Vi är jättenöjda med vårt bemötande av mäklaren. Han var alltid tydlig i sin kommunikation, mycket lyhörd och skapade en trygg känsla genom hela processen. Vi hade förväntningar på att få stöd av någon som verkligen förstod våra behov, och mäklaren levde upp till dem på alla sätt. Efter att ha varit på flera visningar tog han sig tid att lyssna noggrant på våra preferenser, och det hus vi till slut köpte motsvarar verkligen våra önskemål. Sammanfattningsvis upplevde vi mäklaren som professionell, trevlig och väldigt hjälpsam....
HusmanHagberg Huddinge
Allt fler söker sig till fina Huddinge söder om Stockholm för att hitta bostad, och vi på HusmanHagberg vet varför. Vi har koll på området och brinner för bostäder och mäklarbranschen, därför hjälper vi gärna till om det är här du ska köpa eller sälja. Vi är inte bundna till speciella försäkringsbolag, banker eller liknande....
243 omdömen om HusmanHagberg Huddinge
Sedan starten hos Reco 2017
Flexibla visningar som tillslut ledde till köp. Processen har ännu inte avslutats (tillträde kvar) - men än så länge mycket nöjd.
Bra och professionellt bemötande genom hela säljprocessen.
Lyhörda, proffesionella och väldigt trevliga.
Anton var professionell och förtroendeingivande. Var anträffbar och hjälpte mig med mig bostadsköp på ett mycket positivt sätt. Väldigt duktig mäklare!
Allt är toppen hos Husman Hagberg
Trevligt och proffsigt bemötande. Vi var köparna till ett hus.
Bra service, klar och tydlig information. Likvärdig prissättning i förhållande till konkurrenterna. Förtroendeingivande och kunnig säljare.
Proffsig och trevlig mäklare!
Trevlig mäklare och smidig affär!
De är fantastiska! Anton Ström! Bästa mäklaren jag nånsin träffat. Han ledde oss igenom affären tryggt, effektivt och på ett fantastiskt trevligt och roligt sätt. Återkopplade och häll oss informerade på bästa sätt. Vi har så mycket att tacka er för, framför allt då såklart världens bästa Anton🌟🌟🌟🌟🌟
Anton Ström.......det går inte att få tag i en bättre mäklare. Ödmjuk, lyhörd och professionell med också personlig på samma gång.
Trevliga enkla människor på Stuvsta kontoret.
Mycket trevligt & proffsigt bemötande gav oss tryggheten att göra vår första gemensamma bostadsaffär. Kommunikation kunde ha varit tydligare dock men överlag nöjd
Jag upplevde att HusmanHagberg arbetade effektivt och tydligt genom hela processen. Alla jag hade kontakt med var trevliga och professionella. Det kändes tryggt att veta att de även kunde hjälpa till med praktiska saker kring köpet, som elavtal, om det skulle behövas.
Jens är en trevlig och tillmötesgående mäklare mån om att alla ska vara nöjda!
Mycket nöjd med HusmanHagberg! Försäljningen av min lägenhet kändes trygg och proffsig. Fick ett trevligt, lyhört och kommunikativt bemötande av mäklaren.
Bra och kompetent mäklare. Löser det mesta till det bästa.
Mycket nöjd med bemötande och proffsig och smidig hjälp vid försäljning!
Jens var toppen, duktig och hjälpsam!
Mäklaren hade mycket kompetens och var verkligen drivande att sälja lägenheten. Dessutom var han hela tiden jätte aktiv i kommunikationen med oss. Vi är jättenöjda!
Bra och trevligt bemötande,snabb återkoppling och kunnig mäklare
Kan svara når vi är klara med våra förehavanden
Trevlig personal och försäljningen har varit smidig och organiserats väl! Mycket nöjd med firman
Anton har varit professional hjälpsam och ingivit stort förtroende. Något som står ut jämför men branschkollegor. Rekommenderar starkt. 5/5.
Vi köpte vårt drömhus via HusmanHagberg. Mycket profissionel och trygg affär där alla parter är nöjda. HusmanHagberg visar en familjär stämning och jag kan varmt rekommendera flera att använda dom i framtida köp/sälj av bostäder
Snabb kontakt och besök. Försäljningen gick smidigt utan visning. Jag är nöjd.
Jens mäklare är väldigt trevligt och hjälpsam Professionell och kunnig
Anton var väldigt tillmötesgående och hjälpte oss i frågor han absolut inte hade behövt beblanda sig med. Rekommenderar absolut!
Anton Ström - HusmanHagberg - har tagit emot och genomfört mitt säljuppdrag snabbt, effektivt, tydligt, och på ett trevligt sätt. Anton Ström har hållit mig väl informerad och efterhört mina åsikter och önskemål under hela säljprocessen. Han har slutfört uppdraget på ett snabbt och professionellt sätt. I valet mellan olika mäklare och fastighetsmäklarföretag är jag glad för att jag valde Anton Ström och HusmanHagberg.
Jag anlitade först en annan av HHs mäklare, men när han slutade fick Anton ta över uppdraget - och jag blev inte besviken! Anton har varit kommunikativ, tillgänglig och informativ. Särskilt uppskattade jag Antons lugna och trygga sätt.
