Sara Molin

Sara Molin

Sara Molin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Sara Molin har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Sara Molin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.8. Sara Molin har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

242 omdömen om Sara Molin

Sedan starten hos Reco 2023
Dhanaraj K
Järbo

Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Sara. Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Hon var alltid tillgängligt, professionell och hade god förståelse för marknaden. Hela processen gick smidigt och kommunikationen fungerade utmärkt. Vi uppskattar särskilt hennes engagemang och förtroendeskapande sätt. Vi rekommenderar varmt Sara till alla som ska sälja och köpa bostad.

Alaa A
Barrsätra

Hon är en väldigt hjälpsam tjej. Jag fick mycket hjälp av henne.Säljaren var väldigt flexibel i sin affärer med mig. Detta är tack vare Sarah.Från mitt första fokus på huset till att jag skrev på kontraktet har resultaten blivit bättre än förväntat. Tack, Sarah.

Johan B
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Sara är noggrann, empatisk och professionell i sin roll som mäklare. Återkopplar alltid så snart hon bara kan ifall hon sitter upptagen när man ringer, tar aldrig många minuter innan hon hör av sig. Duktig på att följa upp spekulanter! Hon är vårt självklara val vid behov av mäklare.

Sofia E
Österfärnebo

Mycket trevligt bemötande och upplevelse såväl vid visning och under köpprocess mycket bra. Bra kommunikation och tillgänglighet.

Dan Z
Kungsgården

Proffesionellt och bra precis som förväntat.

Aline K
Kungsgården

Fantastisk mäklare! Sara Molin gjorde hela köpet enkelt och tryggt. Hon är varm, engagerad och fick mig att känna mig helt i rätt händer.

Ann-Mari A
Enbacken

Sara Molin är mycket behaglig person, Inger stort förtroende, är lyhörd och lätt att samarbeta med. Hon är kunnig och informativ. Hon är en mycket skicklig mäklare.

Anders A
Enbacken

Jättebra bemötande och bra råd! Vi är väldigt nöjda!

Birgitta G
Storvik

Lugn, trygg, saklig, hjälpsam och tillmötesgående. Kan inte tänka oss bättre hjälp när man gör en krånglig och segdragen husförsäljning. 🤩🥰

Anna S
Årsunda

Sara är verkligen en trygg och kunnig mäklare som nu hjälpt oss vid två bostadsaffärer. Vi är verkligen jättenöjda med henne ! Rekommenderas varmt .