Hoffsten Motor AB

Hoffsten Motor AB

4.4 / 5 baserat på 66 omdömen
Välkommen till Hoffsten Motor!

Här kan du både köpa och byta in din bil och vi kan med säkerhet säga att vi kommer kunna hitta en bil i standardprisklassen 30-200.000kr som uppfyller dina önskemål. Vi har alltid bilar på lager som är varudeklarerade och har garanti.

Vill du köpa på avbetalning får du lägga en kontantinsats på 20% och har sedan 12-72 månader på dig att betala resterande. Vi kan också erbjuda leasing till ett förmånligt pris och vi tillämpar lägsta dagsränta när vi skriver kontrakt. Dessutom löser vi restskulden när du byter in din gamla bil!

Vi har även en egen verkstad med utrustning för t.ex. AC-service och bildiagnos.

Ring för att boka en tid i verkstaden eller för att träffa oss och diskutera din nästa bilaffär!

Utmärkelser

Läs vad 66 kunder tycker om Hoffsten Motor AB 2

 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-06-29
  Spontant omdöme
  Hej min pappa "jerry" Köpte en begagnad volvo v60 2012 års modell.
  Bilen hade en litet fel som dom inte upptäckte på hoffsten .
  Så när vi åkte tillbaka till hoffsten så var det inga problem dom lämnar in bilen så att den blir 100% felfri . Jag brukar inte rekommendera bilfirmor.
  för vi har ingen bra erfarenhet av bilfirmor den ena är värre än den andra .
  Men jag kan varmt rekommendera Hoffsten motor
  . Tack det är såna här firmor man blir återkommande till .
  Gilla
 • SEBASTIAN H
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-06-16
  Spontant omdöme
  Köpte i maj en saab 9-3 som gått 9500 mil, provkörde bilen och den gick jätte bra, när jag kom hem så började lite problem med bilen vilket jag hörde av mig till Hoffsten om.

  Det var inget snack dem bad mig komma dit direkt.

  Eftersom deras verkstad inte kunde fixa det tog dem bilen till en saab verkstad, företaget erbjöd också lånebil under hela tiden.

  Är otroligt tacksam och nöjd över den fina hjälp jag fått när det uppstod problem.

  Funderar ni på att köpa bil så tveka inte på att kolla här, otroligt bra bilar till bra priser och är det några problem så tar detta företag sitt fulla ansvar.

  Blir 5/5 av mig.
  Gilla
 • HANNES R
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-05-05
  Spontant omdöme
  Jag köpte en bil för ungefär ett år sedan av Hoffsten Motor. En bil från 1985. När man kollade på den och körde märktes inga fel med bilen, varav jag trodde den var bra. När jag frågade frågor om bilen svarade de om hur bra den var samt att det ej fanns några kända fel alls med bilen. När jag köpt bilen och kom hem märkte jag först att den inte gick att låsa, bildörrarnas lås funkar alltså inte och detta nämner man inte ens när jag frågar om de finns några fel med bilen. Bilen vart svårstartad och behöver mycket grundgas samt choke ibland. När jag sedan efter någon vecka skulle starta bilen hände det inget. då var batteriet urladdat och det visade sig att generatorn ej funkade. Alltså hade de laddat upp batteriet fullt och släppt iväg mig med bilen. Jag märkte även att ingen lampa funkade på bilen och att det var ett stort elfel(detta var alltså precis när jag köpt bilen). Omöjligt att missa om man gör en genomgång av bilen. Speciellt då de hade varit och besiktar den en vecka innan försäljning till mig (hur bilen går igenom utan en ända fungerande lampa är intressant). Det är även oljeläckage i både motor och växellåda, hjullager behöver justering. Inget av dessa problem som är omöjliga att missa blev jag informerad om. Eftersom bilen blev godkänd av de i besiktningen så litade jag tyvärr på de. Kommer tyvärr aldrig mer göra affär med dessa utan att ta med mig en hel besiktningsfirma som ser igenom bilen ordentligt för Hoffsten Motor går uppenbarligen inte att lita på över huvud taget.
  Hej Hannes!
  Vi har inte sålt speciellt många bilar från 1985 sista året men kunde ändå inte hitta vilken bil detta skulle vara. Alfa Spider?

  Vi har som policy att alltid hjälpa till att ordna ev. fel och brister som uppkommer efter köp på en bil även ofta utanför våra garantiåtaganden. Vad vi vet så har du inte hört av dig alls om dessa fel och brister som du nämner vilket vi tycker är märkligt.
  Man vänder sig väll till säljaren med en reklamation?

