Mattias Jonsson

Mattias Jonsson

Mattias Jonsson är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Mattias Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Mattias Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 129 omdömen med ett betyg på 4.7. Mattias Jonsson har haft 25 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

129 omdömen om Mattias Jonsson

Gustav Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Kan inte rekommendera Mattias nog! Trygg, lugn, professionell och vänlig.

William J
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Väldigt smidigt och enkelt sälj med Mattias

Jonas Å
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Effektiv och tog sig tid för oss trots att man förstod att han hade mycket att göra.

Hillevi L
Barkhyttan

Inkännande, proffsigt, och alldeles lagom jordnära. Tålmodig,svarade snabbt vid kontaktförsök.

Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Upplevde kanske lite segt i början att få ut det på nätet osv men samtidigt litade jag på mäklaren. I slutänden visade det sig ju att allt flöt på. Har ju inte detaljerna men han verkade hantera intressenterna på ett bra sätt när det kom lite "skambud" initialt. Fick bra löpande info under processen. Mvh Robban

Nina B
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Matias är hjälpsam och trevlig.

Anton M
Gäveränge

Min upplevelse av Mattias är att han är väldigt professionell och tillmötesgående. Var behjälplig och lätt att ha att göra med. Väldigt positiv upplevelse.

Daniel K
Barkhyttan

Mattias har varit till stor hjälp för oss i samband med vårt köp av stuga. Han är tydlig och trevlig. Vi rekommenderar Mattias varmt.

Sarah G
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Hjälpsam och trevlig mäklare med kunden i åtanke

Ciara P
Lingbo

Vi är mycket nöjda med hur Mattias skötte försäljningen. Han svarade snabbt på vår förfrågan om en visning och var en skicklig förhandlare mellan oss och säljaren.