Ett bra bemötande, trevlig.Vi gick igenom allt innan vi skrev på pappren. En duktig tjej och noggrann. Inget att klaga på.
HusmanHagberg Kiruna
Välkommen till HusmanHagberg Kiruna! Letar du bostad i Kiruna, Kurravaara, Krokvik, Rautas, Kirunavaara, Alttajärvi, Kalixfors, Holmajärvi, Poikkijärvi och Sevuvuorna med omnejd? Tveka då inte att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare på HusmanHagberg Kiruna. I Kiruna kan du se på hockey om du är vintersportsälskare,...
357 omdömen om HusmanHagberg Kiruna
Sedan starten hos Reco 2022
Emma är en toppenmäklare som fanns tillgänglig under hela processen, en process som kan vara både kunskapsmässigt och känslomässigt utmanande. Hon fanns som ett utmärkt bollplank och stöd o hjälpte mig att ta rätt beslut o såg till så att både jag som säljare, och köparna var i trygga o professionella händer! Jag rekommenderar Emma varmt till alla som överväger att både sälja o köpa fastigheter.
Tusen tusen tack Petra för fina ord! Blir så glad. Tack för ett superfint samarbete, så roligt att jag fick möjligheten att hjälpa dig med försäljningen av stugan.
Proffsig, bra bemötande, mån om både säljare och köpare.
Tack för din Reco Thomas, och Tack för att jag fick hjälpa dig med denna försäljning. Hoppas sommaren kommer vara härlig i Malmö./Sandra
Jag har blivit bemött på ett exeptionellt sätt. Emilia är otroligt skicklig. Det är andra gången jag köper en fastighet där Husman Hagberg Kiruna är involverad och jag rekommenderad dem starkt. Bästa hälsningar Kimberley
Åh!! Tack snälla du vad jag blir glad för så fina ord! Det värmer att vi fått hjälpa med köp av fastigheter och jag önskar er all lycka till med detta spännande projekt :) Kram / Emilia
Glad trevlig tydlig och trettio tecken till
Tack för ett fint samarbete. Hoppas du kommer trivas i din nya bostad. /Sandra
Jag upplevde Emma som jätteduktig, trevlig, effektiv och tydlig. Huset såldes snabbt och krångelfritt, jag är jättenöjd!
Åh tack snälla så glad jag blir! Tack för ett fint samarbete och förtroendet att hjälpa till med försäljningen.
Professionellt bemötande. Sandra överträffade våra förväntningar i hela säljupplevelsen. Vi hade tät kontakt och hon gav oss regelbunden uppdatering om läget. Positiv och objektiv. En perfekt mellanhand köpare och säljare emellan.
ÅH Tack för fina ord! Det har varit et nöje att hjälpa er med försäljningen av er fantastiska villa. Hoppas att ni ska trivas med flytten till kusten. /Sandra
Professionell mäklare och levde upp till mina förväntningar om att få bostaden såld. Upplevelsen var toppen, mäklaren fixat allt samt att jag behövde inte fundera på något kring försäljningen.
Tack Glenn för dina ord! Det har varit ett nöje att hjälpa dig med försäljningen. Hoppas att du ska trivas i grannkommunen och med valpen :) Tack ännu en gång för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen. /Sandra
Sandra är en dedikerad och glad tjej. Hon har hjälpt oss med vårt första husköp. Vi är supernöjda!
Tack Nadja! Det var varit så roligt att hjälpa er med hus letandet. Ännu gladare är jag för att vi hittade drömbostaden till er:) Allt gott till er! /Sandra
Toppen! Tydlig, snabb återkoppling, positiv.
Tack för att du tog dig tid att lämna denna reco. Det värmer att jag fick hjälpa er med köpet och önskar er all lycka till med den stora flytten:) /Sandra
Trevlig, snabb och smidig affär.
Tack snälla för din reco, vi ses snart till tillträdet!
Emma har varit väldigt engagerad och tillgänglig under försäljningsprocessen. Hon har alltid varit snabb att svara på de frågor och funderingar vi har haft. Det här var vår första försäljning av ett hus och Emma har varit ett mycket bra stöd för oss.
Tusen tusen tack för era fina ord! Så glad att vi kunde få till en snabb försäljning för er. Önskar stort lycka till med det nya som väntar.
Helt fantastiska Sandra. Bättre finns inte.
Tack Andreas! Hoppas ni ska trivas i ert nya hus. Grattis till köpet och vi ses /Sandra
Trevlig, hjälpsam och professionell
Tack snälla för ett fint samarbete. Stort lycka till nu med både inflytt och utflytt!
Mycket engagerad för att både säljare och köpare ska vara nöjd med affären. Snabb, proffsig och kundfokuserad.
