Jag är mycket nöjd med Isabelle! Hon var väldigt trevlig och lätt att ha att göra med.
Isabelle Edlund
Isabelle Edlund är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Isabelle Edlund har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Isabelle Edlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 377 omdömen med ett betyg på 4.9. Isabelle Edlund har haft 59 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
377 omdömen om Isabelle Edlund
Vi är mycket nöjda med Isabelle och hennes insats som mäklare. Hon inger ett förtroende, är trygg, lugn och är kompetent tycker vi. Tack så mycket för din hjälp Isabelle! Hälsningar Susanne Carlsson & Christer Berglund
Kunnig, lätt att få kontakt, ödmjukhet, lyssnar in och ger råd. Inger trygghet och professionalism.
Väl bemött. Rekommenderar Isabelle Edlund som mäklare.
Otroligt trevlig och alltid tillmötesgående och ödmjuk. Det tog tid att sälja, men Isabelle har varit på och gjort sitt bästa hela tiden.
Trevlig och realistiskt angående pris sättning av fastighet
Isabelle är en mycket trevlig professionell mäklare. Hon har blivit mer som en kompis under processen att sälja huset. Frågat vad man tycker och därefter gett hennes synpunkter och råd, vilka alltid varit bra. Hennes erfarenhet och personlighet är en mycket värdefull tillgång för mig som har haft huset i 30 år och är lite grön på detta. hon är en pärla speciellt i dessa tider då det är svårare att sälja. Tack Isabelle !!!!
Mycket proffsig och kunnig. Lätt att samarbeta med. Glad och trevlig är hon också :-)
Jag upplever att Isabelle är en person som lever för sitt jobb på ett proffsigt och engagerande sätt. Hon är rak, ärlig och tydlig med sitt sätt att vara. Tillgänglig helg som vardag.
Isabelle var mäklare när vi köpte vårt hus i Sandviken och vi upplevde henne mycket proffessionell, tydlig och dessutom väldigt tillmötesgående och trevlig. När vi nu skulle sälja huset var det självklart att vända sig till Isabelle igen, och upplevelsen är densamma även som säljare. Isabelle ger ett trovärdigt, tryggt och trevligt intryck från första början och det håller verkligen hela vägen.