Hon var trevligt profil. Visst vad gjorde. Skulle rekommendera henne. M n
Julia Wallin
Julia Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Julia Wallin har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Julia Wallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.8. Julia Wallin har haft 46 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
59 omdömen om Julia Wallin
lättsam, lyhörd, allt har fungerat bra.
Ett stort initiativ med att ge rätt förslag och information. Rekommenderar Julia starkt!
Julia är väldigt trevlig och hon har hjälpt mig med många frågetecken.
Blev bemött av en engagerad och glad tjej, som lyssnade av mina tankar kring en ev försäljning. När det blev dags så hade hon redan tips på hur vi skulle gå vidare, förslaget blev På Gång,, sammanfattningsvis så gick det sedan galant tips på spekulant, visning, kontrakt inom en vecka,, så mitt betyg blir 10/10 , Tack Julia 🙏
Bästa Julia, Tack för en snabb försäljningsprocess! En bra mäklare som gjorde hela processen så mycket enklare. Jag uppskattade verkligen hennes lättillgänglighet och vägledning längs vägen.
Jag blev bemöt super fint av Julia. Hon har en härlig och positiv energi som gav ett intryck av att hon vet vad hon gör, samt är på läst. Min förväntningar var att hon skulle vara trevlig och att förklara på ett bra sätt vilket hon gjorde. Samt att hon skulle vara engagerad vilket hon verkligen var. Bra kontakt, lätt att få tag på samt att hon själv hör av sig om hon inte kunna svara direkt. Sammanfattningen är att jag är super nöjd.
Trevlig och glad tjej även kunnig.
Professionell, väldigt snäll och duktig på sitt jobb!
Professionell, tydlig och lätt att prata med! Lätt att prata med! 10/10 Gjorde ett utmärkt arbete