Sara Molin

Sara Molin

Sara Molin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Sara Molin har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Sara Molin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.8. Sara Molin har haft 38 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

260 omdömen om Sara Molin

Sedan starten hos Reco 2023
Linda H
Åshammar

Kunnig och trevlig, svara väldigt snabbt på SMS och samtal. Kändes tryggt att ha stödet kring försäljningen av mitt hus

Anita H
Storsjön

Lugn,tillmötesgående,återkopplar.

Anna-Lena S
Ockelbo

Jag har känt mig trygg genom hela processen. Sara kunde förklara processens steg så jag förstod, och gjorde också att mina förväntningar blev mer realistiska utifrån hur marknaden ser ut just nu. Hon har visat stort tålamod när jag kommit med mina konstiga frågor och kunnat lugna mig när jag varit orolig. Jag har också känt mig informerad hela resan från uppstart till avslut. Så jag upplever att jag har fått hjälp och stöd som gjort denna husförsäljning till en fin upplevelse.

Therése U
Järbo

Trevligt bemötande och kunnig mäklare. Flexibel och lösningsfokuserad. Vi är mycket nöjda!!

Elin E
Ockelbo Kommun

Saklig, kunnig och trevlig. En väl genomförd affär.

Berit L
Östanå

Jag har bara positiva ord att säga om Sara Molin. Bra kontakt när det gäller försäljningen

Henrik A
Örta

Svarar alltid , tydlig , trevlig ,duktig

Maja B
Örta

Sara är en mycket duktig och förtroendeingivande mäklare. Vi uppskattade hennes lugn och koll på läget. Rekommenderas!

Cecilia K
Vallhov

Jag fick ett seriöst intryck av Sara som hon levde upp till. Alltid gett mig information om allt som händer och svarat på frågor som ställts i tid och otid. Jag är väldigt nöjd!

Jonas J
Marstrand

Jag tycker att Sara visade upp ett lugn som mäklare, andra "försäljare" tycker jag kan vara alldeles "för på" och tjatig men Sara höll sig lite i bakgrunden och lät oss gå och titta och fundera i lugn och ro och det uppskattas stort. Vi tycker att Sara verkar vara otroligt proffsig och noggrann när vi skulle skriva köpekontraktet och det gjorde oss trygga samtidigt. Jag tycker att Sara har gjort ett mycket bra jobb under hela processen, jag rekommenderar Sara varmt som mäklare.