Hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare än Ayman. Jag kände mig trygg i att mina önskemål blev tillgodosedda och att jag fick den bästa möjliga guidningen genom något så stort som att sälja ens första lägenhet.
Ayman Darrar
Ayman Darrar är mäklare på HusmanHagberg Järfälla
.Ayman Darrar har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Ayman Darrar har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 5.0. Ayman Darrar har haft 4 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
8 omdömen om Ayman Darrar
Wow, stort tack för dom fina orden Delilah! Det har varit en ära att få vara med dig och hjälpa dig genom din första bostadsförsäljning. Jag är tacksam för den här tiden och glad att jag fått möjligheten att lära känna en så härlig människa! Ps jag hoppas jag har en plats i minnesboken;)
Tillmötesgående, omtänksam och en riktig professionell mäklare. Kan varmt rekommendera Ayman!!
Tack Sofia för dom fina orden och för möjligheten att fått hjälpa dig:)
Professionell och snabb i kommunikationen.
Stort tack till er för ett otroligt fint bemötande och jag är otroligt tacksam för att jag fick möjligheten att hjälpa er!
Svar: Vänligt, tålmodigt, hjälpsamt, lätt att pratar med o får bra svar. A real gentleman! Jag hade inga förväntningar, eftersom det var 40 år sen vi sålda ett hus. Han gjorde en mycket bra jobb!! Vi är mycket nöjda med hans sätt att bemöta människor. Han är entusiastisk utan att vara stressigt! Han verkar trivs mycket med det jobb han gör så bra!
Tack bästa Pamela för dom fina orden! Ibland får man äran som mäklare att träffa människor som man kommer minnas hela livet, och du kommer för evigt ha en plats i mitt hjärta!
Positivt bemötande. Hjälpsam på alla sätt. Rekommenderar Ayman varmt.
Stort tack för dom fina orden Dan, det har varit en ära att få hjälpa er:)
En kompetent, lyhörd och alltid tillgänglig mäklare som lyckades sälja bostaden utanför hemmet trots ett högt marknadsutbud. Rekommenderas helhjärtat.
Ayman är en otrolig mäklare på många sätt! Väldigt tillgänglig, förtroendeingivande och trevlig. Han gör det lilla extra för sina kunder. Rekommenderar verkligen Ayman!
Exceptional and professional treatment. A pleasure to work with and also made the effort to put our approach and priorities when selling as top of his mind. Absolutely recommend.