Tack Jan för din reco, så glad jag blir. Tack för att jag har fått hjälpa er med husköpet, så roligt att ni hittade rätt hus för er!
Trevlig och angagerat, kunniga svar på frågor. Dock är köpet ännu inte helt klart men i stort sätt klart.
Tack Anne för att du tog dig tid att lämna denna fina reco. Stort grattis till köpet och hoppas att ni ska trivas!
Sandra har lagt ner mycket arbete i samband med vår försäljning Hon är väldigt kunnig, proffsig och engagerad i kundens önskemål och behov. Mvh Lars
Tack Lars för dina fina ord! Jag är så glad att jag har fått hjälpa er vid både köp och försäljning. Vi ses snart för överlämnande av nycklar:) /Sandra
Otroligt trevlig ödmjuk, och serviceminded. Verkligen en mäklare att rekommendera👍👍👍
Tusen tack för dina ord! Det är ett nöje att ha er som kunder. Nu hoppas vi att denna månad går fort så ni får ta över lägenheten och flytta in. /Sandra
Vi är jättenöjda med Emma som mäklare! Tydlig och tar egna initiativ.
Tack snälla ni, vad glad jag blir. Stort lycka till nu med flytten hoppas allt går smidigt och att ni ska trivas i ert nya hem.
Proffsig och ambitiös mäklare.
Tack så mycket Anton för din reco och stort grattis till din första lägenhet! All lycka till
Trevlig, kunnig och lätt att ha kontakt med. Bra service från visning till kontraktskrivning.
Tusen tack för fina ord! Har varit ett nöje att hjälpa er med försäljningen, stort lycka till nu med allt spännande som väntar. Om ni behöver råd på vägen vet ni var jag finns. Vi ses på tillträdet :)
Rakt igenom proffsig. Snabb att återkoppla, järnkoll på marknaden och värnar om långsiktiga affärsrelationer med sina kunder.
Tack Robert för att du tog dig tid att läman denna reco! Hoppas att Svärmor trivs i sitt nya boende och att ni får en underbar vår/vinter. /Sandra
Mycket proffsigt och vänligt bemötande
Tack för att du tog dig tid att lämna dessa fina ord! All lycka till. /Sandra
Trevligt bemötande och bra service.
Tack snälla Anne-Mari och tack för ett fint samarbete. Önskar er ett fortsatt fint år!
Väldigt duktig på sitt jobb och förklarar bra hur allt fungerar stor tuppe upp för henne. Visade bostaden och hade man frågor så visste hon svaret.
Tack för din reco. Så roligt att ni hittade en lägenhet som passar er och grattis till att snart slippa pendla:) Vi ses till tillträdet /Sandra
Väldigt hjälpsam och lättsam. Fick ett mycket gott och professionellt intryck av Emma.
Tack Grim för din reco vad glad jag blir! Hoppas nu att du kommer trivas i Gällivare och nya lägenheten. Önskar all lycka till :)
Alltid lika professionellt och trevligt bemötande. Man känner sig trygg med Sandra som mäklare. Toppbetyg!
Tack Sara för din reco! Är så glad att ni hittade rätt hus och hoppas att flytten ska gå smidigt. /Sandra
Proffsig, kunnig och effektiv. Håller regelbunden kontakt och svarar alltid snabbt på telefon/meddelanden.
Tack Åsa! Det har varit ett nöje att både ha er som köpare och säljare. Hoppas Mamma trivs och att ni får ett fint nytt år. Vi ses till tillträdet. /Sandra
Snabb och kompetent service från visning till kontraktsskrivning!
Tack Per för din reco. Är så glad för er att ni hittade rätt lägenhet. Hoppas det ska gå bra att krympa boendeytan. Ses till tillträdet. /Sandra
Sandra kan sin sak. Mycket professionell!
Tack för din reco! Hoppas att du och kidsen ska trivas i ert nya hus. All lycka till och hoppas du får ett gott slut på 2024 och en pangstart på 2025:) /Sandra
Super trevlig och väldigt lyhörd
Tack för din reco! Hoppas att du, hunden och katten ska trivas i din nya bostad. /Sandra
Otrolig professionell och riktigt bra att ha att göra med.
Tack för att du tog dig tid och lämna denna reco, det betyder mycket! Hoppas ni ska trivas i ert nya hus. Önskar er alla en god jul. /Sandra
Bra hon gjorde mitt köp enklare talade om för mig steg för steg hur köpet skulle genomföras.Jag har aldrig köpt en fastighet tidigare .så Sandra hjälpte mig hela vägen och jag är väldigt nöjd med husman Hagberg överlag . jag fick min stuga till sist
Tack för din reco, det värmer att du tar dig tid att skriva denna. Stort lycka till i Stugan och hoppas du och hunden ska trivas där uppe på kullen:) /Sandra
Professionellt jobb som vanligt. Det blev en långdragen men tillslut en bra & smidig försäljning.
