HusmanHagberg Gnesta
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till HusmanHagberg Gnesta!
Vår vision är att göra mäklartjänsten mer tillgängligt för dig och vara lyhörd på vad som efterfrågas av dig som kund. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill få en kostnadsfri värdering av din bostad.
En lyckad bostadsförsäljning är ingen slump. Det är resultatet av hårt arbete och stort engagemang. Vi som jobbar på HusmanHagberg Gnesta är två mäklare med sammanlagt 35 års erfarenhet inom branschen.
Letar du bostad i Gnesta, Trosa, Västerljung, Vagnhärad, Mölnbo, Hölö, Björnlunda eller Järna med omnejd? Då kan någon av våra duktiga mäklare hjälpa dig att hitta ditt nya drömboende
Utmärkelser
46 omdömen om HusmanHagberg Gnesta
Sedan starten hos Reco 2020
Bra bemötande.
Inga speciella förväntningar. Allt har fungerat snabbt och enkelt. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Mkt bra upplevelse då jag fick nästan så mitt betalt som jag önskade och det med tanken på att priserna bara gått neråt hela året . En visning och huset blev sålt i dessa tider var perfekt.
sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Allt handlar om FÖRTROENDE! Det kände jag för min mäklare. Professionell men ändå personlig. God lokalkännedom, tillgänglig för allehanda frågor. God rådgivning. Slutbud överträffade alla förväntningar.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
det var smidig och tydlig kommunikation
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Det har funkat väldigt smidigt och bra!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Johanna var både kunnig och trevlig Alllt gick smidigt och snabbt
Kan verkligen rekommendera Johanna -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Vi fick ett väldigt bra bemötande vid husvisningen och vid kontraktskrivningen.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Proffsigt och bra! Vi blev bemötta med vänlighet, tålamod och kunnighet.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Fantastisk mäklare! Inte lika påflugen som många andra. Seriös och förtroendeingivande.
Tusen tack! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Kanon! Inget att klaga på. Kanon bra från början till slut!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Bemötandet va bra,kort å koncist visning.Allmänt trevligt bemötande på kontoret för kontraktskrivning.Nöjd kund//Arto
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Proffsigt bemötande av skicklig och förtroendeingivande mäklare. Höll oss hela tiden uppdaterade under försäljningsprocessen och hade tålamod och var tydlig i kommunikationen i en långdragen budgivning. Vi är mer än nöjda med Husman Hagberg i Gnesta.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Har bara gått att säga allt har fungerat bra och min mãklare är väldigt kompetent och trevlig.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Engagerad mäklare som informerade mig under processen och var mycket ihärdig.
Jag är mycket nöjd! -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Tack Anna-Karin för din hjälp, din professionalitet och enkelhet. Du löser allt väldigt smidigt och som säljare (och tidigare köpare) har jag det största förtroende för dig.
köpte en tomt med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Bemötandet var bra, och de hade bra kontakt med säljaren.
Det var en del frågor som skulle kollas upp som vi aldrig fick svar på, det var det som drog ned betyget. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Johanna är trevlig och gjorde det bra. Inga problem alls.
Otroligt proffesionell mäklare.
Fick allt jag önskade och lite till!
Otroligt nöjd! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Min upplevelse var att mäklare hade bråttom för försäljning så det var lite stressmoment för oss
Tack Hind för ditt omdöme. Jag förstår att det kan kännas stressigt att sälja sitt hus och ett extra snabbt beslut krävdes från er säljare då köparna satte en tidsbegränsning för sitt bud. Jag är ändå glad för er skull då ni sålt till högst pris i området.
HusmanHagberg Gnesta
Allt gott/Johanna Lindström -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Proffsigt och inlyssnande bemötande!
Levde upp till alla våra förväntningar! -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Mycket proffsiga och trevliga mäklare som är måna om att försäljning/köp går rätt till.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Mycket proffsigt och personligt bemötande av Johanna Lindström. Jag har känt mig trygg längs hela vägen och haft en mycket god dialog med henne om tillvägagångssätt och genomförande från början till slut.
Extra plus var att det ingick HomeStyling i arvodet.
Jag kan mycket varmt rekommendera Johanna på HusmanHagberg som mäklare. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Jag har blivit bra bemött av mäklaren och hon levde upp till våra förväntningar.
