Disa Nygren Selldén

Disa Nygren Selldén

Disa Nygren Selldén är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Disa Nygren Selldén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Disa Nygren Selldén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.8. Disa Nygren Selldén har haft 43 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

135 omdömen om Disa Nygren Selldén

Sedan starten hos Reco 2021
Bo L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Disa är mycket vänlig, kundinriktad och vill alla väl. Hon är även tydlig och har ett trevligt bemötande.

Agneta L
Haga

Vid visningen var Disa otroligt hjälpsam och tillmötesgående. Vi fick i lugn o ro titta på lägenheten och även få svar på våra funderingar. Kontraktskrivningen kändes väl förberedd och vi kunde ställa frågor och fick bra förklaringar. Disa är en trevlig tillmötesgående person och som mäklare är hon suverän.

Jörgen E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
City

Vid första kontakten inför försäljningen av vår bostadsrättslägenhet i centrala Västerås mötte vi en glad och trevlig Disa Nygren Sellden. Vi fick ett gott intryck av hennes kunskaper och erfarenheter som fastighetsmäklare. Vi upplevde också att Disa kände stort engagemang för sitt yrke. Disa gjorde också en marknadsmässig värdering av lägenheten, en värdering som också blev slutpriset. Försäljningen av vår bostad genomfördes väsentligen genom Fastighetsbyråns egna kanaler. Inför försäljning och visning fick vi goda råd...

Daniel G
Öster Mälarstrand

Professionell, förtroendeingivande och återkopplar enligt förväntan.

Maggie W
Köpte sitt hus med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
Irsta

Otroligt duktig och trevlig mäklare ⭐️

Ann-Charlotte G
Vetterstorp

Glad, noggrann och lätt att kommunicera med

Thomas G
Vetterstorp

Snabbt, Enkelt, Flexibilitet Samt lätt att ha och göra med...

Jan B
Vetterstorp

Öppen, trevlig och motiverad. Mån om att både köpare och säljare ska vara nöjda.

Emilia L
Gideonsberg

Jag/ vi är otroligt nöjda med Disa som mäklare. Hon var proffsig, närvarande och hjälpsam. Hon hjälpte oss inte bara sälja en lägenhet, hon hjälpte till med vår nya bostad och allt vad det innebär. Oroligt tacksamma! Kommer rekommendera henne till alla mina vänner.

Jessica E
Sålde sitt hus med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås

Disa har varit en klippa från början till slut. Hon har med sin kunnighet och erfarenhet gett oss bra råd och tips,svarat på alla frågor och återkopplat bra. Har mött oss med ett respektfullt och trevligt bemötande. Har tagit hänsyn till våra önskemål och växlar snabbt vid ändringar från oss. Toppenmäklare! Jessica och Leif