Kent per-erik J:
Odströms bygg hjälpte oss med invändig renovering av vårt hus. Totalrenovering med bl.a nytt kök och nytt badrum. Vi är väldigt glada att vi anlitade Emil & Marcus de var effektiva och proffsiga och tog sig an uppgiften med ett gott humör. Resultatet blev fantastiskt så från oss blir det högsta betyg.
Karin S:
Väldigt goda pizzor, stort urval. Goda fräscha sallader. Trevligt bemötande!
Vi har testat olika pizzor och sallader, allt till belåtenhet.
Jag rekommenderar denna pizzeria!
Carina L:
Så otroligt kompetent personal. Från det jag kom in blev jag så bra bemött å fick 100% info inför min operation med sövning mm. Personalen på uppvaket helt fantastiska. Likaså personalen på avd kirurgen. Superfin personal. Stenkoll på uppföljning mm.
Dan Simon C:
Mycket snabb och bra service
På besiktningen upptäcktes att höger fjäder var av och att handbromsen var dålig
Jag åkte direkt till Astela Bil och Däckservice som ligger i området
Lämnade bilen samma eftermiddag och fick tillbaks bilen riktigt snabbt och då lagades även ett par småfel på bilen under tiden
Fick till och med bilen nybesiktigad när jag hämtade den, då jag behövde ombesiktning
Rekommenderar denna verkstad
//Dan
Linda Marie H:
Alltid härligt att komma in i butiken med en positiv atmosfär med väldigt kunniga florister alltid härligt färska blommor. Alla borde besöka denna butik eller deras webbplats, ni kommer inte att ångra er