Tack Helena för både reco och smaskiga bullar och bröd! Hoppas du ska bli nöjd av nya köket och att flytten går smidigt. /Sandra
Sandra var mycket hjälpsam och professionell som alltid.
Tack för din reco, och stort tack för att jag fått vara en del av både ert köp och försäljning. Hoppas att ni ska trivas och njuta av huset. Måla lugnt, vi ses till tillträdet:) /Sandra
Mycket gott En mycket kunnig mäklare, glad och trevlig och vi har haft ett stort förtroende för henne.
Åh fina Gun! Tack för fina ord. Det har varit ett nöje att få vara en del i eran affär. Stort lycka till med centrum våningen:) /Sandra
Finns ingen bättre mäklare att få. Högsta betyg. Om bara alla husaffärer kunde göras med henne....
Tusen tack för fina ord i denna reco! Hoppas att ni ska få ett fint slut på 2024 och en härlig start på 2025. /Sandra
Mycket trevligt och professionellt bemötande och genomgång av aktuell bostad. Oerhört bra genomgång av handlingar som berörde köpet. Sandra är också inlyssnande och lyhörd för kundens önskemål och funderingar.
Tusen tack för fina ord Lars, de värmer mitt mäklar hjärta! Hoppas att ni ska trivas i er nya lägenhet. /Sandra
Bra bemötande med gott resultat
Tack Terttu! Det var så mysigt att få vara en del av er försäljning. Vi längtar ännu efter att får träffa miska:) Ha en fin jul och gott slut på 2024!/Sandra
Mycket trevlig, allt sköttes på ett bekvämt sätt. 10 av 10!
ÅH Tusen tack! Så roligt att allt gick bra med både hus och lägenhet! Hoppas hunden får extra köttsoppa till jul och att ni njuter av sista tiden i er fina lägenhet och laddar för flytt till hus! /Sandra
Toppen!! Sandra är otroligt hjälpsam och smidig att samarbeta med. Stark rekommendation!!
Tusen tack för din reco! Det värmer verkligen. Hoppas ni kommer trivas i huset och att jag får komma och titta när ni renoverat och fixat:) /Sandra
Väldigt bra kontakt med Sandra. Engagerad och proffsig.
Tack för att du tog dig tid att lämna denna reco! Jag hoppas att ni får en fin jul och att tiden går fort nu fram till tillträdet:) /Sandra
Toppen bemötande och det blev en snabb och smidig affär.
Tack Cecilia för din reco! Snacka om tur att jag fick tjuvlåna er lägenhet för den visningen. Hoppas att hunden mår bättre och att flytten kommer gå bra:) /Sandra
Sandra är bäst i Gällivare! Effektiv, professionell, kundinriktad, sakkunnig.
Tusen tack för din fina reco! Hoppas att du ska trivas söder ut och att du kommer förbi på en fika när du passerar Gällivare! /Sandra
Tydlig, serviceminded, en toppen mäklare!
Tack snälla Ellinor för ett fint samarbete. Lycka till med allt som väntar, ni vet var jag finns om det är något framöver :)
Sandra är väldigt professionell och engagerad. Hon har ett fint bemötande och vi kände oss trygga genom hela processen.
Tack Therse! Det har varit ett nöje att få följa er i era bostadsaffärer genom åren. Hoppas att ni ska trivs i kusten och jag längtar tills jag får komma och ser erat nya projekt /Sandra
Duktig och kompetent. Ser kunden i första rum. Svarar direkt hon har möjlighet.
Tusen tack för ditt omdöme Anna! Jag hoppas att du kommer trivas i din nya stuga :) Ha det gott!
Bra bemötande, gav ett positivt och seriöst intryck från första stund. Kändes även kunnig kring fastigheter i allmänhet, inte bara sälj.
Tack för din reco och tack för att jag fick äran att hjälpa er med denna affär:) Hoppas att allt går bra och att ni kommer trivas i lägenheten. /Sandra
Trevlig och duktig mäklare. Kan varmt rekommendera!
Tack Maria för din reco och för ett fint samarbete. Stort lycka till med det nya som väntar :)
Sandra har ett fantastiskt bemötande och ett proffsigt arbetssätt. Vi har anlitat henne flera gånger både vid försäljning och vid köp och alltid varit lika nöjda. Vi kan varmt rekommendera Husman Hagberg.
Tusen tack för din reco! Det värmer att jag får följa med er på era bostadsresor:) Jag längtar till sommaren när vi ska ha sommarfest på gården:)