Kontorsstädning i Stockholms län

Har du tröttnat på att det alltid är du som får ställa in i diskmaskinen och gå ut med soporna på kontoret? Fokusera på er kärnverksamhet och låt en städfirma sköta allt som “bara ska funka”!

Oavsett om det gäller att hålla ordning i köket, städa golv och trapphus eller putsa fönster på kontoret så finns det någon vars affärsidé är att se till att ni kan fokusera på ert arbete. Det kan handla om engångsjobb eller städning varannan dag - när det gäller kontorsstädning sker det på era villkor.

Här på Reco.se kan du läsa om firmor som erbjuder kontorsstädning i Stockholms län. Vi har listat de med bäst och mest aktuella rekommendationer först, för att göra det lätt för dig att hitta en toppenbra städfirma!

Orter i Stockholms län
Ekerö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)
Norrtälje  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Edvin L
    Edvin L: Väldigt bra service och alltid snabba svar om det är något!
  • 50-femme Stockholm

110 omdömen
    Carin D
    Carin D: Först köpte vi fönsterputsning och blev blixtförtjusta i Petra. Så nu har vi ett avtal för månadsstädning med just henne. Efter första gången är jag mer än nöjd. Allt blänker och doften av nystädat höll i sig ganska länge. Att ni gjorde uppföljning efter första uppdraget är bra. Trevligt bemötande hittills så vi kör vidare!
  • Välkommen till ABSS - Vi erbjuder provstädning till dig som förstagångskund.
    Monica S
    Monica S: Städning o fönsterputs. Snabb återkoppling o proffsigt bemötande. Hög kvalitet på det utförda jobbet.
  • JAMA STÄD

32 omdömen
    Dick H
    Dick H: Jama städ har överträffat våra högt ställda förväntningar. Filosofiska
  • Välkommen till Julias Städservice - Vi rengör inga pooler med städar bort om du har damm under sängen!
    Alessandro R
    Alessandro R: Vi har städning hemma i villa varannan vecka och tycker att städerskan är trevlig och jättenoga. Toppen!
  • Rent och snyggt i hemmet eller på företaget? Kolla enkelt vad det skulle kosta genom att skicka en offert till oss, så svarar vi så fort vi kan.
    Jonathan J
    Jonathan J: Jag köpte en flyttstädning mitt under industrisemestern med mycket kort varsel. ER kunde leverera en omfattande städning på samma vecka. Jag behövde dessutom hjälp att lämna över nyckeln till fastighetsägaren, vilket de gjorde utan besvär med en mycket blygsam tilläggsavgift. Bra jobbat!
  • Charlotte L
    Charlotte L: Vi tog in offert från Nikou Special Services via offerta. Först ett lite mindre jobb, lagning av hussockel och puts som släppt runt våra fönster. Sen anlitade vi dem för ett större jobb där vi la igen en garageuppfart och ersatte med en ny utvändig trapp och ny vägg med dörr in till källaren. Det har fungerat bra under hela projektet. De är punktliga och väldigt transparanta med hur projektet ska genomföras. Känns också kunniga och har bra hantverkare på plats och de ligger konkurrensmässigt till vad gäller pris. Det enda som kan vara utmanande är att kommunicera allt på engelska när det blir en del facktermer som ska till men jag tycker det ändå har funkat bra. Skulle absolut rekommendera dem till andra!
  • Sbmk AB

17 omdömen
    Sandra A
    Sandra A: Bra flyttstädning med garanti och pris, köparen av bostaden var nöjd med städandet.
  • Laura L
    Laura L: Jag är otroligt nöjd med städningen! Monika är väldigt professionell, noggrann och trevlig. Allt blev skinande rent och det märktes att hon verkligen brydde sig om att göra ett perfekt jobb. Hon var dessutom punktlig, effektiv och mycket lätt att kommunicera med. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker högkvalitativ städning. Kommer absolut fortsätta samarbeta med henne !
  • Leon
    Leon: Toppen firma. De har hjälpt mig med att lägga stengolv i hallen samt enklare jobb som att sätta upp bokhyllekonsoler på betongvägg. Bra tillgänglighet och hantverk. Bra kundkommunikarion. Kommer att anlita igen.
  • Elisabeth W
    Elisabeth W: Bra och duktiga medarbetare. Hjälpsamma och tillgängliga när man behöver de.
  • Aloniss

6 omdömen
    Karin N
    Karin N: Vi är nöjda med denna städfirma
  • Johan T
    Johan T: Bra arbete, kom 1 timme försent vilket drar ner
  • Välkommen till Hemfrid på Värmdö, vi hjälper dig med Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs och Flyttstädning
    Per E
    Per E: Valeria kom till oss för första gången denna vecka. Det känns väldigt bra. Har inte kollat städning. Litar fullt på att hon gör ett gott jobb. Hoppas att vi får ha kvar henne
  • Rasmus H
    Rasmus H: Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
  • Anita Katarzyna C
    Anita Katarzyna C: Bästa jag har haft! Nogranna, trevliga och duktiga! Rekommenderas varmt
  • Jakob J
    Jakob J: Uppfyllde alla förväntningar och levererade ett bättre städ än vad jag upplevt andra städfirmor gjort
  • Maria W
    Maria W: Mycket vänligt bemötande och väl genomförd städning. Rekommenderas!
  • Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevlig personal. Utmärkt städning där personalen ser vad som ska göras. Lyhörda för önskemål. Vi är väldigt nöjda. Vi har prövat andra bolag tidigare men dessa är bäst.
  • Christina L
    Christina L: Vi blev mycket väl bemötta vid kontakt med dem och vi är mycket nöjda med städningen och fönsterputsning. Trevlig personal och snabb och effektiv städning.
  • Marja H
    Marja H: Ett verkligen serviceminded företag som ställde upp extra när vår flyttfirma strulade med hämtning. Noggrann städning trots att flytten inte kunde genomföras enligt plan. Kom tillbaka dagen efter för att färdigställa,. Dessutom ett bra pris. Rekommenderar Städo å det varmaste Marja
  • Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
123456...9