Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• Mats N
    Mats N: Örnen i Nynäshamn är en otroligt välskött och bra förening med låga avgifter. De flesta stora jobben är avklarade t.ex. stambyte, ny maskinpark i tvättstugan, nyrenoverade fasader, ljuddämpade trapphus, 100 mb fiberbredband och den fasta delen av telefonin ingår i avgiften. Ingen avgifthöjning på 2 år och det blir ingen nästa år heller. Avgiften för min två:a på 58 kvm ligger på 2859 kronor. Nästa år ska vi försöka att få igenom en kollektiv elanslutning som innebär att den enskilde inte behöver betala den fasta avgiften.
  • LARS P
    LARS P: Annika Plogmark på ABC Kliniken på Östermalm i Stockholm är förträfflig, Besök www.abckliniken.se och boka en tid. Det är bara en risk, om ni så flyttar till andra sidan jordklotet kommer ni troligen ändå inte byta tandläkare.Och då blir det riktigt dyrt att kolla pliggarna. //LP
  • joakim l
    joakim l: fan va bra de e här! Nära snabbt o billigt....kanongreener
  • Maja A
    Maja A: Horse Accessories säljer grymt snygga pannband! Rekommenderas!
    gustav s
    gustav s: Kunigunda är en mysig liten butik i sofo på söder. Här hittar man snygga kläder från skandinaviska designers till vettiga priser. Största delen av sortimentet är dam, men det finns även ett bra utbud av herrkläder och är verkligen värt ett besök även för killar. Ett stort plus för den trevliga personalen!
  • Mike A
    Mike A: seriöst företag och ledning, helt ok arbete lite slitigt och tungt med grönsaker,
  • Olle L
    Olle L: Jag har gått Tuff Ledarskapsträning Steg 1-3 som är en fantastiskt effektiv träning, som gett verklig skillnad i vardagsledarskapet. Ger helt andra resultat än de andra utbildningar jag gått som är strategiska och teoretiska.
  • Bengt W
    Bengt W: Kan inte annat än att berömma detta suveräna företag för dess integritet, kunnande och exceptionella flexibilitet i skapandet av vårt senaste event. Alla, ja alla var övernöjda!
    Håkan R
    Håkan R: Hos Douglas på Bluecut får du bästa service och måttsydda kläder till ett rimligt pris. Bäst är att ringa till Douglas och beställa tid så får du en professionell översyn av din garderob.
  • Mikael E
    Mikael E: Hon är intellektuellt skarp, är empatisk, har värme, är trevlig, har humor och är mycket professionell. Jag har träffat Henning Sjöström 2 ggr gånger, i arbete och av en slump. Hon är nog minst lika vass på sitt sätt. I min bok, de 2 bästa advokaterna i sverige. Micke
  • Maude W
    Maude W: Vår hund rekommenderar verkligen Angskärs hundpensionat! Hon stortrivs varenda gång och vill knappt åka med hem! Själva tycker vi att personalen är jättetrevlig och att det känns bra att åka bort när man vet att ens hund är väl omhändertagen.
  • Sophie N
    Sophie N: Trevligt med en liten förening där styrelsen är synlig och behjälplig! Inga störande grannar och inga surkärringar.
    Marie B
    Marie B: Spixa är ett företag som gör otroligt coola dockor till teater och TV produktioner. Håller numera till i Västerhaninge.
    Johanna O
    Johanna O: Jag kan verkligen rekommendera Madeleines rosenmetod. hon får mig att inse saker om mig själv som jag inte hade en aning om och min kropp mår mycket bättre!
    Oscar K
    Oscar K: Schukt Schöna grabbar och tjejer! De vet verkligen hur man slår klackarna i taket på stureplan. Alla känner till dem på malmen.
  • Thommy O
    Thommy O: Kan bara bli fem av fem på denna. De kosttillskott jag använder mest i min träning. Sveriges äldsta och i mina ögon mest pålitliga tillverkare av kosttillskott. De är inte billigast en å andra sidan säljer de inte skräp som så många andra gör. Mitt råd är att hoppa över råttgiftet som alla andra snåljåpar köer och satsa på det som fungerar. Kan varmt rekommendera Vitamin B.3, kreatin och Whey+
    Jan  A
    Jan A: Den coolaste och mest service inriktade av alla dessa restauranggrossister. Tackar Janne
  • Stefan S
    Stefan S:
  • Emilie L
    Emilie L: Ulrika Sandström är enligt mig en av Sveriges mest talangfulla modedesigners. Examinerad vid bla Beckmans i Stockholm gör hon otroligt snygga tjejkläder. Under hösten 2008 kommer hon även lansera en webshop så håll utkik!
  • Mats b
    Mats b: aik är en gudabenåd fotbollsförening som vet hur man gör mål
  • Marcus D
    Marcus D: Sveriges skönaste fotbollsförening! Vill ni spela fotboll i ett bra lag med avslappnad stämning och sköna lirare så ta kontakt!
  • Johan H
    Johan H: Måste säga att mina ett och ett halvt år på Amendo var mycket bra. Företaget tar väl hand om sina konsulter och ser till att ordna träffar, middagar och fester, vilket hjälper till för att stärka gemenskapen mellan konsulterna. De har en bra lönenivå jämfört med många andra konsultfirmor, och har attraktiva arbeten inom sin nisch. Jag hade bra kontakt med min kontakt på Amendo. Uthyrningstjänsterna leder ofta till anställning, om man är ute efter det.
    Sweet B
    Sweet B: Världens gulligaste personal! Hämtar flera paket i veckan och de är alltid lika glada och hjälpsamma!!
  • Ann-Kristin W
    Ann-Kristin W: Här finns killarna som kan det här med borrning! De kan fixa allt som behövs för detta!
    Karin P
    Karin P: Ligans bästa basketlag både på herr- och damsidan. Vinnare av SM-guld 2008. Alltid trevliga hemmamatcher i Solnahallen
1...3132333435...107