  Det låter som att vi skulle känna till att exempelvis generatorn inte skulle fungera samt massa annat men det stämmer naturligtvis inte. En del fel kan du nog hålla med om är svåra att upptäcka på en kortare provtur men lätta att åtgärda.

  Vi föreslår att du hör av dig till oss så köper vi gärna tillbaka bilen!

  MVH
  Claes Hoffsten
  HOFFSTEN MOTOR AB
  Hoffsten Motor AB
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-04-20
  Spontant omdöme
  Köpte en Saab i april. Årsmodell 2007 14000mil. Mycket nöjd med bil och hela bilköpet. Snabb respons per mail. Trevlig personal som var öppna med bilens skick, de bjöd på en extra service eftersom den inte blivit servad på ca ett år. Kändes inte alls som att de försökte sälja på mig något skräp. Full pott, här köper jag gärna bil igen, rekommenderas varmt.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-02-25
  Insamlad av företaget
  Köpte en bil av årsmodell 2014, riktigt trevlig bemötande och trevliga personal
  Gilla
 • Robert R
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-02-18
  Insamlad av företaget
  Köpte en blå Passat B8 för två veckor sedan, första kontakten var smidig och bemötandet var trevligt, är bil nummer två från dem så jag tvekade inte när jag hittade bilen jag ville ha.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-02-18
  Insamlad av företaget
  Snabb service.
  Bra service
  Proffsigt service
  Mycket nöjd
  Gilla
 • 2021-02-16
  Insamlad av företaget
  Köpte en Alfa. Mkt bra snabb och service. Säljaren väldigt trevlig utan att vara för "säljig"
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-02-16
  Insamlad av företaget
  Nöjd med mitt köp hus de, bra service och och ärliga personal. Rekommenderar denna firman
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2021-02-16
  Insamlad av företaget
  Snabb och elegant bilaffär!
  .................................,,..................
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-12-16
  Insamlad av företaget
  Köpte en Alfa. Trevligt och bra bemötande där.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-11-29
  Insamlad av företaget
  Sålde bilen fick det jag ville ha . Och pengarna satt på konto efter en bankdag . Trevlig personal . Rekommenderar verkligen dem . Henning
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-11-28
  Insamlad av företaget
  Köpte en bil riktigt bra bemötande
  Dem betalade direkt när det visade sig att däcken var obalanserad.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-11-26
  Insamlad av företaget
  Bästa bemötande så proffsigt trevligt och framförallt dom gör allt för att hjälpa kunden. Köpte en Volvo v70 där i somras, det hände lite saker med bilen så den hamnade på verkstaden, personalen höll mig uppdaterad angående bilen hela tiden. Fick en lånebil gratis fram till min bil var klar. Rekommenderar Verkligen Hoffstens motor i haninge 🙏🍀🍀🍀🍀🍀det är rätt personal på rätta stället. Kommer alltid köpa bil av dom. Har nu köpt min andra bil från dom.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-11-26
  Insamlad av företaget
  Då bilen jag köpte saknade stolvärme satte de in sådan åt mig. Toppenservice!
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-11-26
  Insamlad av företaget
  Köpte en bil, väldigt nöjd med bilen och upplevelsen, väldigt bra service och attityd, och priset var också bra! Rekommender varmt!
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-09-30
  Spontant omdöme
  Skandal!! När jag köpte en till synes fräsch Opel Tigra cab årsmodell 2005 för drygt två år sedan av Hoffsten Motor AB uppgav säljaren att bilen hade gått lite drygt 6000 mil. Det framgick även i annonsen och deklarationen av bilen. Ett år senare när jag skulle kontrollbesiktiga bilen visade sig att bilen hade en mätarställning på drygt 16000 mil vid en tidigare kontrollbesiktning några år tidigare i Göteborg !!! Jag kontaktade genast Hoffsten Motor AB för återköp av bilen men de kunde inte tänka sig att återta bilen utan erbjöd mig 5000 kronor i kompensation för manipulerad mätarställning d.v.s. för de 10000 milen. Det hjälpte inte att jag försökte förklara att i de juridiska fallen som handlar om manipulerad mätarställning så är det återköp av säljaren som gäller i så gott som 100% av fallen. Jag anmälde Hoffsten Motor AB till ARN som efter ett års väntan fattade sitt beslut:
  Hoffsten Motor AB skall häva köpet och återbetala köpeskillingen till fullo.(vad har de förväntat sig annars??!)
  Nu är bilen återlämnad och pengarna har jag fått tillbaka också efter drygt två års elände.
  Jag tycket att en seriös bilfirma ska inte sälja en manipulerad bil, även om Sverige är ett av de få länder som inte straffar det.
  Jag kan INTE rekommendera Hoffsten Motor AB eftersom de borde ha fattat det vad som gäller och de borde ha varit smidigare och tagit tillbaka bilen direkt när jag klagade!!
  Hej Andras!
  Nu stämmer inte detta riktigt som du skriver men ja..bilen var manipulerad vilket vi inte varit medvetna om vid försäljningstillfället och det beklagar vi. Att du inte tror oss på den punkten kvittar.

