HusmanHagberg Gävle

HusmanHagberg Gävle

Vi mäklare på HusmanHagberg i Gävle har koll på Gävle och Sandviken med omnejd. Är det hit flyttlasset ska gå? Eller ska du flytta härifrån? Vad dina bostadsplaner än är får du mer än gärna kontakta oss. Bostäder är vår största passion och vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt på marknaden.

HusmanHagberg är en av Sveriges största och ledande mäklarkedjor. Vår personal är kompetent och gör alltid sitt yttersta för att anpassa affären efter dina speciella önskemål. Vi är inte bundna till banker och försäkringsbolag, men kan hjälpa till även med den biten om du önskar. Varmt välkommen!

Utmärkelser

243 omdömen om HusmanHagberg Gävle

Sedan starten hos Reco 2017
    • Hagaström
    2023-03-15 Verifierad kund
    Mycket trevlig och proffsig. Mycket engagerad att allt gick rätt till och att jag som köpare förstod varje steg i processen. Flexibel inför våra önskemål.
    2023-03-10 Verifierad kund
    Proffsigt, duktigt, socialt , kunnigt, mänskligt och otroligt serviceinriktad
    2023-03-10 Verifierad kund
    Malin Hagberg är en kunnig och erfaren mäklare. Hon har dessutom gott omdöme och en fantastisk social kompetens, vilket är en stor tillgång i yrket. Hon lägger vikt vid goda relationer både till köpare och säljare.
    • Hamrångefjärden
    2023-02-24 Verifierad kund
    Helt fantastiskt omhändertagande o bra information kunde inte bli bättre.Tack.
    2023-02-23 Verifierad kund
    Man kände sig omhändertagen av Malin. Hon är engagerad och kunnig och svarar snabbt på alla frågor man har.
    2023-02-21 Verifierad kund
    Otroligt trevlig och kändes så genuin. Var med på snabba puckar som jag önskade.
    Hon överträffade mina förväntningar.
    Tack Denice för dom fina orden. Ja, snabba puckar blev det och jag är så glad att Ni båda parter känner Er nöjda. Lycka till! Malin Malin Hagberg
  • sålde sin stuga med hjälp av Lena Kock en del av HusmanHagberg Gävle
    • Strömsbro
    2023-02-14 Verifierad kund
    Varit hjälpsam i allt. Lätt att få kontakt med. Lätt att prata med. Utmärkt bra
    Hej Gunilla och Camilla
    Tack för att ni tog er tid att besvara Reco!
    Det gick ju bra att sälja kolonistuga även vintertid :)
    Vi hörs när värmen kryper fram och vattnet slås på - då gör vi klart det hela!
    Mvh Lena
    • Bomhus, Rudsjön
    2023-01-13 Verifierad kund
    Enkel och smidig försäljning med hjälp av Lena.
    Hej Stefan
    Tack för att du tog dig tid att svara på Reco! Ja det gick bra trots att vi var mitt i julstöket :)
    Nu kan ni börja förbereda flytt till nya lägenheten.
    • Olsbacka/Fjärran Höjder
    2022-12-26 Verifierad kund
    Malin bemötte mig mycket proffsigt. Hon gav mig goda råd och tips både vid visning, prisbild, och vid försäljningen av min lägenhet. Malin var lätt att få kontakt med och återkopplade snabbt. Hon har varit ett stort stöd vid försäljningen av min lägenhet.
    Tack snälla Christina. Så roligt att återigen få förtroendet att hjälpa dig med försäljning. Ses snart igen/Malin Malin Hagberg
    2022-12-08 Verifierad kund
    Jag tycker att Malin är en driven och framåt person. Som man har lätt att prata med. Har koll på vad hon säljer. Väldigt trevlig.
    Lucas, en fröjd att få göra affär med dig. Tänkt vilken fantastiskt fin lägenhet du köpt som ditt första boende. Grattis//Malin Malin Hagberg
    2022-12-07 Verifierad kund
    Så lång text orkar jag inte skriva men gillar Malin
    Du är rolig du Stefan, förstår att du syftar på föregående rekommendation och jag är så glad att du tog tid att skriva en rad ändå. Jag gillar Er med och snart ses vi igen :)

