Rickard gör det han säger och säger det han gör. Kompetent, erfaren, varm och trygg med en tydlig säljstrategi i handling. Extra viktigt när objektet inte har många köpare. Det är precis det som är skillnaden som gör hela skillnaden!
Rickard Wiklund
Rickard Wiklund är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Rickard Wiklund har varit registrerad mäklare sedan 2002-07. Rickard Wiklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 309 omdömen med ett betyg på 4.9. Rickard Wiklund har haft 44 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
309 omdömen om Rickard Wiklund
Trevlig! Bra respons co och professionell.
Vänligt och professionellt bemötande, snabb återkoppling, fick stöd för våra tankar. Folk vi känner hade tittat på annonsen och hade synpunkter på att bilderna var dåliga och i oordning, även beskrivning på huset stämde inte riktigt. Vi upplevde stress strax innan annonsen las ut. Vi hade högre förväntningar på slutpriset och det blev en liten besvikelse.
Mycket snabb att återkoppla när vi undrade över något. Lugn och saklig utan att stressa fram något.
Hjälpsam genom hela processen.
Rickard är en trygg och stabil person som man kan luta sig emot när man gör stora affärer som ibland kan kännas läskiga. Hans unika förmåga att få både säljare och köpare nöjda, gör att jag verkligen kan rekommendera honom för fler uppdrag.
Jättebra bemötande genom hela processen.
Kunnig, lyhörd och väldigt omtänksam om både köpare och säljare. Rekommenderar Rickard som gör ett mycket bra jobb 👍
Engagerad, kunnig och väldigt trevlig
Mycket nöjda med Rickards arbete! Han hjälpte oss att få vårt drömhus. Enkel att ha att göra med. Rekommenderar honom som mäklare