  Då dina ersättningsanspråk inte var rimliga enligt oss så hänvisade vi dig till ARN. Du fick inte helt rätt där heller vilket vi tycker är rimligt. Vi är nöjda med beslutet och hoppas nu att det elände är över. Värt att nämna är att bilen såldes till Andras för 36.000:-.

  MVH
  Claes Hoffsten
  HOFFSTEN MOTOR
  Hoffsten Motor AB
  Gilla
 • 2020-07-08
  Spontant omdöme
  Jag hittade Skoda Fabia från 2011 på Blocket .

  Då jag hade lite ärenden åt det hållet så åkte jag direkt till Hoffstens först och tittade på bilen.

  Allt kändes okej med bilen och trevligt bemötande från stunden man klev in.

  Att provköra bilen och även få inspektera den från start var inget problem med.

  Dem fel som jag upptäckte såhär direkt var självklart saker som skulle åtgärdas innan bilen levereras till mig. Det var någon rostfläck på bagageluckan som skulle lackas om och blev fläck på förarsätet som skulle kemtvättas bort.

  Jonas ringde och bokade tider till detta direkt.

  När det gått några dagar från det att vi skulle höras om leverans så ringde jag och det visade sig att kondensatorn till AC:n var kass och den byttes utan varken tjafs eller problem. Då jag inte hade bråttom att få bilen levererad så blev jag bara glad att detta märktes redan hos dem och att dem löste detta direkt.

  Överlag och spontant väldigt nöjd.

  Jag misstänker om jag upptäcker andra fel kommer dessa åtgärdas utan större drama från deras sida!

  Rekommenderar absolut Hoffstens till vänner!
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2020-06-12
  Spontant omdöme
  Köp aldrig en bil från Hoffsten motor AB. Lita aldrig på en varudeklaration från denna firma. Deras devis verkar vara "Går det så går det" De uppfyllde aldrig ens det som stod i köpeavtalet. De lovade sända saknade delar men gjorde det aldrig. Jag köpte en MB Vito för lite mer än ett år (juni 2018) sedan. Fick lägga ut reparationskostnader för mer än 35 tusen. Anmälde till ARN. Fick ut 20 tusen efter ARN:s beslut. Upptäckte när jag var hos gummiverkstan att Hoffsten motor AB vid köpet monterat på icke godkända däck på bilen. Det ska vara C-däck på denna bil. Aldrig en bil från Hoffsten motor AB.
  Gilla
 • PONTUS H
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2019-11-22
  Spontant omdöme
  Köpte en bil för över 100k som var behäftad med fel, bilen var inne på deras s.k. verkstad i närmare 5 veckor totalt, för byte av hjullager och glödstift. Blev byte av en massa annat, verkstaden och säljarna bemödar sig inte ens provköra efter reparation, vilket resulterade i att bilen fick åka bärgare vid två tilfällen. Hävning av köp var ej möjligt enligt dem själva. Köpte bilen där för de gav ett gott intryck och bra slogan "vi sätter inte vårat namn på en dålig bil", jag kunde inte ha haft mer fel så jag kan absolut inte rekommendera denna firma till någon. Men kan säga att de gjorde ett försök iaf.
  Pontus köpte i augusti 2019 en superfin Passat av oss för 109.000:-. Mätarställningen var då 19.000mil.

  När det visade sig att ett glödstift var defekt 2månader efter köp så hörde Pontus av sig. Trots att bilens garanti upphört pga både körsträckan Pontus kört samt tiden som gått tog vi in bilen på en extern verkstad som fick ågärda problemet. Även hjullager byttes samtidigt....naturligtvis kostnadsfritt för Pontus som även haft tillgång till lånebil under tiden...kostnadafritt.

