Emma Forsberg

Emma Forsberg

Emma Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Emma Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 322 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Forsberg har haft 84 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

322 omdömen om Emma Forsberg

Sedan starten hos Reco 2021
Saly A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Mycket professionell och hjälpsam mäklare. Bra kommunikation, snabb återkoppling och ett trevligt bemötande. Rekommenderas starkt!

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Saly! Jag är glad att jag har fått vara med och hjälpa er med er försäljning!

Anders R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hantverkarbacken

Hon var väldigt professionell och frågade ofta om jag hade frågor angående processen av att köpa en bostad.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Anders, jag är glad att jag fick vara med och hjälpa dig att hitta din nya lägenhet!

Lena S
Centralt

Trevligt bemötande och kunnig.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Lena! Jag är verkligen glad att jag kunde vara med och göra din försäljning så smidig som den blev!

Ulla L
Hofors Centralt

Emma är en kunnig och förtroendeingivande mäklare som jag varmt kan rekommendera presumtiva säljare!

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Ulla! Ni kommer till att trivas så bra i den där lägenheten och skönt för er att få flytta tillbaka till Hofors!

Christer L
Hofors Centralt

Emma är en påläst, kunnig och engagerad mäklare som inger förtroende. Hon gjorde att kontakten med säljaren fungerade väldigt bra. Vi kan varmt rekommendera henne!

Svar från Emma Forsberg

Tack så hemskt mycket Christer! JAg är så glad att ni gillade lägenheten och ni kommer verkligen att komma till att trivas där!

Zeyed A
Hofors Centralt

Jag vet inte exakt hur jag ska uttrycka det, men jag har förlorat mycket på min lägenhet, ungefär över 120 000 kr. Jag tycker att en bra mäklare ska kunna hantera hela försäljningsprocessen själv och ge rätt vägledning, i stället för att köparen eller säljaren själv ska behöva komma med tips om hur försäljningen ska gå till på bästa sätt. Personligen tycker jag att hon har ett bra bemötande och är trevlig, men jag upplever att erfarenheten när det gäller att sälja snabbt och övertyga spekulanter inte är tillräckligt stark. Därför skulle jag ge mitt omdöme 4 av 10.

Svar från Emma Forsberg

Hej Zeyed, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag har full förståelse för att slutpriset påverkar helhetsupplevelsen av en försäljning, särskilt på en tuff marknad där många bostäder i Hofors har haft långa försäljningstider och lägre slutpriser än förväntat. Jag beklagar att du inte upplevde att min vägledning motsvarade dina förväntningar. Min ambition har hela tiden varit att ge råd utifrån marknadsläget och skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. Tack också för dina fina ord om mitt...

Chato H
Centralt

Påläst och väldigt bra på återkoppla.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket! Det var roligt att få vara med och hjälpa dig med att hitta den här lägenheten, jag tror ni kommer att trivas bra där!

Thomas B
Hantverkarbacken

Mycket trevlig och hjälpsam och glad. Hon levde upp till alla våra förväntningar. Trevlig och kunnig person kan verkligen rekomederas av oss båda.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Thomas! Jag är så glad att jag kunde få vara med er på den här resan och att det blev just den här lägenheten för er!

Kristina K
Örta

Emma är toppen. Hjälpsam och trevlig.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Kristina! Jag är så glad att jag kunnat vara med och hjälpa er

Jawid S
Södra Björksätra

Hon är duktig och snäll bra hjälp till allt och alltid tillgänglig

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Jawid! Det kommer att bli så bra för dig i denna lägenhet, tack för att jag fått hjälpa till :)