Glad, rolig. Behjälplig i frågor mellan oss och säljare. Jobbar hårt för både köpare och säljare Med Andreas kan man känna sig trygg och vi rekommenderar honom.
Fastighetsbyrån Söderköping
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Söderköping! Hos oss är mäklaryrket lite av en livsstil och vi brinner för att hjälpa dig uppfylla dina bostadsdrömmar. Genom att förmedla varje bostad tryggt, med hög kvalitet och mycket engagemang hoppas vi vara det naturliga valet för dig när du ska sälja en fastighet i Söderköping....
462 omdömen om Fastighetsbyrån Söderköping
Sedan starten hos Reco 2013
Snabb försäljning och trevligt bemötande
Bra bemötande. Hade inga förväntningar då arbetsmarknaden ser ut som den gör blev glad att fastigheten såldes efter första visningen.
Förklarar bra, har koll på fastigheten. En trevlig mäklare som jag snabbt fick ett bra intryck av.
Glad, trevlig, tillmötesgående och professionell!
Vänligt och snabb återkoppling - Marie försöker alltid hitta lösningar för att köpet skall fungera för båda parter.
Marie är mycket engagerad i sin roll som mäklare. Hon lyckades med en snabb och lyckad försäljning, precis som jag önskade. Marie är en lättsam, glad och positiv person.
Trevligt bemötande av Marie. Fick bra och tydlig information. Tog god tid på sig vid visningen på ett förtjänstfullt sätt.
Andreas är en mycket trevlig och lättsam mäklare. Han har varit smidig genom både vårat köp av gård och våran husförsäljning. Bästa mäklaren vi har varit i kontakt med.
We really appreciate Andreas’s dedication and professional approach throughout the entire process of viewing, bidding and helping us to finalize our first house purchase. His response to our questions were always swift, unbiased, and gave us detailed suggestions when needed. Never feel any pressure during our conversations. We will definitely consider the same broker for buying or selling in the future.
Duktig, påläst och kan sitt jobb
På alla sätt en reko ärlig och seriös mäklare, den första jag kommer rekommendera om någon frågar….
Andreas var trevlig och lyhörd under hela vår köpprocess. Han var en bra visningsvärd, var påläst och hade svar på i princip alla våra frågor direkt vilket uppskattade. Avslutet var snabbt och smidigt och vi är mycket nöjda med hela processen.
Andreas bemöter oss med stor erfarenhet och kompetens. Våra förväntningar var höga men vi förstod efter våra samtal med Andreas att marknaden för husförsäljningar var i förändring på grund av osäkerhet hos köparna. Vi rekommenderar gärna Andreas som mäklare då han med stor erfarenhet och ett behagligt sätt är trevlig att samarbeta med.
Kunnig med hög lokalkännedom. Trevlig och glad. Bemötte alla våra frågor och önskemål med intresse och entusiasm.
Hon gjord ett bra jobb och höll oss hela tiden underrättade om vad som hände. Affären gick snabbt och smidigt!
En trevlig mäklare som inger trygghet i bostsdsaffären
Jag och Marie har råkat på varann tidigare, med gott resultat, vilket var anledningen att jag tog hjälp av henne igen i denna husförsäljning..
Bra part i processen från start till mål. Han hade driv samtidigt som det fanns tid att planera och värdera försäljningen. Upplevde mig trygg och att han var en insatt kunnig mäklare gjorde att allt gick smidigt och proffesionellt till.
Previously, we had a pretty bad experience with mäklarens. Andreas exceeded our expectations and he was nice and polite to us the whole time. He also seemed to be quite honest, which is hard to find in mäklarens sometimes. :-)
Marie har under hela processen varit enkel att prata med och snabbt svarat.
Korrekt och noggrann, köpet uppleves säkert och ordningsssamt genomfört.
Andreas är en av dom bästa lugn proffsig väldigt tillmötesgående som är mycket uppskattat och försäljningen gick hur smidigt och enkelt som helst kommer anlita Andreas vid nästa försäljning
Marie är en otroligt härlig, och duktig mäklare. Rekommenderar henne starkt, både om man vill köpa eller sälja ett objekt i Söderköpings kommun.
Tack snälla Kim, det ger extra pepp att ge det där lilla extra i jobbet :)
Proffesionellt bemötande av Andreas som är väldigt kunnig inom branschen. En trygg affär från början till slut.
Otroligt trevlig och lösningsorienterad mäklare med stor erfarenhet av alla möjliga objekt. Har både köpt och sålt med henne. Rekommenderar starkt Marie!
