Jätteproffsigt, snabba svar och hon ordnade en förhandsvisning snabbt.
Helena Örnefeldt
Helena Örnefeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Helena Örnefeldt har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Helena Örnefeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.9. Helena Örnefeldt har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
179 omdömen om Helena Örnefeldt
Helena är proffsig, engagerad och otroligt lättsam. Hon kom med bra tips, var alltid tillgänglig och snabb på att återkoppla. Vi vill verkligen rekommendera henne som mäklare!
Jag tyckte Helena hade ett bra bemötande och var väldigt snabb med svar. Jag skulle rekommendera henne i framtiden till andra.
En kompetent och duktig mäklare. Mycket nöjd med henne.
Proffsig Alltid tillgänglig Ordning och reda Positiv Problemlösare
Hon är en kunnig person,hjälpsamm,trevlig och tillmötesgående person. Kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja eller köpa bostad.
Lyhörd bra service glad bra bemötande.
Helena är proffsig, engagerad och superomtänksam. Jag litade helt på henne under hela försäljningen av min lägenhet. Kan varmt rekommendera henne till andra!
Otroligt trevlig, kunnig och jättesnabb att återkoppla! Fick till en snabb affär och kom med bra tips längs vägen och jag kände mig trygg. 100% nöjdhet :)
Helena är jätte bra och trevlig. Hon har mycket erfarenhet. Och man känner sig trygg med henne.