  När så bilen var klar och bilen lämnades ut så fick den ett nytt fel. Partikelfiltret havererade. Tur för Pontus men otur för oss. Vi tog bärgningskostnaden åt honom och bilen gick tillbaka till verkstaden igen. Där åtgärdades bilen till en ny kostnad på 8.000:- varav Pontus fick betala 2.000:-. Detta gjorde vi trots att garantin inte gäller enligt köpeavtalet mellan oss. Såklart vill vi ha nöjda kunder och då får man sträcka sig lite extra i vissa fall.

  Jag kan inte begripa vad vi gjort för fel i fallet Pontus men kanske kommer jag komma till insikt om det en vacker dag....förmodligen inte.

  //Claes Hoffsten
  Hoffsten Motor AB
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2019-11-15
  Insamlad av företaget
  Bra bemötande, levde upp till alla förväntningar, skulle varmt rekommendera.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2019-07-22
  Spontant omdöme
  Köpte en gammal Subaru och vid provkörning lät bromsarna förskräckligt. Hoffstens bytte då utan problem gratis till nya bromsskivor och belägg fram medan jag väntade. (1,5tim) Väl hemkommen upptäckte jag att bakbromsarna inte heller var bra utan ett bromsok, båda bromsskivorna, belägg och backar måste bytas. Eftersom jag bor 30 mil från Handen fick en annan verkstad göra jobbet. Hoffsten betalade då för skivor, backar och belägg + arbete. Själv fick jag betala oket med arbete.
  Vad man kan säga om det är att Hoffstens inte knusslade med trafiksäkerhetsreparationer men det hade ju varit enklare och smidigare om de hade kollat upp sin salubil innan den såldes.
  Enligt den andra verkstaden hade inte frambromsreparationen heller utförts på ett 100-procentigt proffsigt sätt av Hoffstens mekaniker.
  Någon plåt hade visst blivit tillstukad vid bromsskölden. Kanske borde de också kolla sin mekaniker?
  Sammanfattningsvis borde även Hoffstens även betala arbetet med oket. Själva oket erbjöd de sig att skicka ett begagnat, men det avböjde jag och skaffade ett helt nytt. Det fick jag naturligtvis stå för.
  Gilla
 • 2019-06-17
  Spontant omdöme
  Vi sålde vår bil via Hoffsten Motor AB.
  Efter ett väldigt trevligt bemötande och intressanta diskussioner med Ola, togs vår bil emot och lades ut till försäljning.
  Inom cirka 14 dagar såldes bilen till ett mycket vettigt pris, vi är helnöjda och rekommenderar de som söker bil eller vill ha hjälp med att sälja sin bil att i första hand kontakta Hoffsten Motor AB.
  Gilla
 • Jerry A
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2019-05-11
  Spontant omdöme
  Köpte en begagnad volvo v60 2012 års modell.
  Bilen hade en litet fel som dom inte upptäckte på hoffsten .
  Så när jag åkte tillbaka till hoffsten så var det inga problem dom lämnar in bilen så att den blir 100% felfri . Jag brukar inte rekommendera bilfirmor.
  för jag har ingen bra erfarenhet av bilfirmor den ena är värre än den andra .
  Men jag kan varmt rekommendera Hoffsten motor
  . Tack det är såna här firmor man blir återkommande till .
  Mvh Jerry Andersson
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2019-01-31
  Spontant omdöme
  Trevligt bemötande och bra service. Kändes tryggt.
  Gilla
 • Cristian Z
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2019-01-26
  Spontant omdöme
  Inte nöjd med hoffsten !!!! Köpte en jeep cherokee från de och efter en vecka så rasar framaxel . Jag ringer o klagar på detta o de vill ej fixa bilen de säger att det inte ingår i garantin ; efter alla om o men så fick jag betala 2500 kr så löste de det. Alldrig mer en bil från de och rekommenderar inte de heller.
  Gilla
 • Giovanni G
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-12-19
  Spontant omdöme
