Fastighetsbyrån Utland

Längtar du efter att vakna upp på morgonen i en exklusiv lägenhet mitt i Barcelonas stadskärna? Eller efter att höra vågorna från havet i en strandvilla på spanska solkusten? Kanske vill du kunna ta en weekend i regniga november till ett desto soligare Gran Canaria, och lapa sol på en alldeles egen takterass? Oavsett hur din dröm ser ut ska du kontakta oss på Fastighetsbyrån. Vi är Sveriges största mäklarfirma - även utomlands.
Med våra duktiga mäklare blir dina bostadsdrömmar i utlandet sanna. Vi finns på flera håll i både Spanien och Portugal och har breda kontaktnät här i Europas södra delar. Dessutom känner vi till de juridiska detaljerna angående bostadsaffärer, som kan vara svåra för skandinaver att ha koll på.
Om det är dags att flytta vidare ut i världen är det definitivt oss du ska anlita för ditt köp eller din försäljning. Vi hälsar dig välkommen till värmen!
  • Sveriges största mäklarfirma, även i utlandet
  • Erbjuder språkstöd på mer än 15 språk
  • Har som mål att vara det mest rekommenderade företaget i Sverige
Fastighetsbyrån Utland
"Vi köpt en lägenhet och blev bemött av mäklare på en väldigt seriös och profetionellt sätt! Han uppfyllde alla förväntningar som vi hade om bemötande, kommunikation samt flexibilitet tålamod och eng..."
Zonia Esperanza W anlitade Fastighetsbyrån Torrevieja

Våra Kontor

4.8 / 24 recos
Plaza Ermita, Bajo 28, Nerja
5.0 / 16 recos
C/ Parque Antonio Galvez Esq C/ Virgen de la Asunc, Torre del mar
4.5 / 350 recos
C/ Diana esq. C/ Tritón, Torrevieja

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar