Jätte proffesionell och lätt att ha kontakt och samarbete med!🌟
Adam Copperfeldt
Adam Copperfeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Adam Copperfeldt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Adam Copperfeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Copperfeldt har haft 57 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
123 omdömen om Adam Copperfeldt
Både jag och sambon kan inte vara mer nöjda med Adam. Från första mötet kändes han trygg, ärlig och väldigt engagerad. Han höll oss uppdaterade hela tiden och vi kände verkligen att han gjorde det lilla extra för oss. Från fotografering till första visning gick allt otroligt snabbt. Hela processen kändes smidig och professionell tack vare Adam. Vi är så tacksamma för hans insats och rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja sin bostad.
En mäklare som lägger det där lilla extra på varje punkt.
Adam är en trevlig och hjälpsam person som upplevs mycket professionell. Han är en duktig säljare som kan se behovet och matcha det mycket väl med tillgängliga objekt. Han är en ”people person” som kan se under ytan och utröna kundens krav och behov utan att kunden behöver beskriva dem särskilt väl eller i någon större utsträckning. Han har även känsla för kundens unika stil och kan hitta den för att ta med det i matchningen. Köpet av KOPPARBERGSVÄGEN 24A Jag hade letat efter en lägenhet i ungefär 3 månader när jag hittade...
Jag upplever Adam som en glad och positiv person. Han har också visat stor uthållighet i uppdraget och vi har fått svar på de frågor vi ställt. Han upplevs som väl insatt i affärsfrågor och genomförde senaste mötet mycket bra. Trots sin ringa ålder ger han ett initierat och moget intryck. //Anders
Snabb och smidig affär. Väldigt trevlig och höll bra kontakt. Rekommenderar verkligen!
Trevlig och bra kontakt från start. Rak på sak och väldigt kunnig. Rekommenderar 👍
Professionell och duktig i sin yrkesroll. Han var till mycket god hjälp och stöd vid försäljning av bostad. Skulle starkt rekommendera honom till andra!
Hej, Adam är en engagerad mäklare som tar sitt jobb på allvar. Han arbetar professionellt och lyckades sälja vår lägenhet efter några visningar. Han lyssnar noggrant på mina önskemål och förmedlar tydligt till köparen vad jag kan förhandla om och inom vilka ramar. Han strävar efter att tillgodose både köparens och säljarens behov och lyckas föra samman två intresserade parter. Jag är mycket nöjd med Adams arbetssätt och kan absolut tänka mig att anlita honom igen för att sälja min bostad i framtiden. Jag kommer även att...
5 av 5. Aldrig varit enklare att ge en recension. Från första dagen vi pratade i telefon till vi satt vid bordet med kontraktet. Effektivt, smidigt, enkelt och snabbt! Säger bara, går ni i sälj/köptankar spara er tid och ring honom🙏 Tusen tack Adam och grattis till er andra som kontaktar honom.