Alla kategorier Restaurang Stockholms län Stockholm Södermalm Snaps Bar & Bistro

Snaps Bar & Bistro

Götgatan 48, 118 26 Stockholm — Visa karta

2.3 i betyg av 6 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 199 rekommendationer
Dalagatan 28, 11324, STOCKHOLM
Hemma Vasastan
Husse S:
mycket bra lunch och bra salladsbuffe!!! Men bäst av allt är AW där speciellt Ons-Fre så har dom en fin tilltuggs buffe som man gillar nå...

Restauranger nära Snaps Bar & Bistro:

Alkoholutbildarna

Alkoholutbildarna

18 recos
Hornsgatan 1, Stockholm
Vi erbjuder hjälp kring serveringstillstånd, utbildning i livsmedelshantering, f... Läs mer ›
Alkoholutbildarna
Rickard K:
Mycket tydlig och lättåtkomlig utbildning. Enkelt att logga in och starta pluggandet via hemsidan när tillfälle gavs. Det formella Provet kl...
Timmermans 1857

Timmermans 1857

495 recos
Timmermansgatan 35, STOCKHOLM
Timmermans 1857 serverar minnesvärd mat gjord med omsorg på färska, lokala råvar... Läs mer ›
Timmermans 1857
Ingvar B:
Vi har varit där nu fyra-fem gånger och är väldigt nöjda - en gång med vänner. Mycket trevlig restaurang, bra mat och det ligger bra för t e...
Nytorget 6

Nytorget 6

3037 recos
Nytorget 6, STOCKHOLM
Nytorget 6 har modern husman och smaker från södra Europa både som servering och... Läs mer ›
Nytorget 6
Cecilia G:
God mat i trevlig men lite slamrig lokal.
Tabbouli Södermalm

Tabbouli Södermalm

1354 recos
Tavastgatan 22, STOCKHOLM
Restaurang Tabbouli på Söder är stället för dig med höga krav på trevlig persona... Läs mer ›
Tabbouli Södermalm
Michael S:
Utmärkt service av trevlig personal och mycket god mat. Köttet var perfekt
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 6 kunder tycker om Snaps Bar & Bistro

 • Gwenn L
  Gwenn L skrev om Snaps Bar & Bistro
  Avoid this place! Food is bad and the owner /staff don't know anything about customer service. Take your business elsewhere at medborgarplatsen!
  gillar detta
 • Johanna S
  Johanna S skrev om Snaps Bar & Bistro
  Mysigt ställe för fina sommarkvällar. Att få bord kan ibland vara svårt men det är värt väntan. På vintern är bottenvåningen och dess dansgolv inte att förglömma.
  gillar detta
 • Rebecka W
  Rebecka W skrev om Snaps Bar & Bistro
  Perfekt stället att besöka en sensommardag för att ta en öl eller två. Parkera dig på deras stora uteservering (är det kallt finns filtar) och se dig omkring. Bland medborgarplatsens vimmel hittar man alltid något att begrunda. Priserna är helt okej.
  gillar detta
 • Annika T
  Annika T skrev om Snaps Bar & Bistro
  Gillar att sitta på Snaps uteservering på sommaren med en öl i handen alltid en massa människor att kolla på. Kan ge ett tips att komma i god tid att få en sittplats. Priserna är helt ok, har tyvärr aldrig käkat där men att läsa Louise E rekommendation blir jag väldigt tveksam om jag skulle våga mig på det? Så jag antar att jag kommer fortsätta dricka öl på sommrarna men har inte vart på Snaps "uteställen" på fem år. Lite för ung klientel för min del..
  gillar detta
 • Louise E
  Louise E skrev om Snaps Bar & Bistro
  Jag gick till Snaps med några vänner för att äta en god middag. Det blev det inte. Istället fick jag mitt livs värsta mat-upplevelse!!

  Jag beställde haloumi med en cous-cous- sallad för 189 kr. Det var alldeles för mycket salt i cous-cousen, så det var inte alls gott! Jag kände att jag behövde ett glas vatten för att klara av att äta upp den salta maten, men när jag beställde ett glas vatten kom det aldrig. Jag var utsvulten och eftersom jag är artig och dessutom inte kräsen åt jag utan att klaga upp maten ändå, trots att den var illasmakande. Jag tappade aptiten efter denna huvudrätt och ville därför inte ha en efterrätt. Däremot beställde några av mina vänner efterrätt. En av dem beställde creme brulet. När han skulle äta den tillhörande chokladsåsen upptäckte han att det inte alls var chokladsås utan stark och stickande balsamvinäger... En annan av mina vänner beställde jordgubbar med chokladmousse. Hon fick en rinnande chokladsmet med frusna jordgubbar dränkta i stickande balsamvinäger... När vi sa till en servitris om att köket högst troligen bytt ut chokladsåsen mot balsamvinäger, kom hon aldrig tillbaka med en förklaring. Efter att jag informerat en annan servitris om att mina vänner fått balsamvinäger till dessert, var hon till en början defensiv och sa att det skulle vara balsamvinäger till desserterna. Eftersom en av mina vänner dock fått en rinnande chokladsmet istället för chokladmousse erbjöd hon emellertid min vän en ny efterrätt. Min vän valde glass denna gång. När glassen kom visade det sig att det som såg ut som chokladsås hälld över glassen i själva verket var balsamvinäger... Trots den dåliga maten med missbruk av balsamvinäger fick vi inga ursäkter och fick ändå betala fullt pris. Efterrätterna kostade 95 kr styck... Sammanfattningsvis var denna dyra matupplevelse fruktansvärd!
  Emma K, Emma K gillar detta
 • John B
  John B skrev om Snaps Bar & Bistro
  Snaps är ett ställe med blandat klientel av kreti och pleti från Socialgrupp 2 och 3. Det finns vakter där som inte kan se skillnaden på en full och en nykter person, vilket kan anses irriterande för en person som är nykter. Priserna i baren är mediokra och inget att invända mot. Ljudet på dansgolvet på nedervåneingen är dånande högt och ventilation där antar jag att den saknas.¨, svett odören är påtaglig men stämningen på stället är mycket god med ljuv hårdrock i högtalarna på entreplanet och dånande disco/techno liknande toner på nedervången. Damerna ser naturliga ut.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Götgatan 48, 118 26 Stockholm
Kategorier