På Svensk Fastighetsförmedling i Nacka kan vi vårt område och hjälper dig till din bästa bostadsaffär!
MINNA H:
Daniel Wiberg, går de extra stegen som behövs för att få till en bra affär och rekommenderas varmt. Daniel är lyhörd, kompetent, engagerad och är en pålitlig partner när du ska köpa eller sälja ditt boende.
Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag.
Camilla B:
Vi sålde vårt hus genom Marielle. Hon och hennes team är mycket professionella och jag kände total trygghet genom hela affären.
Marielle är kunnig,trevlig,tillmötesgående och var alltid tillgänglig.
Kommer absolut att anlita henne igen om det skulle bli aktuellt.
Jouri P:
Äntligen en mäklare jag kan och vill rekommendera! Hjärtat på rätta stället och professionell, lyhörd och en servicenivå utöver det vanliga, oavsett tid på dygnet.
Jag är tacksam att jag kom i kontakt med Hans Jonevret från Svenska Mäklarhuset. Snabb och smidig affär och bra betalt trots en tuff marknad.
Rekommenderar Hans till alla jag känner!
Andreas T:
Vi hade kontakt med Carina iom vårat första lägenhetsköp. Vi fick en mycket positiv bild av Carina! Hon hade ett bra bemötande och var tydlig och lugn i sin person!