Adi A:
Vi köpte en härlig liten bil hos Auto Lund. Det var egentligen inte den bil vi hade kommit för att provköra, men efter att ha pratat med personalen om vad vi letade efter, pekade de oss i riktning mot vår nya bil.
Alla avtal har hållits! Bilen levererades med kamremsbyte, oljebyte, samtliga filter, nya tändstift m.m.
Det har självklart också getts garanti på det utförda arbetet och vi kunde inte vara mer nöjda med denna affär.
Grabbarna på Auto Lund är ärliga och transparenta och avtalen hålls.
Tony L:
Trevligt bemötande samt väldigt serviceinriktad.
Har köpt några bilar nu och kommer fortsätta med detta framöver oxå pga den goda servicen hos Severin Autogroup.
Jacob J:
Köpte nyligen min första Mercedes-Benz här och mycket på grund av att Stjärngaraget och Anders fått så bra betyg. Var trött på oärliga handlare och dålig service. Redan vid första mötet var det en bra magkänsla och genom hela affären med inbytesbil och allt därtill. Rekommenderas varmt!
Annette R:
En Merca 200 SLK -07. Mycket trevlig personal och bra bemötande. Köpet uppfyllde mina förväntningar, så stor uppskattning till företaget M&M Cars i Eslöv. Så än så länge är jag jättenöjd, och hoppas att jag så förblir. Mvh Annette Roth
Britt Monika L:
Vi hade en försäljare som var otroligt vänlig tog sig tid och stort
tålamod. En försäljare som är duktig på sitt jobb. Ska ni handla bil på denna firma fråga efter Milton så får ni fin service.
Monica o Bertil