Peter har gjort ett bra arbete, jag är nöjd med informationen jag löpande fått.
Peter Thunell
Peter Thunell är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Peter Thunell har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Peter Thunell har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.7. Peter Thunell har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
115 omdömen om Peter Thunell
Tycker Peter är en bra mäklare, snäll, omtänksam, stor kunskap inom mäklaryrket
Härligt man faktiskt. Vi nöjda jättemycket från honom 👍🙏
Försäljningen av vårat hus gick otroligt smidigt tack vare Peter Thunell. Han är otroligt proffsig i sin yrkesroll som mäklare och bidrar med både en känsla av lugn och en enorm trygghet hos oss som säljare. Vi har sen start känt att vi har haft kontroll och bestämmanderätt över hela processen men alltid med stöd och tydlig vägledning av Peter genom hans kompetens och långa erfarenhet. Vi har märkt väldigt tydligt vilken dålig koll man själv har på detta och hur viktigt det är med en bra mäklare som kan sin sak och är ödmjuk...
Trygg och förtroendegivande mäklare med en finess av kunskap och engagemang. Rekommenderas varmt!
En lugn och trevlig person som är engagerad i sitt jobb.
Opplevelsen har vært veldig hyggelig. Vi fikk en veldig bra hjelp med å kjøpe vårt første hus.
Trevlig , intresserad och professionell
Väldigt lätt att samarbeta med Peter Jag/vi kände oss trygga Peter är noggrann, lugn och saklig. Alltid tillgänglig för frågor och funderingar, m a o professionell //Gunilla
Xxxxxcccccccccccccccccccccvvvvvv