  Köpte på distans min efterlängtade dröm, en röd Alfa Romeo 159 tbi 1750 hos Hoffsten. (De har många alfor) Trevligt bemötande av Leif och Claes, både i telefon och i egen person. Fick en hel service på bilen , tre månaders garanti och två veckor gratis helförsäkring med Trygg-Hansa, som sedan erbjöd mig förvånansvärd billigaste stor helförsäkringen. Efter ett par dagar uppdagades att bilen behövdes ett kamremsbyte, Hoffsten fixade det omgående på garantin och på min ort. Sedan dragkroks kula glömdes hos Hoffsten och de skickade den med post efter några dagar. MYCKET NÖJD! med mitt bilköp hos Hoffsten!
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-10-19
  Spontant omdöme
  Åkte från Malmö för att köpa familjebilen hos Hoffsten Motor AB och det var värt alla mil. Jättetrevligt bemötande, professionella, massa skratt, smidighet och jättetillmötesgående från dag 1 via telefon. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • Wictor C
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-10-12
  Spontant omdöme
  Köpte en Bil tidigare i veckan av Peter inne på Hoffsten. Pratade med honom ang att hålla bilen då jag jobbar vissa tider och har svårt att komma ifrån samt har 30 mil dit, dom tar bort annonsen och håller bilen åt mig fast dom inte brukar göra det. Kommer fram och bilen är lite värre i ytliga skicket än vad som diskuterades, men bilen gick bra! (Visste dock innan att det skulle vara märken till deras försvar)
  Fick vänta en längre stund även då rekonden ej hann bli klar på bilen och skulle ej hinna bli klar innan stängning om vi skulle vänta klart, då drar han av 1000kr direkt på priset utan snack då den inte han bli helt klar.
  Vi diskuterar pris efter skicket och jag köper bilen, visar sig sen att det inte var dragkrok på bilen som annonsen sa, jag han komma hem och insåg efter problemet. Vi diskuterar fram och tillbaka och dom skickar sedan ett dragkrokskitt till mig för kompensation.. lite strul, lite väntan men överlag så löste sig allt!?
  Mkt härlig stor hund även om man gillar hundar äger Peter!
  Gilla
 • Karin A
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-09-20
  Spontant omdöme
  Fick fin och snabb service vid mitt bilköp. Är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera Hoffsten motor! Tack!
  Gilla
 • Lena Å
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-08-14
  Spontant omdöme
  Fick ett väldigt bra bemötande när jag köpte min bil på Hoffstens Motor .
  Vill speciellt tacka Peter för din goda service och ditt trevliga bemötande.
  Upptäckte några småfel efter köpet. Men va inga problem det åtgärdade dom direkt.
  Är grymt nöjd med mitt bilköp hos er !
  Mvh Lena
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-07-29
  Spontant omdöme
  Kanon från första kontakt till köp. Ett fel hittades några veckor efter köp och då lämnades bilen in på verkstad. Hoffsten Motor stog för hela kostnaden utan några som helst strul. Fantastiskt bra service. Peter Ek en riktigt trevlig och proffsig säljare.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-05-16
  Spontant omdöme
  Rimligt pris på bilen jag köpte och utmärkt kundbemötande i säljprocessen och med det tillbehör jag ville ha monterat, samt den lilla förvecklingen som uppstod löstes på ett bra sätt! Jag fick dessvärre återkomma för att reklamera något jag upptäckte efter ett par månader och det hela löstes snabbt och smidigt över ett telefonsamtal! Får känslan av att detta är ett företag som vet att skapa långvariga kundrelationer. Jag kommer tveklöst känna mig trygg med att köpa även nästa bil hos Hoffsten.
  Gilla
 • Erik E
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-03-21
  Spontant omdöme
  Som vanligt alltid Superservice!

