HusmanHagberg Österåker Åkersberga

HusmanHagberg Österåker Åkersberga

A part of HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeSevenYears
Call 08-684 072 20 Share

Välkommen till HusmanHagberg Österåker Åkersberga! Allt fler söker sig till kommunen Österåker/Åkersberga för att hitta en villa, lägenhet eller radhus. Våra mäklare kan sin marknad och vi jobbar ständigt för att göra bättre bostadsaffärer som ger nöjdare kunder. Letar du bostad i Skärgårdsstad, Österskär, Svinninge, Margretelund,...

575 omdömen om HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Sedan starten hos Reco 2019

Bo Nils H
Sold an apartment with Pege Abrahamsson a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Åkersberga Centralt

Kan varmt rekommendera Pege. Han har hjälpt oss med flera fastighetsaffärer inom familjen genom åren. Lika professionell varje gång!

Shariar R
Runö

Med ett ord utmärkt En så hjälpsam, respektfull och pålitlig.

Jennathun S M N
Runö

Allt var bra. Han är en väldigt trevlig person.

Tommy U
Bought an apartment with Pege Abrahamsson a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Åkersberga Centralt

Bra dialog med både mig och säljaren. Hittade fram till rimligt pris. Seriöst.

Ramona Ö
Runö

Under hela processen var Pege mycket professionell och kommunicerade löpande om vad som hände och vilka steg som togs. Jag kände mig alltid informerad och trygg i besluten. Jag är mycket nöjd med att försäljningen gick relativt snabbt! Kan varmt rekommendera Pege till era framtida försäljningar!

Natalia Z
Västra Skärgårdsstad

Malin är väldigt engagerad som mäklare och väldigt professionell. Har mycket god kännedom om Österåker, vad är mycket viktigt vid försäljningen. Alltid ställer upp om man har några frågor eller funderingar -svarar snabbt på e-mail eller SMS. Hon jobbar långa dagar och nätter! Vi kan hjärtligt rekommendera Malins tjänster!

Björn Göte B
Bought a house with Pege Abrahamsson a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Seriös, kunnig, pedagogisk och med ett allmänt trevligt bemötande.

Eva U

Vet inte om det finns så mycket bättre mäklare....kunnig, ärlig och mycket professionell.

Peter E
Bought a cottage with Pege Abrahamsson a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Dyvik

Mycket trevlig och påläst mäklare. Rekommenderas starkt

Conny S
Bought an apartment with Malin Fuierer a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Östra Kanalstaden

Köpte precis en lägenhet av Malin, hon är lika bra när man är köpare som säljare. Löser allt, åkte från sin semester för att skriva papper! Man kan lita på att allt går snabbt och bra till.

Bengt C
Sold a cottage with Pege Abrahamsson a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Dyvik

Pege är en mycket sympatisk kille. Har stort förtroende för honom. Han hjälper mig till 100%.

Conny S
Margretelund

Vi har nu sålt tre bostäder med Malin, hon är alltid lika bra! Hon svarar snabbt och är alltid lätt att få tag på vilket är viktigt. Hon är alltid professionell och är noga i sitt arbete. Känns alltid tryggt att låta Malin ta hand om husförsäljningen!

Yvonne B
Östra Kanalstaden

Trevlig kunnig god lokalkännedom och entusiastisk.

Johan Å
Sold an apartment with Malin Fuierer a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Östra Kanalstaden

Fick bra stöd i en process som drog ut lite på tiden. Inkl strategier och tankar inför mitt nästa köp!

Urban L
Svinninge

Malin har visat sig mycket kompetent och engagerad mäklare, som veklingen vill hjälp en säljare till det bästa möjliga avslutet i en fastighetsaffär

Cecilia L
Svinninge

Vi är mycket nöjda med Malin som mäklare vid köpet av vårt hus. Hela processen gick snabbt och smidigt, mycket tack vare hennes snabba och tydliga kommunikation. Malin var alltid tillgänglig, återkopplade snabbt och såg till att vi fick svar från säljaren på alla våra frågor, vilket gav oss en stor trygghet genom hela affären. Vi kan varmt rekommendera Malin till andra som går i köptankar😊

Ylva Å
Svinninge

Pege var med på hela resan från start till mål med sitt härliga sätt att få oss och köparen att känna oss trygga

Josefine K
Åkersberga Centralt

Malin är engagerad, trevlig, snabb på att återkoppla. Jag kände mig trygg hela vägen som både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera henne. Josefine

Sara J
Smedby

Proffsig, informativ och återkopplar supersnabbt!

Niklas H
Svinninge

Han är lagom helt enkelt och väldigt trevlig/hjälpsam.

Magnus H
Östra Kanalstaden

Vi är jättenöjda med Malin. Trots en trög marknad så gjorde hon det jättebra! Gav bra råd under hela processen. Kan rekommendera!

Gustaf B
Sold a plot with Pege Abrahamsson a part of HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Pege är en hederlig mäklare som hjälpte mig sälja en tomt på Ljusterö under en svag marknad.