Väl mött/Malin
    Malin Hagberg
  • Bibigul S
    sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    2022-12-01 Verifierad kund
    Vi har upplevt att Malin har varit väldigt professionell och hade god bemötande från början. Försäljningen av den nuvarande sålt bostaden har inte varit våran första upplevelse med henne, utan hon har också hjälpt oss mycket med både köp och sälj. Under hela denna resa har hon varit en utrolig och en väldigt positiv människa, som har hjälpt oss att gå igenom en massa trubbel med både köp och försäljning av lägenheten. Hennes personlighet får mig alltid att ha ett leende på ansiktet, vilket är viktigt med tanken på all stress man går igenom under bland annat visningarna. Bemötandet har alltid varit på topp. Våra förväntningar var på en duktig och professionell mäklare, vilka hon har uppnått utan problem. Vi hoppas på att kunna samarbeta med henne igen, med andra fastigheter vi kommer att behöva hantera.
    Bibbi :) En sån kärleksförklaring. Så glad att allt löste sig till slut. Du är fantastiskt. Tack för allt. Kram Malin Malin Hagberg
  • Mikael S
    köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    2022-11-24 Verifierad kund
    Rolig, trevlig men framför allt påläst och oerhört kunnig.

Malin har en oerhörd förmåga att göra paragraftext lättförståelig.
    Micke, så roligt att få hjälpa dig med en till bostadsaffär och säljaren är så glad att det var just Du som köpte lägenheten och tusen tack för att du tagit dig tid att skriva en sån fin rekommendation. Kram Malin Malin Hagberg
    2022-11-17 Verifierad kund
    Lena är en pärla. Hon är en sådan människa som man verkligen vill ha med när man säljer en bostad.
    Hon är lugn och saklig och förklarar allt på ett sådant sätt så alla känner sig lugna och trygga. Vi hade inte några förväntningar innan vi träffade Lena men efteråt kände vi omhändetagna och trygga. Våran upplevelse med våran mäklare är så här: Lena är bäst. Punkt
    2022-11-15 Verifierad kund
    Upplevs professionell och kunnig. Trevligt bemötande och inger trygghet.
  • Lisa L
    sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    VÄRLDENS BÄSTA MÄKLARE!!!
    Omhändertagande, DUKTIG, rolig och helt klart rätt person på rätt plats!
    Tack snälla Lisa för dom värmande orden och för att jag återigen fått äran att hjälpa till med bostadsaffärer. Kram Malin Malin Hagberg
    2022-11-03 Verifierad kund
    Toppen Mäklare koll på allt o dessutom rolig
    Hej Peter!
    Hoppas Ni kommit iordning i radhuset och att Ni stortrivs. Hare bäst/Malin
    Malin Hagberg
    2022-11-03 Verifierad kund
    Enormt duktig och professionell!
    Rekommenderar starkt Malin dom mäklare
    Tack Sara för förnyat förtroende och för den fina rekommendationen. Sköt om dig/Malin Malin Hagberg
    2022-11-03 Verifierad kund
    Jättetrevlig människa och professionell mäklare! Det har varit skönt och tryggt att ha med Malin i processen med bostadsaffären.
    Tusen tack Perssons, så roligt att få hjälpa Er med köpet av fina lägenheten. Stort lycka till nu :)/Malin Malin Hagberg
    • Söder/Vallbacken
    2022-11-02 Verifierad kund
    Bra bemötande och professionell i sitt agerande vid försäljningen av mitt boende.
