Fastighetsbyrån Tierp

Fastighetsbyrån Tierp

• BadgeTwelveYears
Call 0293-714 90 Share

Tierp är en tätort med ungefär 5500 invånare belägen mellan Gävle och Uppsala. På Fastighetsbyrån i Tierp, som du hittar i centrum, finns all den service du kan tänkas behöva. Även kringliggande orter, såsom Hållnäshalvön, Mehedeby, Månkarbo och Söderfors., ingår i vårt verksamhetsområde. Eftersom vi jobbar på mindre orter...

696 omdömen om Fastighetsbyrån Tierp

Sedan starten hos Reco 2013

John C
Skärplinge

Bra mäklare, han har varit lättillgänglig och hjälpsam. Väldigt trevlig och professionell samt rak och ärlig.

Erik Benny S
Hållnäs

Trevlig, glad och välinformerade. Förväntningarna var att sälja vår fastighet, trots att det var sent på året. Flertalet visningar på hösten, men lyckades ändå att sälja vårt hus. Påläst och noggran genomgång vid kontrakt skrivningen.

Britt-Marie D
Hållnäs

Glad, öppen och vällyssnande. Förväntningarna var att han skulle bistå med att sälja fastigheten och det lyckades han med. Vi känner oss nöjda med hans insatser.

Lars H
Skärplinge

Ett trevligt och glatt bemötande, plus att han är kunnig i sin yrkesroll. Får även tacka honom för sitt engagemang gällande fastigheten

Daniel N
Tobo

Seriös, saklig och kommunikativ. Mycket nöjd!

Evelina B
Karlholm

Vi är så otroligt nöjda med Gustav som mäklare! Trots lite utdragen försäljning så har han alltid varit positiv & peppande, haft väldigt bra kommunikation med oss & varit hjälpsam. Rekommenderar honom starkt!

Khaled Y
Karlholm

Gustav är noggrann, lyhörd och alltid väl förberedd, vilket gör att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Med sin sta rka lokalkännedom, tydliga kommunikation och förmåga att förhandla fram de bästa villkoren levererar han konsekvent resultat över förväntan.

Rebecka R
Örbyhus

Mycket trevlig och tillmötesgående. Även kunnig och bra på att informera.

Nathalie S
Bought an apartment with Frida Eriksson a part of Fastighetsbyrån Tierp
Örbyhus

Hjälpsam, trevlig och tydlig! Snabb på att svara på funderingar och frågor

Jakob M
Tierp

Mycket trevlig, hjälpsam och professionell! Hugo hjälpte oss vid köpet av våran första lägenhet och vi hade inte kunnat önskat oss en bättre mäklare!

Rebecca J
Örbyhus

Vi kan varmt rekommendera Frida som mäklare. Hon har nyligen hjälpt till att sälja vår bostad, under processen har Frida gjort så att vi känt oss trygga och informerade. Under flera år har Frida hjälpt oss att leta efter bostad, hon har rekommenderat bostäder som passar vår familj och visat engagemang och stor kunskap.

Sinnika G
Örbyhus

Frida är en otrolig kunnig mäklare. Jag har haft henne som mäklare vid två försäljningar o både gångerna har jag varit nöjd. Man känner sig trygg med henne. Otroligt trevlig!

Joakim A
Sold an apartment with Hugo Jansson a part of Fastighetsbyrån Tierp
Tierp

Duktig och smidig mäklare som inte krånglade till något. Var tillgänglig och hjälpsam under både köp och försäljning.

Hans L
Tierp

Frida bemötte oss fantastiskt trevligt dels vid visning och senare vid kontraktsskrivningen , visade stor empati. Allt man kan önska sig. Toppen.

