Jättebra och behaglig mäklare att ha att göra med! Tillgänglig och positiv genom hela processen! Jag tog verkligen min tid på visningen och inte en sekund stressade han mig. Lugn och snäll!!
Kaspar Gran
Kaspar Gran är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Kaspar Gran har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Kaspar Gran har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.9. Kaspar Gran har haft 51 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
107 omdömen om Kaspar Gran
Trevlig och professionell mäklare med ett positivt bemötande genom hela processen. Vi uppskattade möjligheten till flera visningar och att vi fick den tid vi behövde utan att känna oss stressade. Mäklaren var lyhörd och lyckades skapa en trygg upplevelse för både säljare och köpare, oavsett generation.
Kaspar Gran har från start mött och överträffat alla de förväntningar jag haft på en mäklarkontakt. Han är den första mäklare jag mött som känns helt genuin, tillförlitlig och tillmötesgående. Redan vid vårt första möte kände jag mig trygg med att han skulle hitta det perfekta boendet för oss vilket han också gjorde. Kontakten har varit fin från början till slut. Han förstod snabbt vad jag sökte och matchade mig med ett boende som verkligen motsvarade mina önskemål. Han har varit ett stöd genom hela processen, lätt att...
Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick av Kaspar Gran vid köpet av min bostad. Han var professionell, trevlig och alltid tillgänglig för frågor under hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Kaspar till andra som ska köpa eller sälja bostad. MVH Hossein
Kaspar är trevlig, tillmötesgående och professionell. Han fanns alltid tillgänglig och jag kände mig trygg.Jag kan verkligen rekommendera honom.
Jätte trevlig och kunnig kille
Trevlig och tillmötesgående. Kan sitt jobb.
Engagerad, återkopplar och pålitlig. Rekommenderar
Vi är mycket nöjda med Caspers insats! Han har varit både professionell och vänlig genom hela processen. Vi ser fram emot att rekommendera honom till våra vänner och familj, och vi kommer definitivt att anlita honom igen vid framtida fastighetsaffärer
Jag blev bra bemött av Kaspar. Han förklarade kontraktet sida vid sidan.