Filip K:
Det har bra. Skön säng, bra försäljare och bra leverans. Inga större klagomål. Eftersom texten måste vara 30 ord fortsätter jag skriva lite till. Kul att ni skänker pengar till barncancerfonden, det behövs alltid. Som man säger: need is endless
Per W:
Jättebra bemötande. Kunniga och informativa, inte alls pushigt. Letar ni efter kombination snygg design, bra material, prisvärt, och inte hittar det ni söker i bauhaus / Ikeas standardproduktsortiment ska ni definitivt kolla närmare på Sveabad! Rekommenderas varmt. Per Wahlstedt
Anne P:
Köpte ett fint högt skåp och fick hem den snabbt och problemfritt. Enormt fint och jag fantastisk service! Rekommenderar. Fin hemsida och butik.
Sandra P:
Snart är våren här och det mest självklara på min balkong kommer vara utemöbler från Slick Outdoor. Högkvalitativa utemöbler i ett komplett sortiment av solstolar, solsängar, bord och stolar. Med hög kvalitet, snygg design och smarta funktioner tilltalar Slick Outdoors sortiment mig perfekt. Att dem dessutom finns i härliga färgstarka färger är ytterligare ett plus i kanten.
Göran Bertil J:
Den engelska kontorsstol jag beställde var en kopia av samma stol jag hade i mer än 25 år, satt i den varje dag vid datorn. Men den nya stolen var uppdaterad och bättre i flera avseenden, bl.a. beträffande mekanismen för att höja och sänka stolen och själva hjulen. Köpet genomfördes på bästa sätt, mycket bra kontakt med företaget både vid köpet och leveransen. Och stolen var väl paketerad och kom fram utan en skråma. Både stolen och företaget kan rekommenderas och får högsta betyg!
Malin W:
Jag och min mamma fick så proffsig hjälp idag på Stalands. Tjejen som hjälpte oss hade sådant tålamod, var hjälpsam och samarbetsvillig och kom med egna intiativ och tips. Vi var jätte nöjda när vi lämnade butiken. Tack!