Proffsig och snabb leverans fram till avtal, inkluderat alla sidotjönster så var vår process att sälja med Rickard och Fastighetsbyrån väldigt smidig.
Rickard Wiklund
Rickard Wiklund är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Rickard Wiklund har varit registrerad mäklare sedan 2002-07. Rickard Wiklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 287 omdömen med ett betyg på 4.9. Rickard Wiklund har haft 48 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
287 omdömen om Rickard Wiklund
Väldigt professionell och strukturerad försäljningsprocess som Rickard förtjänstfullt hjälpte oss igenom. Genom Rickards försorg gick försäljningen snabbt och smidigt.
Jättebra upplevelse! Professionellt, tydligt och tryggt genom hela processen. Rickard var engagerad, lyhörd och levererade över förväntan. Rekommenderas varmt!
Mycket trygg och professionell. Har både köpt och sålt med Rickard som mäklare. Kan varmt rekommenderas!
Rickard Wiklund was very helpful and considered to meet seller’s expectations. He is a professional and trusted broker.
Trevlig, social och kunnig. Bra bemötande genom säljprocessen.
Proffsig, kunnig och snabb respons!
Rickard är mycket trevlig, korrekt och strukturerad.
En riktigt bra och trevlig mäklare som jag gärna köper (och säljer) med igen.
Rickard förmedlade huset som vi köpte och vi har upplevt honom som väldigt proffsig, kunnig och tillgänglig under hela processen. Han skapade ett tryggt intryck från början till slut och vi kan varmt rekommendera Rickard till framtida säljare