Emma Forsberg

Emma Forsberg

Emma Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Emma Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 310 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Forsberg har haft 83 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

310 omdömen om Emma Forsberg

Sedan starten hos Reco 2021
Magnus G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

Hon var duktig, trevlig och tydlig!

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Magnus! Den lägenheten kommer att bli toppen för dig :)

Eva H
Centralt

Emma verkar ha koll på allt, från avtal till medlemskap i bostadsrättsförening.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Eva, det var roligt att få vara med och hjälpa dig att hitta rätt lägenhet, jag tror verkligen att du ska komma till att trivas!

Christer S
Centralt

Ett glatt och trevlig bemötande. Väldigt kunnig och påläst, svarade på dom frågor jag hade direkt.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Christer! Jag hoppas och tror att den här lägenheten kommer att bli perfekt för dig och att du kommer att trivas.

Mikael A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

En bra mäklare med fortlöpande information och tydlighet. Kunnig .

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Micke! Jag är glad att jag fick vara med dig och hjälpa till med din försäljning så att ni kan gå vidare till annat

Belegsaikhan O
Centralt

Emma var supertrevlig och hjälpsam. Arbetet sköttes smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Tack för ett jättebra jobb!

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket! Jag är så glad att det blev bra så att ni fått sålt och nu kan få flytta vidare när det passar er.

Annika Å
Centralt

Vänlig och proffsigt bemötande.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Annika! Jag är glad att jag fick hjälpa er, i kommer att få det så bra med er nya lägenhet sedan

Juri A
Centralt

Trevlig, tydlig, glad och kunnig.

Svar från Emma Forsberg

Tack Snälla Juri! Jag hoppas och tror att den lägenheten kommer att bli perfekt för er och jag är så glad att allt blev så bra med en enkel flytt till en kalas fin lägenhet!

Therese U
Kungsgården

Kan varmt rekommendera Emma, hon var lyhörd och gjorde att hela processen kändes trygg.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Therese! Jag är så himla glad att det blev så bra för dig och att du nu kan fritt kan leta vidare efter en större bostad

Marita L
Centralt

En toppen tjej mjuk och förstående. Väldigt god hjälp.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Marita ! Jag är så glad att jag fick vara med dig och hitta rätt lägenhet, jag hoppas verkligen att allt blir bra för dig nu :)

Henrik B
Hantverkarbacken

Mycket nöjd med Emma Forsberg. Försäljningen av min bostadsrätt gick väldigt smidigt och utan frågetecken! Fem av fem stjärnor 🌟

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Henrik! Jag är glad att vi fick till det så bra och smidigt för dig :)