Mycket professionellt och trevligt!!
Lösningsorienterad, underlättade för mig vid köp.
- respektfullt och att han lyssnade in mina önskemål och förväntningar - han visste om från början min situation, vilket han arbetade utifrån och när det väl blev aktuellt för försäljning, var han informativ och aktiv. - jag är mycket nöjd över hans insats av försäljningen av min bostad.
Mycket nöjd med hela sättet som min försäljning har gjorts på. Professionellt bemötande av Jens Berg, klara svar på frågor och mycket vänligt och sakligt bemötande
Blev otroligt fint bemött av Anton! Smidigt köp på ett lättsamt sätt. Fantastisk hjälp med dokument till bank, information om bostaden och området. Mycket, mycket nöjda😀
Väldigt nöjd med Anton som mäklare, jag fick förtroende för honom direkt, kunnig trevlig och lyhörd. Otrolig snabb och smidig affär vid försäljningen av min lägenhet.
Väldigt smidig affär med Husman Hagberg. Jens är en klockren mäklare. Inte påstridig i onödan som många andra mäklare. Lugn och förtroendeingivande.
Ett utmärkt bra jobb och bemötande av mäklare Anton Ström . Vänliga hälsningar Thomas Starrin
Stort tack för det fina omdömet! Det gläder mig att ni är nöjda med både affären och bemötandet. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er. /Anton
Väldigt professionellt bemötande. Lyhörd och förstående, och med en ödmjuk sida. Affären gick snabbt och smidigt.
Tusen tack för era vänliga ord! Det var ett nöje att få hjälpa er, och jag är glad att allt gick snabbt och smidigt. Tack igen för förtroendet /Anton
Anton har varit trygg och lugn under hela försäljningen, vilket hjälpte oss att behålla lugnet även när det i perioder har gått segt. Han var säker på priset, lyhörd för våra behov, flexibel och höll oss alltid uppdaterade. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom.
Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er genom försäljningen! Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga och välinformerade under hela processen, det är precis så jag vill att mina kunder ska känna. Tack också för er flexibilitet och ert engagemang längs vägen. Jag önskar er all lycka till framöver och hoppas vi hörs igen i framtiden! /Anton
Mäklaren Anton gav ett professionellt och mycket trevligt intryck. Bra information både vid visningen av lägenheten och vid kontraktsskrivningen.
Tusen tack för de fina orden! Det var verkligen roligt att få hjälpa dig genom hela processen. Stort lycka till med allt framöver, och tveka inte att höra av dig om det dyker upp något /Anton
Mäklaren var mycket professionell och utförde sitt uppdrag över förväntan. Mycket bra på att hantera våra önskemål och att återkoppla varje steg till oss. Huset såldes snabbt och vi fick ett bra bud. Vi är väldigt nöjda.
Lätt och snabbt köp. Svarade snabbt på frågor och väldigt trevlig.
Tack så mycket för din fina kommentar! Vad roligt att du upplevde köpet som smidigt och att jag kunde vara till hjälp under processen. Stort lycka till med ditt nya boende! /Anton
Mycket bra och proffsigt bemötande och hantering av Husman Hagbergs mäklare Anton Ström, som jobbade aktivt med försäljningen och återkopplade bra hela tiden!
Tack snälla för dina fina ord! Det var verkligen ett teamwork att få lägenheten såld, och jag är glad att du kände att jag fanns där hela vägen. Vi kämpade på tillsammans, och det känns riktigt bra att det gav resultat. Stort tack för förtroendet /Anton
Ulrika Högberg på Stuvsta kontoret är en proffsig, kunnig med super bra bemötande och varit snabbt med återkoppling.
Väldigt bra bemötande, proffsigt, kunnig, snabb återkoppling.
Vi är otroligt nöjda med Anton som mäklare! Från första mötet utstrålade han professionalitet, engagemang, lugn och en tydlig förståelse för våra behov. Han var alltid tillgänglig, höll oss uppdaterade genom hela processen och var ett tryggt stöd från start till mål. Anton levde verkligen upp till våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Anton till andra som söker en kunnig, pålitlig och engagerad mäklare.
Tusen tack för det fina omdömet! Det gläder mig enormt att höra att ni kände er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er, och jag uppskattar verkligen ert förtroende. Er rekommendation betyder mycket – varmt tack för den! Önskar er all lycka i ert nya kapitel. Vänliga hälsningar, Anton
Trevlig mäklare som var tydlig och noggrann med att man förstod allting.
Stort tack för din fina feedback! Det är viktigt för mig att allt känns tydligt och tryggt genom hela processen, så det är väldigt roligt att höra att du upplevde det så. Vänliga hälsningar, Anton
Anton min mäklare Han kan jag rekommendera till vem som helst , sådan support och tänk och verkligen ödmjukt, så skulle jag sälja något mer lgh eller hus så är han min mäklare till 200% / Pär Hammarstrand Clarasgränd 11B i Huddinge
Stort tack för dina fina ord – de värmer verkligen! Det betyder mycket att du kände dig stöttad och väl omhändertagen genom hela processen. Att du skulle välja mig igen betyder allt, och jag hjälper dig mer än gärna om det blir aktuellt i framtiden. Tack för ditt förtroende! Vänliga hälsningar, Anton