Kristofer Hamberg

Kristofer Hamberg

Kristofer Hamberg är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Kristofer Hamberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Kristofer Hamberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristofer Hamberg har haft 17 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

74 omdömen om Kristofer Hamberg

Sedan starten hos Reco 2019
  • köpte sitt hus med hjälp av Kristofer Hamberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
    • Björklinge
    2023-03-21 Verifierad kund
    Trevlig, kunnig och en bra mäklare på alla sätt och vis.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Kristofer Hamberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
    • Centrum
    2023-03-13 Verifierad kund
    Jag blev bemött på ett trevligt samt proffesionellt sätt .
    Hans agerande är proffesionellt samt kunnigt inom området samt skapa ett bra förtroende.
    Han levde upp till mina förväntningar och har alltid haft tid för frågor samt mina förväntningar om försäljningen uppfylldes enligt överenskommelsen vi hade.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Kristofer Hamberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
    • Knutby
    2023-02-26 Verifierad kund
    Bemötandet var bra. Haft kontakt med oss hela tiden. I god tid för visningar.
    • Börje
    2023-01-26 Verifierad kund
    Kristofer ger ett tryggt och ödmjukt intryck vilket vi fastnade för. Han känns inte som en överdriven krämare som skryter om tidigare sålda objekt utan känns intresserad av oss som människor och det objekt vi planerar att sälja.

Han hjälpte oss igenom försäljningen från början till slut och har varit exemplarisk på att återkoppla och hålla oss uppdaterad.

Vi kan varmt rekommendera Kristofer!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Kristofer Hamberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
    • Centrum
    2023-01-20 Verifierad kund
    Kompetent, trevlig och lugn mäklare. Kristofer är väldigt tydlig och hjälpsam, och är väldigt lugn och trygg i sitt bemötande. Vägleder oss genom alla steg i processen för vårt bostadsköp, och snabb på att svara på frågor.
    • Herrhagen
    2023-01-20 Verifierad kund
    Kristofer är glad, trevlig, positiv, ödmjuk och lyhörd. Inte bara gjorde han ett bra jobb med vår försäljning, han hjälpte oss även att hitta vår nya bostad.
    Kan starkt rekommendera Kristofer om du är i behov av en bra mäklare!
    • Herrhagen
    2022-12-09 Verifierad kund
    Kristofers bemötande kändes kompetent tryggt och tydligt. Hade möjligen önskat något mer frekvent uppdatering men det kan ha berott på vår täckning att han inte nådde oss varför jag inte sänker betyget
    Vi är mycket nöjda!
  • skrev om Kristofer Hamberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
    2022-11-21 Spontant omdöme
    Kristoffer har varit en mycket kunnig och påläst mäklare som tagit oss igenom en liten krånglig säljaffär. Alltid tillgänglig och med ett bra bemötande. Han gjorde en snabb och gav det lilla extra för att serva alla oss inblandade. Jag rekommenderar honom varmt.
    Tack för all hjälp!
    • Höganäs
    2022-08-06 Verifierad kund
    Kristofer är en fantastiskt trevlig mäklare som tog hand om vår försäljning av lägenhet till stor belåtenhet. Fick mycket information och kontaktade oss mycket under hela försäljningsprocessen.
    2022-07-19 Verifierad kund
    Han levde upp till förväntningarna och jag blev bemött på ett bra sätt.