Jag har bara haft positiva erfarenheter av Julia som mäklare. Lägenheten är min första lägenhet och jag tycker Julia har varit väldigt förstående samt varit bra på att hålla en uppdaterad och informera, något jag verkligen uppskattat!
Julia Wallin
Julia Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Julia Wallin har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Julia Wallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Wallin har haft 55 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
81 omdömen om Julia Wallin
Väldigt hjälpsam, ställer alltid upp.
Väldigt hjälpsam, kompetent och lätt att ha och göra med. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!
Supertrevlig, tillmötesgående och proffsig.
Fin, gullig och varm tjej som är enkel att ha och göra med. Känns naturligt 💕
Professionell mäklare samt snabb!
Väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare. Levde helt klart upp till mina förväntningar och mer därtill.
Tillmötesgående och alltid tillgänglig. Rekommenderar.
Vi är otroligt nöjda med Julia och den hjälp vi fick genom hela försäljningsprocessen. Från första mötet kände vi oss trygga, hon skötte allt med stor professionalism, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang. Julia var alltid tillgänglig för frågor, höll oss uppdaterade i varje steg och gav värdefulla råd som verkligen gjorde skillnad. Presentationen av lägenheten blev fantastisk och överträffade våra förväntningar. Tack vare Julias målmedvetna arbete och goda kännedom om marknaden blev försäljningen väldigt smidig....
Smidig, enkel att ha och göra med väldigt tydlig.