Emma Forsberg

Emma Forsberg

Emma Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Emma Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 281 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Forsberg har haft 82 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

281 omdömen om Emma Forsberg

Sedan starten hos Reco 2021
Elin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

Tillgänglig och lätt att få tag på, återkopplar alltid om vi ringer om varandra. Duktig på att påminna om saker jag själv missat. Kunnig, genuin, lugn, tydlig och välvillig. Bra stöd för mig som var väldigt ny på marknaden och inte riktigt visste vad som krävdes av mig eller vad jag skulle leta efter. Har varit väldigt pedagogisk och förstående

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla snälla Elin! Jag är glad att jag har fått varit med dig och hitta ditt nästa hem, jag tror verkligen att den lägenheten kommer att bli toppen för dig!

Mona S
Centralt

De två gånger vi träffat henne har vi fått fullt fötroende för hennes saklighet och tydlighet.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket! Jag är glad att jag fått vara med och hjälpa er att hitta er nya lägenhet i stan :)

Cornelia A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

gick otroligt snabbt och smidigt 🙌🏼

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Cornelia! Jag är så glad att jag fick vara med och hjälpa till med din försäljning och att allt gått så bra!

Christer B
Kungsgården

Jag hade höga förväntningar gällande både tips och råd inför visning samt återkoppling under ”resans gång” och Emma har överträffat mina förväntningar samtidigt som det nästan känns som en kompis. Härlig blandning av skoj/skratt och seriositet. Jag vill verkligen rekommendera Emma till andra 👍

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Christer! Jag är så glad att allt blev så bra och att du nu kan få fortsätta ditt letande efter ny bostad! :)

Stefan S
Centralt

Professionell handläggning, bra information och service!

Svar från Emma Forsberg

Tack så hemskt mycket Stefan! Den lägenheten kommer att bli perfekt för er!

Signe B
Centralt

Emma kommunicerar utmärkt och håller en uppdaterad på allt som händer. Jag är så nöjd med både köp och försäljning av flera lägenheter senaste åren.

Svar från Emma Forsberg

Tack så hemskt mycket Signe, jag är glad att det gick så fort och smidigt för dig att byta boende och att allting blev spå bra!

Kevin J
Kungsgården

Väldigt trevlig snäll fantastisk mäklare

Svar från Emma Forsberg

Tack Snälla Kevin! Den lägenheten kommer att bli så bra för dig, jag hoppas verkligen att du kommer att trivas bra!

Dennis L
Kungsgården

Jag tycker Emma Forsberg är en utmärkt mäklare. Mitt första intryck av henne var att hon var väldigt trevlig, engagerad och framåt. Mina förväntningar var att få min lägenhet såld vilket blev verklighet efter hennes otroliga jobb. Priset lägenheten såldes för är långt över min förväntat och jag är sjukt glad över att ha anlitat just Emma Forsberg som min mäklare.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Dennis! Det var så roligt att få vara med och hjälpa till vid din försäljning så att du kan flytta vidare utan att behöva oroa dig :)

Mats B
Storvik

Väl bemött tydlig i sitt jobb med förvalta försäljningen väldigt service inriktad

Svar från Emma Forsberg

Tack så Mycket Mats! Jag är glad att jag fick vara med och hjälpa er att hitta er nya lägenhet :)

Daniela H
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Stensätra

Lugn och harmonisk ! Lättsam och inte på något sätt pressande , som köpare fick jag ej känslan av någon press utan mera pep i att fråga om oklarheter och tid för fundering .

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Daniela! Jag är glad att jag har fått vara med dig och hitta rätt bostad :)