Kaspar Gran

Kaspar Gran

Kaspar Gran är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Kaspar Gran har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Kaspar Gran har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Kaspar Gran har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

81 omdömen om Kaspar Gran

Sedan starten hos Reco 2024
Marita T
Strömsholm

Mycket nöjd med min mäklare. Professionell, lyhörd och lätt att nå genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev över förväntan. Rekommenderas varmt!

Adriana J
Nordanby Gärde

Min upplevelse av Kaspar Gran på Fastighetsbyrån Västerås har varit väldigt bra. Han är lätt att prata med, lyhörd och har fått mig att känna mig trygg genom varje steg i processen. Han har tagit sig tid att förklara allt på ett lugnt och pedagogiskt sätt, och jag har verkligen känt att han haft mina bästa intressen i fokus.

Elionor B
Lycksta

Supernöjda. Fantastisk och jordnära mäklare som ser och hör ens önskemål!

Melvin B
Lustigkulla / Trumslagarbacken

Duktig och proffesionell med mig/sina kunder!

Rasha R
Bäckby

Kasper har varit en helt underbar mäklare att ha och göra med. Vi har träffat många mäklare under visningarna, men ingen har varit så engagerad, lyhörd och professionell som han. Vi har känt oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera honom!

Hayek S
Bäckby

Bra och duktig mäklare lätt att diskutera och ta kontakt med honom.

Bo Daniel O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kaspar Gran en del av Fastighetsbyrån Västerås
Klockartorpet

Fantastisk engagerad och trevlig, kan varmt rekommenderas.

Robin R
Bäckby

Min erfarenhet med Kaspar Gran på Fastighetsbyrån i Västerås har varit väldigt bra. Han var professionell, tydlig och alltid tillgänglig när jag hade frågor. Jag kände mig trygg genom hela processen och är mycket nöjd med hans arbete.

Elen A
Bäckby

Kaspar är en mycket professionell mäklare. Han arbetar noggrant, har ett stort tålamod och tar verkligen hand om sina kunder. Jag är väldigt nöjd med hans insats och kan varmt rekommendera honom.

Tim M
Viksäng

Bara bra erfarenheter, smidig, lätt att få tag på och mycket hjälpsam.