Hon var otroligt tydlig i sin kommunikation och ingav stort förtroende. Jag tycker dock att hon inte alltid var så lätt att få tag på och hade önskat fler korta avstämningar.
Rebecca Jansson
Rebecca Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Rebecca Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Rebecca Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 690 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Jansson har haft 93 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
690 omdömen om Rebecca Jansson
Ett trevligt bemötande och hon gav ett seriöst intryck redan från start
Rebecca var mycket trevlig. Hon hade svar på mina frågor. Kunnig och engagerad. Kan rekommenders.
Gav ett väldigt bra intryck. Kunnig o seriös. Jättebra🤗
Rebecca är bra att ha som mäklare. Hon är lätt att ha kontakt med, tydlig och klar i information till oss. Bra att rådgöra med och trevlig. Hon är påläst och kunnig och noga med hålla oss ajour med vad som händer. Vi har haft henne som mäklare vid två tidigare försäljningar och hyste ingen tvekan kring att ha henne igen. Hon är toppenbra
Mkt professionell. Väldigt kunnig i sitt område och skapar ett lugn hos oss som säljare. Har inget att klaga på!
Mycket nöjd med bemötande och hantering av köpet.
Det har känts väldigt tryggt och bra genom hela processen från start till mål. Rebecca hjälpte oss att först hitta vårat drömhus och sedan hjälpte oss att sälja vårat. Rebecca var alltid tillgänglig om man hade några frågor. Vi är väldigt nöjda med Rebecca och om vi behöver, kommer definitivt anlita henne igen.
Fick vårat radhus sålt. Smidig affär.
Professionell, personlig, lyhörd!