När man säljer sin fastighet med Patrik som mäklare kan man känna sig trygg. Han är förutom kompetent och engagerad i just ditt objekt också driven, noggrann, och inte orädd för att tala om vilka för och nackdelar han ser med olika lösningar i processen. Vi har använt Patrik vid flera tillfällen och aldrig någonsin blivit besvikna. Några exempel är att han fotograferat huset trots att vi inte visste om vi var beredda att sälja för att kunna vara beredda i fall. Han bokade också in en besiktning av taket på rekordtid eftersom...
Patrik Janerin
Patrik Janerin är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Patrik Janerin har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Patrik Janerin har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Janerin har haft 4 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
83 omdömen om Patrik Janerin
Patrik har ett riktigt proffsigt bemötande! Bra information utan att vara säljande, lätt att kontakta, återkommer alltid inom kort med svar på frågor. Otroligt tillmötesgående och flexibel - vi hade förhinder att skriva dagen efter och då ordnade han redan samma kväll kl 22:15 med säljarna! Patrik hjälpte oss sedan med skrivuppdrag då vi sålde privat och även där gick allt väldigt smidigt utan problem. Engagemang helt klart över förväntan!
Lugn, sansad, proffs. Kändes tryggt hela vägen. Engagerade sig över förväntan i vår lilla affär med lite extra krångel med utländska köpare. Varma rekommendationer! Sara
Erfaren lugn och ger ett pålitligt intryck till både oss som säljare och till spekulanter.
Saklig , vet hur säljupplägg ska göras. Nån om mig som säljare men också nån om kunderna och ge dom bra underlag att fatta beslut . Mycket seriös!
En mycket kunnig och trevlig mäklare. Ger honom det bästa betyg. Känner sig trygg att ha Patrik lugn och påläst. Kan inte bli bättre. MvhLisbeth
Patrik har varit jättebra med vår försäljning.
Korrekt och lättsam att prata med. Något återhållsam när det gäller återrapportering av affärens kommande händelser och avgörande skeenden. Trots dåligt marknadsläge hållit humöret uppe hos beställaren. Kraftinsats efter stylingens upphörande och uppföljning av tidigare köpsignaler gav ett mycket positivt resultat. Kan varmt rekommendera Patrik för framtida kunder.
Utmärkt bemötande. Bra förslag. Får jobbet gjort, med bravur.
Bemötandet har varit trevligt, lyhörd och påläst i all dialog vi haft med Patrik under köpprocessen. Som köpare tackar vi för den professionella hantering av försäljningen.