Hanna Ringström

Hanna Ringström

Hanna Ringström är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Hanna Ringström har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Hanna Ringström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Ringström har haft 39 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

218 omdömen om Hanna Ringström

Sedan starten hos Reco 2023
Anna J
Rönnby

Hon hade ett trevligt och proffsigt bemötande, kunnig, gav bra information

Hanna L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
City

Jag upplevde Hanna som erfaren och tydlig. Hela processen från anlitande till att min lägenhet var såld tog ungefär tre veckor då hon hittade en köpare innan visning, väldigt skönt! Kan varmt rekommendera Hanna om du är ute efter en erfaren och effektiv mäklare med stort kontaktnät.

Maria E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Superbra bemötande. Vänlig, hjälpsam och effektiv.

Åsa E
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås

Hanna är lätt att få kontakt med, hon har löpande uppdaterag och guidat oss genom säljorocessen. Överlag har hon varit ett bra ett bra stöd.

Karl Anton F
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Rönnby

Hanna är trevlig, engagerad och kunnig

Isac G
Rönnby

Mycket trevlig och duktig mäklare, kan rekommenderas!

Sandra L
Rönnby

Supertrevlig, Lätt att få tag på, Tydlig genom hela processen! Hade verkligen rekommenderat Hanna! Har verkligen känts tryggt☺️

Viktoria F
Korsängsgärdet

Hanna har varit inkännande och proffsig. Med sin erfarenhet och kunskap har hon vetat hur man ska navigera visningar, budgivning och försäljning. Hanna har upplevts som lugn, samarbetsvillig och generellt väldigt enkel att ha och göra med. Vi är väldigt nöjda med vårat val av mäklare!

Matilda B
City

Hanna var otroligt bra från första kontakt till och med efter signering. Lyhörd, tålmodig och alltid lätt att nå. Supernöjd!

Svar från Hanna Ringström

Tack Matilda! Kul att vi fick till en så bra och smidig försäljning, nu ska vi se till att hitta en ny lägenheten till dig :)

Hugo S
City

Väldigt tydlig och hjälpsam från start till mål. Lätt tillgänglig samt smidig att komma i kontakt med.

Svar från Hanna Ringström

Tack Hugo och grattis till din nya lägenhet!