    Hej Sofie!
    Tack för rekommendationen. Det är skönt att veta att kunden är nöjd! Snart ska vi ses igen och göra färdigt affären.
    • Söder/Vallbacken
    2022-10-31 Verifierad kund
    Bra bemötande! Bra återkoppling. Tydlig vid kontraktsskrivning.
    Hej Mikael
    Tack för att du tog dig tid att svara på Reco! Ni får en superfin lägenhet med perfekt läge. Vi hörs när ni sålt er bostad!
    Mvh Lena
    2022-09-21 Verifierad kund
    Hon gjorde att bra jobb, enkel att ha och göra med.
    Härligt Tommy!
    Marknaden var lite besvärlig men tillslut så blev det affär.
    Lycka till med studierna så hörs vi när det är dags att deklarera!
    2022-09-09 Verifierad kund
    Malin är otroligt trevlig och även en engagerad och kunnig mäklare. Kan varmt rekommendera till andra. Kände mig trygg genom hela processen.
    Tack snälla Anders och Karin för förtroendet att hjälpa till med försäljningen. Kram Malin Malin Hagberg
    • Fridhemsgläntan
    2022-08-23 Verifierad kund
    Malin bemötte oss på ett mycket bra sätt. Mycket trevligt och vänligt. Hon förklarade allt på ett enkelt sätt. Öppen till frågor. Behjälplig när man behöver.
    Tack Hogir för förtroendet att medverkar till Er flytt till Gävle. Stort lycka till! Malin Malin Hagberg
    • Stigslund
    2022-08-22 Verifierad kund
    Utmärkt bemötande. Tydlig och rak, lätt att prata med som en mäklare bör vara.
    Tack snälla Bodil för dom fina orden. Värmer i hjärtat/Malin Malin Hagberg
    • Fridhemsgläntan
    2022-08-22 Verifierad kund
    Bra bemötande, lätt att samarbeta med, glad och pigg och trevlig, flexibel.
    Tusen tack Jenny för det fina omdömet och tusen tack för förtroendet att sälja ditt fina radhus. Allt gott/Malin Malin Hagberg
    • Valbo, Stackbo
    2022-07-29 Verifierad kund
    Alltid bra bemötande av Lena!
    Lika enkelt som vanligt att göra affärer,
    Aldrig något krångel
    Topp betyg! 😄🤩
    Tack för en fin recension!
    Det är lätt att jobba när man har bra kunder :) Ta hand om dig och katterna så hörs vi längre fram!
    Bästa hälsningar Lena HusmanHagberg
    2022-07-20 Verifierad kund
    Har blivit mycket väl bemött av Lena. Hon har utfört sitt uppdrag på ett mycket utmärkt sätt. Hon är noggrann och levde upp till alla de förväntningar jag hade. Hon är en behaglig och lyssnande person, en person som inte ger upp utan ger "järnet"
    Hej Birgitta!
    Tack för en fin och hjärtevärmande recension. Jag hoppas att allt bli bra för dig nu när du flyttar närmare barnen!
    2022-06-25 Verifierad kund
    Fantastik och professionell!
    Tack snälla Marcus för suveränt bra samarbete och för förtroendet/Malin Malin Hagberg
  • köpte sin stuga med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    • Strömsbro, Bäckebro koloniområde
    2022-06-01 Verifierad kund
    Malin är superduktig på det hon gör, med ett stort engagemang och proffsigt bemötande så fick det oss att känna oss trygga i köpet hela vägen. Tack Malin!
    Task snälla Ni för den fina rekommendationen. Ett sant nöje att få göra affär med Er. All lycka till ute på kollo nu och njut av sommaren/Malin Malin Hagberg
    2022-05-30 Verifierad kund
    Kort fattat bra.

