Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Helena Örnefeldt har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Helena Örnefeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.9. Helena Örnefeldt har haft 57 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

199 omdömen om Helena Örnefeldt

Sedan starten hos Reco 2022
Berit A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Helena är proffsig på alla sätt och vis!

Veronica B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Torsåker

Proffsigt och trevligt bemötande. Levde upp till våra förväntningaringar och bra hjälp och god återkoppling genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Lars-Göran J
Torsåker

Jätte bra bemötande och som gick igenom köpekontraktet exemplariskt proffsig mäklare.

Johan L
Centralt

Trevlig, tålmodig och tydlig.

Ayman K
Köpte sitt hus med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Norrsätra

Jätte trevligt bemötande, professionell som mäklare och följde hela processen steg för steg utan krångel. Svarar på mobilen alltid och hjälpte oss med all funderingar vi hade. Grym 😊

Magnus J
Seestaden

Trevlig och saklig. Bra bemötande

Rolf M
Centralt

Saklig, kunnig och påläst. Hon svarar direkt på frågor, och hon är lätt att kommunicera med. Jag känner att jag tryggt kan kontakta henne i alla frågor som dyker upp angående bostadsköpet.

Charlotta O
Barrsätra

Väldigt bra 👍 och engagerad mäklare. Rekommenderas!

Bengt N
Hantverkarbacken

Väldigt bra bemötande, bra rådgivning och löpande information. Ett riktigt proffs!

Susanne H
Hofors Centralt

Helena gav redan från början intrycket av profession vilket visade sig stämma genom hela processen. Tydlig information, täta kontakter och fint samarbete. Jag kan verkligen rekommendera Helena !