Dan Simon C:
Mycket snabb och bra service
På besiktningen upptäcktes att höger fjäder var av och att handbromsen var dålig
Jag åkte direkt till Astela Bil och Däckservice som ligger i området
Lämnade bilen samma eftermiddag och fick tillbaks bilen riktigt snabbt och då lagades även ett par småfel på bilen under tiden
Fick till och med bilen nybesiktigad när jag hämtade den, då jag behövde ombesiktning
Rekommenderar denna verkstad
//Dan
Linda Marie H:
Alltid härligt att komma in i butiken med en positiv atmosfär med väldigt kunniga florister alltid härligt färska blommor. Alla borde besöka denna butik eller deras webbplats, ni kommer inte att ångra er
Susanna W:
Varit kund länge och skulle aldrig klara mig utan den hjälp och support jag fått genom åren. Helt ovärderligt. Känner mig alltid väldigt trygg!
Anders Gunnar Fredrik A:
Enormt kompetent och mycket hög kvalité på arbetet som de utfört.
Vi har anlitat L-G vid flera tillfällen och det har alltid varit toppenbra resultat! Kommer i tid, håller budget och levererar väldigt bra service. Kan varmt rekommendera Golvmästeri
Christer J:
Har gått här sedan våren 2021!
Och klippt mig.
Har alltid varit nöjd med resultatet.
Även mina bekanta har börjat gå till Samira, och varit lika nöjda👍
Lars S:
Ringde och beställde torrsugning av sågspån på min vind. De var mycket proffsiga och fort gick det. Klart prisvärt😀
Kan verkligen rekommendera detta företag.
Lars S
Eva N:
Jag har anlitat PHR till badrumsrenovering. Förutom ett gott utfört arbete har det varit lätt att samarbeta med företaget som är lösningsorienterad och mån om kunden och skicklig. Det enda som blev fel var den ungefärligt beräknade materialkostnaden i offerten som var mer av en glädjekalkyl. Det är vidtalat och jag är viss att det rättas till omgående. Jag har fått ett jättefint badrum och jag är mycket nöjd med PHR Entreprenad AB.