Elektriker i Stockholms län

Behöver du en duktig elektriker i Stockholmsområdet? Här på Reco.se kan du börja ditt letande genom att se vad elektrikernas tidigare kunder tycker om den service de fått.

Det kan vara svårt att hitta en elektriker på kort varsel i Stockholms län och när du väl får tag på någon vill du att jobbet ska ske snabbt, bra och effektivt. Se till att hitta en elektriker som är baserad i ditt närområde som du trivs med, då har du sedan en du alltid kan ringa!

Här kan du hitta en elektriker för varje jobb - smått som stort - och oavsett om du är privatperson eller företag så utför med all säkerhet något av de rekommenderade företagen just ditt jobb med glädje.

Orter i Stockholms län
Nykvarn  (1 st)
  • Botkyrka Elteknik B
    Botkyrka Elteknik B: Bra service Riktig bra lösningar på elinstallationer
  • Jeremiah K
    Jeremiah K: Jag är mycket nöjd med arbetet som Disel AB har utfört hemma hos mig. De har bytt ut två elcentraler, dragit om el i stora delar av huset, installerat el i ett nytt kök samt utfört elarbeten i tre nya badrum. Arbetet har genomgående varit professionellt utfört med snygga och välplanerade installationer. Elektrikerna är kunniga, noggranna och visar stor omtanke om kundens önskemål och behov. Kommunikation och service har fungerat väldigt bra genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Disel AB till alla som söker pålitliga och skickliga elektriker.
  • Gunnar N
    Gunnar N: Har anlitat Lännersta El i samband med 4 villabyggen och många mindre kompletteringsarbeten sedan 1990. Alltid vänlig, lugn och påhittig för att hitta smarta och kostnadseffektiva lösningar.
  • Martin M
    Martin M: Utplaning av köket Utrivning av gammalt köksgolv Lade nytt klinkergolv Effektiv C&R levererade 100%, vär mycket nöjda med resultatet. De va prisvärda, lyhörda och hjälpsamma. Väldigt service-minded och lätta av kommunicera med.
  • Eva L
    Eva L: Vagges Bygg och Mark AB hjälpte oss att byta vindskivor på vår villa. De gjorde ett toppenjobb och var dessutom väldigt trevliga och levde verkligen upp till våra förväntningar när det kvalitet. Vi vill varmt rekommendera företaget.
  • Tove Katrin F
    Tove Katrin F: Blev tipsad av golvleverantör för nya kablagedragningar, elmaterial, omkopplingar och renovering av elcentral. Blev proffsigt och vänligt bemött, snabbt och väl genomfört arbete och i synk med övriga hantverkare. Återkommer mer än gärna till denna elektriker - bäst helt enkelt.
  • Lars Adam Jax H
    Lars Adam Jax H: Boris has always been very responsive and always knows how to make the complex, simple. Great workmanship with friendly and helpful service. Highly Recommend!
  • Nikolai K
    Nikolai K: Ville bara dela med mig av min upplevelse från detta företag vilken var mycket professionell, effektiv, flexibel och trevligt bemötande! Zed som hjälpte mig med en akutinstallation av min spishäll kom samma dag! Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera detta företag!👍👍👍
  • PEETER M
    PEETER M: Snabb, trevlig, proffsig, Mycket nöjd!
  • Carola Å
    Carola Å: Vilken kille. Trevlig, Positiv, bra Service. Han kommer med bra ideér och förslag till lösningar. Han tänker även på att det ska se bra ut när arbetet är klart och inte bara sätter upp utan att tänka på att kunden sere och ska leva med resultatet. Han bytte alla mina spottat i taken, i och under skåp till Led-belysning med Plejd systemet. Han bytte även två termostater till mina värmegolv som hade gått sönder. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera
  • Daniela A
    Daniela A: Installerade laddbox hemma, jättebra från första kontakt till slutförandet. Kan varmt rekommendera!
  • YouYou A
    YouYou A: Mycket bra service, snabb, kundvänligt mottagande, professionell attityd och förstklassigt resultat. Vät prisvärt! Jag kommer att anlita de igen och rekommenderas värmt.
  • Karin S
    Karin S: Vi är väldigt nöjda med det jobb - att dra och koppla el i vårt nybyggda sommarhus som LAelteknikstockh hjälpt oss med! Trevliga, tillmötesgående killar som kan sina saker. Bra pris också! Rekommenderas varmt!
  • Olof G
    Olof G: Mycket bra rörmokare! Proffsig och trevlig! Hjälpt mig med all VA i en nyproducerad villa och allt har blivit toppen. Ligger lite högre i pris än vissa andra jag jämförde med men det var det tveklöst värt!
  • Tomas B
    Tomas B: Bra och snabb service. trevligt bemötande från en mycket kunnig yrkesman.
  • Mattias Rickard K
    Mattias Rickard K: Jag behövde hjälp att bygga om ett par köksluckor. Några andra snickerier sade "det är inget för oss" eller svarade inte öht. Från Norrorts fick jag svar direkt och fick dem fixade nästa dag. Mycket nöjd! Om jag behöver hjälp med annat framöver så vet jag vilka jag ska kontakta.
  • Aleksander N
    Aleksander N: Otroligt jobb. planering i detaljer tips och råd från den fantastiska personen Besi Häst jobbat till sent på kvällen som inte kunde ger in i den sista. jag skulle varmt rekommendera BT-Eltjänst AB
  • Rasmus L
    Rasmus L: Väldigt bra igenom! Mikail på Elium drog el till induktionshäll och övrig el i köket. Väldigt proffsigt och snyggt, och det märks att han själv vill få det bra. Dessutom snabb och bra kommunikation hela vägen. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera!
  • PER W
    PER W: Kan varmt rekommendera detta företag. Göran Westerbergs El har gjort alla elinstallationer i samband med nybygge av villa från Fiskarhedenvillan. Seriösa från första stund. Väl utfört arbete. Rekommenderas!
  • M  J
    M J: Vi är mycket, mycket nöjda. Tack för ett bra projekt med information, planering, genomförande och uppföljning. Bästa entreprenören vi använt i vårt lilla fastighetsbolag!
  • Jonnie D
    Jonnie D: - Inpassagesystem med dosa och brickor/taggar till litet gym/lokal. - Proffsigt och serviceinriktat bemötande. - Hade inga förväntningar utan blev supernöjd och glatt överaskad. - Kan rekommenderade dem skarpt.
  • Lech-Sebastian N
    Lech-Sebastian N: Ted och företaget gjorde en jätte bra jobb i min villa. En Elektriker som är kunnig och förstå kundens behov och inte bara säljer in sig med onödiga experimenter. Vad vill man mer? Konkurrens kraftig offert för montering ny El centralen, kabel omdragning (där man lite kunde hjälpa till om man ville) och nya brytare och uttag. Allt blev monterad inom avstämd tid, enligt estimering. Därför, rekommendera jag starkt TC Elektriska, en lokal företag för Vega/Haninge.Bara bra!
  • Tomas S
    Tomas S: Mycket bra hjälp, kunnig ,trevlig. Rekommenderas Tomas.S
  • Maja Jagoda S
    Maja Jagoda S: Anders anlitades i samband med totalrenoveringen på vårt badrum. Han installerade ny golvvärme, spottar i taket samt annan belysning. Jobbet var väl utfört och vi är väldigt nöjda.
1...7891011...15