Trevligt och proffsigt bemötande
Snabb handläggning av ärendet -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
B ra. Jag har inga kommentarer för övrigt.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Mycket smidigt och bra hjälp. Allt fungerade superbra!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Toppen mäklare. Trevlig, Hjälpsam, Underbar människa.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Mycket professionellt och inlyssnande bemötande
Överträffade alla förväntningar -
Trevligt bemötande.
Levde fullt upp till våra förväntningar.
Allt fungerade utmärkt. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Bra mottagande och fortsatt bra bemötande vid genomförandet
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Jag tycker det fungerat bra. Mäklaren har verkligen engagerat sig i försäljningen
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Det här skulle bli vårt första husköp och vi var helt ute på okänd mark, men hade turen att träffa Ann-Karin vid flera av de objekt vi tittade på.
Vi blev alltid mycket trevligt bemötta, oavsett om det var ett sms, per telefon, eller när vi träffades. Anna-Karin var alltid väl insatt i både hus och omgivning.
När vi sedan bestämde oss och träffades för att skriva kontrakt kände både vi och säljaren oss trygga med Anna-Karin som var noggrann, informativ och professionell mot båda parter. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Vi köpte ett radhus, affären gick väldigt smidigt och mäklaren var väldigt proffsig och hade svar på alla frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Mäklartjänst vid lägenhetsförsäljning. Mycket trevligt bemötande från mäklare samt väldigt punktlig med tider. Mina förväntningar blev uppfyllda och jag är väldigt nöjd med helheten kring min försäljning.
köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Jag har köpt en fritidshus som jag tyckte att det gick bekymmerslös till.
sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Mäklare för fritidshus. Mycket trevligt bemötande. Min förväntningar möttes upp, och överträffades. Hade önskat något mer kommunikation i tidigt skede. I övrigt 5.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Toppen på alla sätt och vis, varm och proffsig
Radhus
Personligt och avslappnat och proffsigt bemötande
jag förväntade mig en snabb och enkel försäljning vilket verkligen uppfylldes
Sammanlagt mycket nöjd. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Utomordentlig service och bra material med utförlig beskrivning, bra vägledning genom hela processen från ax till limpa.
köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Har en enbart positiv upplevelse av mäklaren när vi köpte vårt fritidshus mellan Stallarholmen och Mariefred. Snabbt och professionellt bemötande. Vi är mycket nöjda.
skrev om HusmanHagberg Gnesta
En fantastisk upplevelse hela vägen med detta mäklarkontor! Jag och min sambo köpte precis ett fritidshus med deras hjälp. Rekommenderas varmt!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Köpt en villa innan husvisning.
Bra återkoppling av mäklaren hela tiden under budgivningen. Trevlig och tillmötesgående.
Supernöjd och skulle definitivt anlita samma mäklare i framtiden. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Jag har sålt ett enplanshus i Björnlunda. Antagligen ganska lättsålt objekt - speciellt i dessa tider - men allt har fungerat bra med mäklaren från första möte till avtalsskrivningen. Nu blev det sålt före planerad visning, men mäklaren visade det ändå för 4-5 spekulanter. Jag antar att vår gemensamma känsla för att det inte skulle ge så mycket mer att fortsätta visningarna stämmer. Och jag är nöjd med både summan och köparna.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Vid försäljning av mitt hus var den personliga kontakten och kemin väldigt viktig i valet av mäklare. Från dag ett och genom hela försäljningen och alla processer så har servicen, bemötandet och kunnandet varit oklanderligt. Ingen fråga har varit vare sig för stor, för liten eller för dum. Magiskt är nog det ord som beskriver allt bäst. Jag skulle alla dagar i veckan rekommendera att anlita ”min” mäklare och skulle med glädje lämna de varmaste och bästa referenserna. Det är nästan så man önskar att man hade fler hus att sälja.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Gnesta
Duktig och samarbetsvillig mäklare! Snabb och enkel att göra affär med. Rekommenderas 👍
skrev om HusmanHagberg Gnesta
Vi har varit i kontakt med Johanna Lindström i rollen som både köpare och säljare. En tillförlitlig samarbetspartner!
Vi ger henne våra starkaste rekommendationer och vi ställer gärna upp som referenser vid behov och berättar mer om vad hon har hjälpt oss med.
Johanna är engagerad och pålitlig, har bra koll på marknaden och har en gedigen kompetens, för oss är det viktigt med en mäklare som är flexibel och skarp och som aktivt engagerar sig i försäljningen och inte bara lägger upp en passiv annons. Samt bollar ideér och för goda dialoger smidigt när man väl står inför ett köp!