En bra och effektiv mäklare 😀
Linnea Agorelius
Linnea Agorelius är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Linnea Agorelius har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Linnea Agorelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Agorelius har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
87 omdömen om Linnea Agorelius
Då jag först haft kontakt med Evelina så hoppade Linnea in och tog över och var trevlig, hjälpsam och fick mig att känna mig trygg. Hon svarade på frågor och ordande en ytterligare visning enligt önskemål.
Linnea gav väldigt tydlig information och agerade professionellt
Det har känts tryggt att ha Linnéa som mäklare. Hon har proffsigt tagit hand om denna husförsäljning igenom hela processen.
Linnea är superproffsig, enkel, trevlig och väldigt genuin! Jag fick förtroende för henne direkt och hela dialogen och processen från förhandsvisning till kontraktsskrivning var smidig, effektiv och tydlig.
Linnea upplevdes som mycket trevlig och kunnig. Alltid tillgänglig för frågor
Professionell och duktig mäklare. Trevlig att jobba tillsammans med!
Kan varmt rekommendera Linnea som mäklare vid en försäljning. Hon var ambitiös, trevlig och kommunikationen fungerade perfekt.
Blev bemött på ett positivt sätt Mötet kändes tryggt och seriöst Var på visning tillsammans med 2 av mina barn och vi var nöjda med frågor o svar Fanns ingenting att klaga på
Trevlig, tydlig och en bra mäklare som sålde min lägenhet till ett bra pris.