Mycket professionell och engagerad mäklare som visade god kunskap om marknaden och höll en tydlig och snabb kommunikation genom hela processen. Trevligt bemötande, hög tillgänglighet och ett resultat som motsvarade förväntningarna. Rekommenderas varmt.
Adam Copperfeldt
Adam Copperfeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Adam Copperfeldt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Adam Copperfeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Copperfeldt har haft 53 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
161 omdömen om Adam Copperfeldt
Väldigt snabb och smidig affär. Adam var där och svarade bokstavligen dygnet runt (förlåt och tack Adam!). Väldigt kunnig och trevlig mäklare. Ska ha dig i tankarna nästa gång det blir en försäljning av bostad!
Tydlig, professionell, Engagerad och drivande. Väldigt bra bemötande och såg till att jag fick en snabb försäljning av min bostad.
Trots en väldigt tuff marknad fortsatte Adam att kämpa med samma energi och engagemang från första visningen till sista samtalet. Det var en lång process, men han tappade aldrig fokus eller driv, och till slut hittade han rätt köpare, dessutom med en helhetslösning som betydde väldigt mycket för mig personligen. Det som verkligen sticker ut med Adam är hans professionalism, ärlighet och personliga engagemang genom hela försäljningen. Man märker att han genuint bryr sig om sina kunder och är beredd att göra det lilla extra,...
Mycket trevlig mäklare, fick processen att gå snabbt och smidigt.
Proffsigt bemötande och hanterande, på både pappas lägenhetsaffär och min egen. Kudos mucho till Adam c!
Trevligt och varmt bemötande. Ibland längre pauser i kommunikationen, svarar inte i telefon, ringer inte upp. Föredrar meddelande. Vi är nöjda.
Trevlig och lyhörd men lite slarvig, upplevde att vi behövde ligga på själva för att saker skulle hända. Fick i slutändan till en bra försäljning!
Alltid bra bemötande, professionell och duktig! Adam var lyhörd kring våra krav och gjorde allt för en smidig och bra affär!
Han var mycket bra. Han sålt våran lägenhet .