Hon hade ett trevligt och proffsigt bemötande, kunnig, gav bra information
Hanna Ringström
Hanna Ringström är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Hanna Ringström har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Hanna Ringström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Ringström har haft 39 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
218 omdömen om Hanna Ringström
Jag upplevde Hanna som erfaren och tydlig. Hela processen från anlitande till att min lägenhet var såld tog ungefär tre veckor då hon hittade en köpare innan visning, väldigt skönt! Kan varmt rekommendera Hanna om du är ute efter en erfaren och effektiv mäklare med stort kontaktnät.
Superbra bemötande. Vänlig, hjälpsam och effektiv.
Hanna är lätt att få kontakt med, hon har löpande uppdaterag och guidat oss genom säljorocessen. Överlag har hon varit ett bra ett bra stöd.
Hanna är trevlig, engagerad och kunnig
Mycket trevlig och duktig mäklare, kan rekommenderas!
Supertrevlig, Lätt att få tag på, Tydlig genom hela processen! Hade verkligen rekommenderat Hanna! Har verkligen känts tryggt☺️
Hanna har varit inkännande och proffsig. Med sin erfarenhet och kunskap har hon vetat hur man ska navigera visningar, budgivning och försäljning. Hanna har upplevts som lugn, samarbetsvillig och generellt väldigt enkel att ha och göra med. Vi är väldigt nöjda med vårat val av mäklare!
Hanna var otroligt bra från första kontakt till och med efter signering. Lyhörd, tålmodig och alltid lätt att nå. Supernöjd!
Tack Matilda! Kul att vi fick till en så bra och smidig försäljning, nu ska vi se till att hitta en ny lägenheten till dig :)
Väldigt tydlig och hjälpsam från start till mål. Lätt tillgänglig samt smidig att komma i kontakt med.
Tack Hugo och grattis till din nya lägenhet!