  Mvh Erik Emtelin
  Gilla
 • 2018-02-07
  Insamlad av företaget
  Bemötandet till en början var bra, jag fick 1 månads garanti på bilen jag köpte. Jag hörde av mig till hoffsten motor för att berätta att det skrapade om bromsarna och det klonkar när man backar och dem bad mig ta bilen till en verkstad och be verkstaden ringa till dom. Sagt och gjort, men verkstaden hittade inget fel på bilen så då fick jag stå för felsökningen vilket inte nämnts innan.
  Jag ringde upp hoffsten motor och förklarade att jag tyckte att det var otroligt dåligt då jag inte skulle lämnat in bilen om jag inte trodde att det va fel på den. Han jag pratade med skulle prata med chefen och kolla om vi kunde komma överens om något och sedan återkomma till mig, det var fem dagar sen och inte ett ljud. Med andra ord så rekommendera jag inte hoffsten motor.
  Gilla
 • Jempa O
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-01-15
  Insamlad av företaget
  Så duktiga och kompetenta säljare. Väldigt serviceminded!
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-01-13
  Insamlad av företaget
  Bilen saknar bagagesskydd, ingen information om det i annonsen.
  Troligen har tidigare ägare tagit bort insynsskyddet
  Vi tar alltid kontakt med förra ägare för att se om han har det kvar
  Om inte köper vi ett nytt på en bilskrot
  Insynskydd skall alltid ingå i bilens utrustning
  Mvh
  Hoffsten Motor AB
  Hoffsten Motor AB
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-01-11
  Insamlad av företaget
  Köpt bil, repatetiskt och rekonditionering. Alltid lika nöjd.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-01-11
  Insamlad av företaget
  Snabba och bra personligt bemötande. Det ska vara trevligt att köpa bil.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-01-11
  Spontant omdöme
  Stort utbud på bra begagnade bilar och proffsig personal. Har även testat deras rekondare med utmärkt resultat.
  Rekommenderas.
  Gilla
 • Johan W
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2018-01-02
  Spontant omdöme
  Mycket trevligt bemötande. Efter köp upptäckte jag några småfel. Allt åtgärdades mycket smidigt utan diskussion, detta trotts att jag bor på annan ort. På min bil kommer det alltid stå Hoffstens Moror
  Gilla
 • Mikael S
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2017-11-13
  Spontant omdöme
  Alltid nöjd med mina bilar och servicen. Alltid köpt bil där och kommer göra det i fortsättningen också.
  Gilla
 • 2017-10-25
  Insamlad av företaget
  Bra bemötande! Bra service! Trevliga säljare som inte har den jobbiga ’säljarattityden’!
  Gilla
 • Håkan T
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2017-10-11
  Insamlad av företaget
  Mycket professionellt och bra bemötande
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2017-05-16
  Spontant omdöme
  Jag köpte en Mitsubishi 3000gt från 1996 och dom sa att allt funkade, visst lite problem får man räkna med när man köper en gammal bil men iallafall provkörde och märkte några fel som dom sedan skulle åtgärda, de sa också att det inte fanns någon rost men under bilen fanns ett stort hål med rost, ca 1 månad senare uppstår det problem som skrammel där bak vilket visade sig vara handbromsbackarna ( som de skulle åtgärdat ), båda hjullager där fram var dåliga och måste bytas, sedan åkte ett av generatorremmarnas hjul av så bilen inte är körbar, detta kostar mig många tusenlappar och jag känner mig lurad av försäljarna, rekommenderar att inte köpa en bil härifrån!
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2017-03-29
  Spontant omdöme
  Mycket nöjd! Körde 50 mil för att kolla en bil, och det var det värt. Problem löstes smidigt.
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2016-11-28
  Spontant omdöme
  Har nu köpt tre bilar i olika prisklasser av Hoffstens. Från tokbilligt till ganska dyrt. Lika bra service oavsett när hur o prislapp. Kommer handla där igen!
  Gilla
 • skrev om Hoffsten Motor AB
  2016-09-15
  Spontant omdöme
  Köpte en bil enbart genom bilder & annons,blev väl mottagen av Leif och hans kollega!
  Nöjd med bilen och när ett par fel upptäcktes var det det bara att lämna in bilen för att få det åtgärdat,SÅ nöjd med deras mottagande och ansvarstagande så när det blir dags att byta ut min "nya begagnade" bil så återkommer jag mer än gärna!
  Hoffste s motto på hemsidan och annonser "Vi sätter inte vårt namn på en dålig bil" visade sig stämma mer än väl!
  Gilla
 • Nicklas T
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2016-06-18
  Spontant omdöme
  Hej ! Vill ge Hoffsten motor ab mitt absoluta högsta betyg för ett otroligt trevligt bemötande !! och ett EXTRA STORT TACK ! Till Leif som var/är otroligt serviceminded och trevlig när vi gjorde bilaffär! Mvh Niklas & Marie Thulin
  Gilla
 • Anders J
  skrev om Hoffsten Motor AB
  2016-01-27
  Spontant omdöme
  Har precis genomfört en affär på Hoffsten Motor, och Claes Hoffsten har varit enastående serviceorienterad - bilen vi köpte hade tidigare ägts av en hundägare men var rekonditionerad, trots det fick min dotter allergireaktioner när hon satt i bilen. Utan formell grund för att häva köpet hjälpte Claes mig igenom affären och tog aktiv del i att hitta en motsvarande bil till oss.
  Det har inte varit minsta gnäll eller klagomål från Claes - han har snarare varit väldigt proaktiv och behjälplig och hanterat inbytet utan att försöka förhandla ner värdet på den första bilen. Eftersom jag bor lite illa till har han anpassat sig och erbjudit sig utkörning, eller att vara på plats utanför de officiella öppettiderna.
  Jag kan starkt rekommendera denna handlare.
  Gilla