Emil Dahlgren

Emil Dahlgren

Emil Dahlgren är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Emil Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Emil Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 150 omdömen med ett betyg på 4.8. Emil Dahlgren har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

150 omdömen om Emil Dahlgren

Sedan starten hos Reco 2021
Ella T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Dahlgren en del av Fastighetsbyrån Västerås
Nordanby Gärde

Trevlig och tillmötesgående. Har inget att klaga på.

Fredrik Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emil Dahlgren en del av Fastighetsbyrån Västerås
Nordanby Gärde

Mycket trevlig person, han är tydlig, hjälpsam och seriös. Får saker att att hända. Skriver/ringer man till Emil så svarar han snabbt och hjälpsamt även på kväll och helger och löser ens funderingar. Verkligen underlättar ett köp/försäljning. Märks tydligt att han är där för kunden. Det uppskattas! Mvh Fredrik Fredrik

Mattias B
City

Han var tydlig, lugn och jordnära.

Eddi Lucia D
Sålde sitt hus med hjälp av Emil Dahlgren en del av Fastighetsbyrån Västerås
Hallstahammar

Trevlig, lättsam och kunnig. Lyhörd . Man kändes trygg under resans gång. Smidigt.

Alexandra J
Köpte sitt hus med hjälp av Emil Dahlgren en del av Fastighetsbyrån Västerås
Hallstahammar

Trevlig mäklare, skött processen bra.

Eva B
Haga

Bästa mäklaren. 😉 Så positiv och kunnig. Lätt att få tag i och försäljningen gick superbra. Han är dessutom både trevlig och inlyssnande. Rekommenderas starkt. Heja Emil

Dmitri K
Vetterslund

Emil är en mycket erfaren och effektiv mäklare, helt enkelt sagt han vet vad han gör. Jag rekommenderar honom varmt som mäklare till alla.

Gabriel Ivar Emanuel W
Haga

Proffsig och hjälpsam. Lätt att kommunicera med.

Giovanni D
City

Upplevde Emil mycket engagerad och kunnig. Han har varit väldigt tillgänglig under process och har skött hela affären väldigt proffsigt. Vi kan varmt rekommendera Emil som en mycket duktigt och kunnig mäklare.

Angelika S
Haga

Vi är nöjda med Emil Dahlgren när det kommer till försäljningen av vår bostad. Emil har visat ett engagemang och han besitter bra kunskaper om bostadsmarknaden. Emil har varit tillgänglig vid frågor och funderingar. Kommunikationen har fungerat bra. Vi rekommenderar Emil Dahlgren till de som går i säljtankar.