Susanne L
Tierp

Hon verkar seriös och h trevlig

Karin W
Tierp

Frida lyssnade och bemötte oss på ett otroligt fint sätt. Frida förstod att det var mycket känslor i att sälja vårat hus som vi hade byggt. Hon förklarade på ett bra sätt vad som skulle hända och vad som förväntades . Både jag och min man fick en fin kontakt från första samtalet. Hon har lotsat oss igenom alla processer och haft svar på alla våra frågor och funderingar. Vi kan inte ha haft en bättre mäklare. Även övriga på kontoret väldigt bemötande och trevliga.

Clara W
Tierp

Trevlig och social, förklarar bra och utförligt på ett sätt så en förstagångsköpare förstår allt

Victoria M
Tierp

Vi har haft Gustav tidigare som mäklare och allt har fungerat enkelt och smidigt , denna gång så klev Hugo in till visningen och skötte skrivning och kontakt med budgivaren . En stor eloge till honom oxå som på ett proffsigt vis tog hand om affären och utförde köparens nästa affär med bravur . Bra återkoppling till oss om hur även den affären gick då det låg ett förbehåll med . Skönt att få info så man känner att det drivs på . Du kommer gå långt Hugo👍🏻 tack Gustav och Hugo

Tobias P
Lantligt Söder Om Tierp

Jag är otroligt nöjd med bemötandet och all hjälp som jag har fått av Gustav som mäklare. Väldigt hjälpsam och bra på att upplysa om all information man behöver veta.

Anna K
Untra

Efter en långdragen försäljning av vårt oerhört stora hus på landet så har Gustav alltid varit positiv och tillmötesgående när vi velat med annonsen fram och tillbaka. Vi har nu kommit till slutet på vår fjärde bostadsaffär med Gustav och avslutar samarbetet som alltid, lika nöjda. Fantastisk säljare med fingertoppskänsla och tålamod som få!

Inger Margareta E
Lövstabruk

Vi är mycket nöjda han har meddelat oss hela tiden haft extra visning för intresserade visat intresse för huset. Givit oss råd och tipps vad man kan göra. Varit trevlig att diskutera med. Varit lätt att få tag i vid frågor. Man kände sig omhändertagen. Eftersom vi ej kunnat vara där har han fått sköt det mesta. .

Yosef M
Tierp

Gustav var mycket professionell och hjälpsam under hela processen. Han förklarade allt tydligt och gjorde försäljningen trygg och smidig

Emmelie S
Tierp

Hugo är tillmötesgående, kunnig och trevlig och hjälpte mig på bästa sätt i mitt köp.

Pekka P
Untra

Mycket nöjd med Gustav. då han både är väldigt trevlig och professionell. Har jobbat tillsammans med honom i flera försäljningar och köp och kommer definitivt fortsätta göra det i framtiden med av de ovanstående anledningarna.

Kjell I
Örbyhus

Frida är väldigt duktig och påläst. Hon är verkligen engagerad och jobbar för att hitta bästa lösningen för både säljare och köpare. Hon är guld värd !

Natthaphon U
Tierp

Vi är så glada att vi valde Gustav Norlin som mäklare! Han kombinerar professionellt bemötande med en härlig och positiv energi som verkligen gör skillnad. Han har varit enormt hjälpsam, alltid tillgänglig och svarat på alla våra funderingar. Tack vare honom blev försäljningen både smidig och rolig. Vi kan varmt rekommendera Gustav till alla som vill ha en engagerad och positiv mäklare! 🌟

Richard L
Tierp

Vi blev väldigt trevligt bemötta från första början. Vi hade Hugo som mäklare på en lägenhet innan vi hittade den rätta också. Och vi tyckte även då att han var glad och trevlig. Då vi inte hade någon erfarenhet sedan tidigare av att köpa bostad så har han hjälpt oss mycket och förklarat hur allt går till. Sedan vid köpet av lägenheten vi bestämde oss för, upplevde vi att han var väldigt hjälpsam, alltid kontaktbar och lätt att prata med.