Daniel W

Pege Abrahamsson – en mäklare i toppklass Pege Abrahamsson sålde vårt fritidshus på Ljusterö med stor professionalitet. Trots motgångar i form av storm och fallna träd över vägen lyckades Pege, med sitt breda nätverk, få många intressenter till visningarna och fann en köpare snabbt. Hans noggrannhet, lyhördhet och utmärkta kontaktnät gjorde processen smidig. Pege gav kloka råd, höll oss informerade och arbetade målmedvetet för bästa resultat. Vi kan varmt rekommendera honom!

Kerstin P
Åkersberga Centralt

Det är andra gången jag anlitar honom, och det känns mycket tryggt! Han är personlig, varm och kan sitt jobb. Svarar alltid inom kort när man vill nå honom. Kan varmt rekommendera honom!

Eva J
Åkersberga Centralt

Har ingen erfarenhet av mäklare att jämföra med, men jag tycker att köpprocessen har gått mycket smidigt och mäklaren har varit tillgänglig vid behov

Christina D
Rydbo Saltsjöbad

Mycket bra dialog. Bra upplägg och flexibel med snabb återkoppling. Kan rekommendera Pege!

Anna D
Rydbo Saltsjöbad

Fick direkt förtroende för Pege Abrahamsson. Han har varit vänlig, stadig och lugn och kommit med goda råd hela vägen. Bra återkoppling! Rakt igenom supernöjd!

Emelie W
Östra Skärgårdsstad

Trevligt bemötande, snabb återkoppling & professionell

Jubin G
Östra Kanalstaden

Malin har lång erfarenhet och är väldigt kunnig och lättsam att ha göra med. Rekommenderar henne! 😊

Hampus N
Östra Kanalstaden

Otroligt bra återkoppling. Bra uppföljning med potentiella köpare. Mycket trevlig

Annika H
Östra Skärgårdsstad

Snabb, professionell och kunnig. Kan varmt rekommendera henne!

Anneli Karolina R
Östra Skärgårdsstad

Alltid trevlig och professionell.

Camilla R
Österskär

Skulle inte kunna vara nöjdare!

Henrik A
Västra Skärgårdsstad

Kanontrevlig och trygg igenom hela köpprocessen.

Karin M
Västra Skärgårdsstad

Jag kan varmt rekommendera Malin som din nästa mäklare. Malin är proffsig och man får genast en fin personlig kontakt som förenklar hela sälj/köp processen.

Christofer O
Östra Skärgårdsstad

Mycket proffsig mäklare som fick oss att känna oss trygga genom hela köpet.

Josefina A
Östra Skärgårdsstad

Mycket trevlig och engagerad mäklare! Alltid snabb, smidig återkoppling till oss som köpare. Hon bemötte alla frågor med proffsighet och hög service.

Johanna N
Östra Kanalstaden

Driven, ambitiös och noggrann! Rekommenderar henne varmt!

Henrik A
Östra Skärgårdsstad

Har haft en fantastiskt bra dialog med Pege under hela försäljningsprocessen. Pege är enormt lyhörd och har varit toppen hela vägen!

Mikaela L
Östra Skärgårdsstad

Malin är lyhörd, tillgänglig, trevlig och duktig mäklare. Kan varmt rekommendera!

elena q
Östra Skärgårdsstad

Lyhörd och smidig - vi är mycket nöjda med vårt köp.

Annette W
Åkersberga Centralt

Bara positiv upplevelse hela vägen...varit lyhörd på både mig som köpare och säljarna så det blev en mycket snabb affär pga olika omständigheter. Jag lämnar de bästa rekommendationer...Annette W

Ann-Mari
Östra Kanalstaden

Väldigt serviceminded, påläst, vänlig, respektfull och känns som en glad och glimten i ögatkille. Väldigt bra på att snabbt återkoppla och i mitt fall hjälpa till att få en visning på annan tid än planerat. Det är lätt att få förtroende för Pege och Husman Hagberg i Åkersberga, ett dreamteam. Kan verkligen rekommenderas.

Josefin F
Östra Kanalstaden

Vi är väldigt nöjda med Pege som mäklare i samband med försäljningen av vår lägenhet. Från första mötet gav han ett mycket förtroendeingivande intryck och det höll i sig genom hela processen. Han var alltid tillgänglig, höll oss uppdaterade och hade en tydlig kommunikation som gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Jag skulle definitivt rekommendera Pege som mäklare!

Simon G
Svinninge

Vi hade nöjet att sälja vår bostad med Pege. Han var väldigt trevlig, lyhörd och följsam genom hela processen, med välgrundade förslag som gav oss trygghet. Vi uppskattade särskilt hans snabba återkoppling och professionalism på visningarna. Skulle verkligen rekommendera honom!

Joakim N
Norrö

En mycket proffsig mäklare som agerar snabbt, är lätt att kommunicera med och alltid bemöter en med ett trevligt och positivt sätt. Rekommenderas varmt!

Robbie W
Norrö

Lyhörd och genuin säljare. Rekommenderar varmt.

Marcus C
Runö

Duktig och trevlig. Var väldigt tillmötesgående och snabba svar om det fanns frågor eller osäkerhet.

Michael G
Margretelund

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor. Vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!"

Katarina B
Östra Skärgårdsstad

Mycket proffsig! Tydlig, rak, återkopplade hela tiden så bra kommunikation, trevligt och proffsigt bemötande, bra strategi, rutinerad.