det har varit bra bemötande av mäklaren hos mig. och fått mkt bättre upplevelse att jobba med mäklaren än jag förväntat mig. väl instruerad, ambitiös och gjort bra uppföljningar med mig under hela resan. jag har varit jätte nöjd med honom. Mvh
Oskar Ingemarsson
Oskar Ingemarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Oskar Ingemarsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Oskar Ingemarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.7. Oskar Ingemarsson har haft 7 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2025-11
7 omdömen om Oskar Ingemarsson
Tydlig och informativ under hela processen. Svarat snabbt vid frågor och undringar.
Jag har själv inte träffat Oskar mer än en gång, vid kontraktskrivning, men som delägare har jag följt processen fullt ut, men vid sidan. Oskar har från början varit precis så engagerad som man förväntar sig. Han har dragit ut scenarier som varit till hjälp för oss som säljare och som visat sig realistiska. Han har följt upp och förklarat på ett betryggande sätt och slutligen genomfört försäljningen till vår belåtenhet.
Jag fick en bra magkänsla när jag först pratade med Oskar i telefon och det hölli sig hela vägen genom processen! Jag har träffat många mäklare både som säljare och köpare och Oskar är nog den allra bästa av alla jag träffat! Trevlig, glad, duktig, ärlig, professionell men också personlig. Oskar är lyhörd, pålitlig och ödmjuk. Har alltid känts lätt att ringa, fråga, prata med honom. Mina köpare sa ungefär det samma om honom till mig. En del mäklare jag träffat har varit för på, ointresserade och dryga. Jag är så glad att...
Väldigt nöjd med Oscar, bra på att förklara och hade ett bra upplägg för min försäljning.
Ärlig, väl förberedd, kunnig och trevlig.
Oskar är en fantastisk mäklare. Jag kunde inte ha varit mer nöjd med honom. Driven, trevlig och har ett otroligt engagemang. Jag kan inte rekommendera honom varmare.