Inger L
Hållnäs

Mäklare Hugo Jansson är lätt att tycka om. Han inger förtroende och tillit. På ett tydligt sätt har det gått att följa vår husförsäljning och Hugo har på ett professionellt sätt gett råd och tips efter vägen. Från en nöjd kund Inger Luth-Inganäs

Annika L
Hållnäs

Hugo är 100 % professionell och jättetrevlig dessutom! Han är tillgänglig och tar sig tid och svarar tålmodigt på alla frågor. Jag kan varmt rekommendera Hugo!

Mats I
Hållnäs

Hugo har satt sig väl in i objektets historik och status. Han har energiskt arrangerat ett stort antal visningar som slutligen ledde till försäljning av fastigheten. Jag är mycket nöjd med Hugos känsla för de speciella värden en äldre fastighet ofta har. Vi tackar för hans insatser och önskar honom lycka till med liknade uppdrag. Mats Inganäs

Ann-Christine B
Tierp

Gustav är engagerad, personlig, kunnig, målmedveten. Har haft anledning att anlita honom flera gånger och tvekar inte att göra det igen i framtiden.

Katarina A
Örbyhus

Bra och trevligt bemötande, gick igenom handlingarna och förklarade bra. hjälp och stöd genom hela processen

Hans Erik W
Tierp

Kunnig,lokalkännedom ,trevlig och hjälpsam.

Camilla A
Tierp

Jag är jättenöjd med hela processen av försäljningen av mitt fritidshus. Blev informerad om allt runt visningar, budgivningar och besiktningar osv. Kan med varm hand rekommendera Hugo Jansson som fastighetsmäklare. / Camilla

Bo &
Gudinge

Frida skötte fastighetsköpet föredömligt.

Nils-Erik K
Tierp

Mycket bra mäklare kunde sin sak och jag fick den hjälp jag behövde och mer därtill

Lisbet H
Tierp

Jag tycker Hugo Jansson har varit jättebra!

Göran G
Örbyhus

Frida har varit engagerad i min försäljning.

Bo L
Sold a plot with Gustav Norlin a part of Fastighetsbyrån Tierp
Fagerviken

Han har bra kommunikation. 👍🏻

Anya P
Hållnäs

Min upplevelse av Gustav är att han är väl förberedd, kunnig, noga och omtänksam. Har en positiv och service inriktad utstrålning.Vill att alla både köpare och säljare ska känna sig trygga och få den information som krävs för ett lyckat köp och försäljning. Bjuder på fika och det är guld värt.

Annika E
Hållnäs

Väldigt trevlig o lyhörd! Proffsig,Ja helt enkelt en Väldigt bra mäklare!..

Samuel Sebastian V
Tierp

Otroligt lätt att ha och göra med. Trevlig och duktig på sitt arbete!

Emelie R
Skärplinge

En utmärkt mäklare som var trevlig och kunnig. Gjort ett väldigt bra jobb, var påläst och svarade på alla frågor.

Linda J
Bought an apartment with Frida Eriksson a part of Fastighetsbyrån Tierp
Örbyhus

Fint bemötande. Alltid hjälpsam och väldigt kommunikativ. Känner mig trygg med Frida som mäklare och skulle gärna ta hjälp av henne om jag köper eller säljer bostad igen.

Kennet M
Örbyhus

Mycket saklig otroligt bra med informationen hela affären i genom

Annika E
Lantligt Söder Om Tierp

Jättetrevligt bemötande av Hugo! Vi fick förtroende för honom direkt.

Ewa-Lotta M
Örbyhus

Frida har varit väldigt tillmötesgående och har hela tiden hållit oss uppdaterade och informerat om vad som hänt under hela processen. Kan varmt rekommendera henne då hon har varit jättebra att ha som mäklare, rekommenterat men inte lagt sig i våra beslut.

Lena W
Lantligt Söder Om Tierp

Noggrann och duktig med att informera om allt.

Katarina B
Söderfors

Han är grym!! 😍 Tillmötesgående och proffsig! Kändes tryggt att köpa hus med honom som mäklare!

Birgitta W
Lövstabruk