Inga större förväntningar, svårt att säga då det är första gången jag köper en bostad.

Bra stöd i allt.
    Kul att jag fick vara med på din första bostadsaffär Erik och grattis till superfin lägenhet. Ha en skön sommar/Malin Malin Hagberg
    • Valbo
    2022-05-23 Verifierad kund
    Trevlig mäklare där vi fick god kontakt och bra information.
    Hej Niclas
    Tack för att du tagit dig tid att svara på Reco! Vi ses snart igen när det blir tillträde!
    • Bomhus, Björsjöhöjden
    2022-05-21 Verifierad kund
    Jättetrevlig och kunnig mäklare. En mäklare att känna förtroende till och trygg med, vilket känns jätteviktigt vid en så stor affär. Stort tack, Lena!
    Tack Sara för ett fint omnämnande! Det värmer i hjärtat :)
    Ha en skön sommar så ses vi vid tillträdet.
    2022-05-18 Verifierad kund
    Malin är en trygg och varm mäklare, med god fingertoppskänsla och ett fantastiskt bemötande. Mycket trevligt att sälja bostad med Malin!
    Tusen tack Jim för det fina omdömet och för förtroendet att sälja lilla pärlan. Vi hörs inom kort/Malin Malin Hagberg
    • Bomhus, Björsjöhöjden
    2022-05-16 Verifierad kund
    Personligt,varmt bemötande - flexibel vid behov av ändringar. Rekommenderas!
    Hej Monica
    Tack för att du tagit dig tid att besvara enkäten! Det är alltid skönt att få feedback.
    Nu får ni njuta av sommaren och förbereda flytten till västkusten!
    • Bomhus, Södra
    2022-04-26 Verifierad kund
    Gävles i särklass bästa mäklare! Använt henne flera gånger nu!
    Tack snälla Tessan för förnyat förtroende och för fantastiska ord. Kram Malin Malin Hagberg
    • Stigsgård
    2022-04-21 Verifierad kund
    Kanonbra mäklare som ordnar allt tll det bästa för både köpare o säljare.
    Jättetrevlig och kul. Fick tips om henne och kommer alltid att rekommendera o anlita henne i fortsättningen.
    Värmer i hjärtat Christina, vilken resa vi gjorde tillsammans. Stort lycka till nu. Kram Malin Malin Hagberg
    2022-04-09 Verifierad kund
    Mycket duktig och proffsig. Träffade näst intill spot on på värderat pris. Snabb från första kontakt till fotografering till visning till sålt hus.
    Hej! Tack för att du tog dig tid att svara på Reco. Det är så skönt att få bekräftelse på att man gjort något bra. Det gick ju precis som vi hade tänkt :)
    Vi ses snart igen!
    2022-04-07 Verifierad kund
    Värdens bästa mäklare 👍 bäst 🥇
    Tusen tack Nina! Vi gjorde ett bra jobb ihop :)
    2022-03-29 Verifierad kund
    Lena var hjälpsam och trevlig under visningen, man fick uppfattning om att hon hade bra koll på huset och området. Under varje kontakt var hon öppen på förslag och tillmötesgående. Hon gav ett intryck av tillit. Hon är snabb på att svara och lätt att hålla kontakt med.
    Tack för att du tog dig tid att svara Alma!
    Snart har vi gjort klart er försäljning också så ni kan ägna er åt påsk och flyttbestyr.
    2022-03-25 Verifierad kund
    Hjälpsam.
    Mån om sina kunder, både köpare och säljare.
    Tack Henrik för att du tog dig tid att besvara Reco.
    Det var en nervkittlande affär ända in i mål men nu är vi snart framme!
    Jag håller tummarna för att allt går bra med huset också!
    Vi ses snart igen. Med vänlig hälsning, Lena
    2022-03-24 Verifierad kund
    Trevlig och väldigt kunnig! Har lyssnat till mina önskningar och allt har varit över förväntan. Rekommenderar Malin starkt som mäklare!
    Tusen tack Isabelle för förtroendet och för fina omdömet. Ses snart igen/Malin Malin Hagberg
    2022-03-24 Verifierad kund
    Lena är väldigt tillmötesgående och trevlig. Hon gjorde så att försäljningen gick smidigt, snabbt och tryggt. Allt va väldigt proffsigt och vi rekommenderar henne starkt.
    Tack för ett värmande omdöme! Det är så härligt att höra att ni är nöjda :)
    Jag ser fram emot att träffas igen!
    • Bomhus, Kristinelund
    2022-03-23 Verifierad kund
    Min affär gick väldigt bra och snabbt, Lena fixade med det jag behövde hjälp med och gav råd inför försäljningen 👍🏻
    Tack för att du tagit dig tid att besvara rekommendationen. Det är alltid skönt att höra att kunden är nöjd!
    Snart ska vi ses igen och göra färdigt det sista.
  • köpte sin stuga med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    • Strömsbro
    2022-03-10 Verifierad kund
    Bra bemött vid varje tillfälle.
    Jag hade små förväntningar och mäklaren levde upp den över förväntan.
    Bara positiva upplevelser allihop.
    Stort lycka till med lilla gulliga stugan AnnaKarin och ha en skön sommar/Malin Malin Hagberg
    2022-02-15 Verifierad kund
    Bästa mäklaren i Gävle. I särklass.
    Ni är för härliga Ni Ohlsons, tack för förtroendet och för ett grymt bra samarbete. Kram Malin Malin Hagberg
    2022-02-11 Verifierad kund
    En väldigt duktig mäklare! Trevlig och tillmötesgående! Mycket bra information vid visning och lägenhetsköp. Vi är mycket nöjda.Christina o Matts Olsson
    Men vad roligt att höra att Ni känner Er trygga och nöjda. Så glad att få hjälpa till. På återhörande/Malin Malin Hagberg
    2022-02-07 Verifierad kund
    Trevligt och proffsigt bemötande. Alltid ett leende på läpparna och bra driv i allt arbete med försäljningen. Verkar erfaren och kunnig och är övertygad om att de egenskaperna bidrog till att vi fick bra betalt vid försäljningen.
    Mycket nöjd med allt!
    Tusen tack Rikard för den fina rekommendationen och tack för ett grymt samarbete/Malin Malin Hagberg
    2022-02-06 Verifierad kund
    Fin service från en kunnig och trevlig mäklare, 5 stjärnor!
    Tack Linn för att du tagit dig tid att rekommendera mig och stort grattis till den nya fina bostaden. Ni kommer att stortrivas :)/Malin Malin Hagberg
    2022-02-06 Verifierad kund
    Så bra bemött från första mötet till kontraktsskrivning.
    Bästa mäklaren i stan.
    Tack Anna, det har varit en fröjd att få hjälpa er med försäljningen/Kram Malin Malin Hagberg