Tack snälla, det är enkelt att göra ett bra jobb när man har så bra kunder :)
Pigg och glad är hon, kunnig och känns som hon lyssnar på sina kunder, och hoppas hon hittar något till mig med. Inget verkar för stort för henne att fixa på bästa sätt. Rekommenderar henne
Tack snälla rara du, det värmer :) Klart vi ska hitta något till dig med, jag hör av mig så fort jag kan hitta något :)
Bra kontakt och stort tålamod.
Tack snälla och tack själv för en trevlig affär.
Lättillgänglig trevlig driven upplevdes proffsig
Lättillgänglig, kunnig o proffsig med trevligt bemötande. Tänker på både säljare o köpare. Inger o Bosse
Tack snälla Inger och Bosse för ert trevliga bemötande, jag är så glad att allt gick i lås så att ni kan flytta hit.
Andreas är väldigt professionell, lyhörd och kompentent. Vi kände oss trygga med att ha honom som mäklare och att han gav alltid sin ärliga åsikt när vi hade frågor. Han uppfyllde alla våra förväntningar och vi skulle varmt rekommendera honom.
Jag har tidigare lämnat ett omdöme som köpare. Hänvisar till detta omdöme.
Proffsigt bemötande, jobbar på trots lite motgångar pga världsläget.
Å tack snälla Marie för detta fina omdöme. Det är så mycket lättare att kämpa på och aldrig ge sig när man har så trevliga kunder som ni :)
Trevlig, tillmötesgående, professionell. Inget att klaga på.
På ett positivt sätt var lättsam jag rekommenderar varmt Marie till nya uppdrag Hasse o Maggan.
Tack snälla och vad glad jag blir av ert fina omdöme och ert trevliga bemötande som kunder, det värmer :)
Andreas levde upp till alla förväntningar. Trevligt bemötande och effektiv.
Marie är otroligt bra! Kunnig, lyhörd och vet vad hon gör. Tack för en smidig affär!
Tack för detta fina omdöme, det värmer rejält.
Toppen mäklare som både har säljaren o köparen i fokus!
Tack snälla Anette för ditt fina omdöme, det värmer. Jag är så glad att du köpte detta fina hus, det känns som gjort för dig :)
Tack bästa Marie Du är bäst . De har känts bra att vi valde dig, du är trevlig, ärlig. känt stort förtroende för dig. Trodde nog inte att vi kunde sälja hus i dessa svåra tider, men du var positiv Tack 💕 Bitte o staffan
Tack för detta fina omdöme, det värmer och ger extra energi i en lite snårig fastighetsmarknad :)
Mycket professionell och trevlig mäklare.
Tack snälla för detta fina omdöme, det värmer.
Marie har varit med oss till 110 % från början till slutet av vår husförsäljning. Mycket professionell, kunnig och engagerad. Lättillgänglig, lösningsorienterad och drivande. Rekommenderas varmt.
Men å så fint omdöme, det värmer verkligen. Jag är så himla glad att vi fick till allt så bra :)
Professionell, påläst, duktig på att återkoppla genom hela processen samt otroligt gullig som person. Har känt mig väldigt trygg med Marie!
Men så fint omdöme, tack snälla :)
Mycket hjälpsam mäklare som gör det lilla extra.
Professionell från start till mål. Lyhörd sett till både köpare och säljare. Lättillgänglig. Rekommenderar starkt.
Han är fantastiskt bra på det han gör. Han lovade mig att få lägenheten såld och det löste han på mindre än en månad. Går alltid att nå och ger alltid sin ärliga professionella åsikt. Proffsig!
Engagerad och gav fortlöpande information. Ger förtroende och trygghet!
Haft turen att sälja med Marie några gånger. Alltid bra kommunikation, hon är strategisk och kan planera olika utfall i en affär och har en otrolig erfaren, känsla och kunskap på området.
Bra bemötande, bra återkoppling och bra avslut.
Vi upplevde Andreas som professionell, kompetent och lyhörd. Han uppfyllde våra förväntningar och hjälpte oss sätta ihop en snabb affär. Extra nöjda är vi med hans tillgänglighet, både via sms och samtal.
Jag har anlitat Andreas vid flera tillfällen och han levererar på topp varje gång. Andreas är trevlig, tillgänglig och har en lång erfarenhet vilket gjorde att vår senaste försäljning gick snabbt och smidigt.