Renovera badrum i Västra Götaland

Åmål  (1 st)
  • Finsnickarna på Kusten AB

24 omdömen
    Thomas L
    Thomas L: De är noggranna och stämmer alltid av under arbetets gång ifall det dyker upp några frågor. Håller vad de lovar och gjorde ett mycket bra arbete! Rekommenderas varmt!
  • Vi gör allt inom måleri, tapetsering och kakel. Hör av dig om ditt projekt!
    Henric F
    Henric F: Vi är en liten bostadsrättsförening i Mölndal som anlitat Ringsten till att fixa Fasaden och lite annat smått och gott. Styrelsen är extremt nöjd med jobbet och kommer rekommendera Ringsten till andra. Jobbet är proffsigt gjort och det är hög yrkesstolthet. Ronny kommer ofta med förslag och ideer som uppskattas mycket och är bra. Anlitar man Ringsten så kan man räkna med att det blir riktigt gjort. Personalen är trevlig och kunnig och man får svar om man ringer. Priserna är bra och och det är högt i tak om man vill prata om nåt. Högsta betyg av oss BRF: Haren15 i Mölndal Fabriksgatan 4 (Krokslätt)
  • Lidfixarna AB

5.0
    20 omdömen
    Jessica S
    Jessica S: Jag känner mig trygg med Lidfixarn, han har koll och delar sina tankar och lösningar gällande sitt uppdrag. Jag skulle lätt anlita honom igen! / Jessica
  • Victor L
    Victor L: Snabb och bra återkoppling!
  • C.S.A AB

4.9
    8 omdömen
    Magnus Å
    Magnus Å: Proffsig, kunnig, nogrann och otroligt effektiv. Jag kom i kontakt med Christoffer när han var anställd på en annan firma. Blev så nöjd med hans insats hemma i vårt förra hus och sen blev jag en av hans första kunder när han drog igång sin egna business. Han har hjälpt oss i vårt husprojekt där det var i stort sett helrenovering som gällde. Han har gjort ett av våra badrum där det var att flytta väggar till att sätta plattor på ett helt fantastiskt sätt. Alla imponeras av vårt badrum. Sen öppnade han upp vår nere våningen med att ta bort en vägg och ordna med en svetsad konstruktion som bär upp husets konstruktion. Det blev även montering och installation av ett nytt kök med precision och proffsiga råd på vägen. Sen är det jobb som golvläggning till ytskikt som oxå gjort helt perfekt. Jag har renoverat flera hus och lägenheter men aldrig hittat den perfekta hantverkaren som har den bredden som Christoffer och CSA har med allt från att göra otroliga badrum till att hålla i stora projekt. Dessutom är Christoffer väldigt behaglig att ha i sitt hem när man har samtidigt ska leva i renoveringen. Jag har även uppskattat strukturen och ordning och förmågan att ha en pågående dialog under projektet då det aldrig är en rak väg utan problem. Kanske speciellt under en renovering av ett gammalt hus. Han har även sjukt bra nätverk som han gärna delar med sig av. Avslutningsvis vill jag säga att jag gärna delar mina erfarenheter för att jag vet hur svårt det är att hitta en bra hantverkare med den bredd och det raka och proffsiga bemötande CSA har. Jag delar gärna med mig av min upplevelse som referens. Kontakta CSA AB för kontaktuppgifter.
  • Anneli P
    Anneli P: Vi är så nöjda med vår altan! Man känner av deras genuina engagemang i deras sätt att angripa utmaningar och vi har känt oss trygga med deras expertis från första kontakt. Lätta att kommunicera med och de gör verkligen det lilla extra, varje detalj tas om hand. De delar generöst med sig av tips och råd även utanför deras åtagande vilket vi uppskattat mycket. För framtida renoveringar kommer vi absolut anlita Dida bygg igen, rekommenderar starkt!
  • RMs Byggservice AB

4.1
    11 omdömen
    Lennart S
    Lennart S: Bra jobb och offerter som följs.
  • Stig E
    Stig E: Vi anlitade Kustura Bygg AB till vår nybyggnation. Tack vare Vanjas och Elmins höga skicklighet och servicegrad kunde nybyggnationen landa tryggt och säkert trots stor tidspress med ett exceptionellt fint hantverk som resultat. Har inget att anmärka på. Vanja och Elmin levererade långt över förväntan. Kustura Bygg AB har genomtänkta lösningar och ett exceptionellt fint hantverk som tar bygget framåt på ett kontrollerat sätt. Kan varmt och med största förtroende rekommendera Kustura Bygg AB.
  • Christina B
    Christina B: Rekomenderas varmt. Mycket bra arbete, byte handfat o kran. Visade sig att upphägningen inte var bra så dom fixade nytt. Städade efter sig så man såg inte att dom varit här. Kan bara lämna 100 av 10 poäng.
  • Britt L
    Britt L: Bara positiva upplevelser på alla plan vid flera tillfällen.
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Dijana B
    Dijana B: Bammo Bygg och Fastighet har varit fantastiska vid varje tillfälle de hjälpt oss. Snabb återkoppling, punktualitet och problemlösning är deras styrka. Vi är supernöjda med deras service och ser fram emot fortsatt samarbete.
  • Eivor J
    Eivor J: Vill tacka för vinsten på 8 timmar , fick hjälp m uppsättning av tapeter, måla golvlister o hallväggen. Mycket nöjd o rekommenderar Patric Wolff
  • Anna
    Anna: Bästa företaget EVER! Så proffsiga och noggranna...och framför allt lätta att få tag på.
  • Ana V
    Ana V: Dragan är pålitlig och noggrann samt jobbar effektivt. Han är erfaren och hittar lösningar. Jobbet blev perfekt utfört.
  • Stefan N
    Stefan N: Byte av plåttak. Fick bra hjälp trots kort varsel. Utmärkt utfört arbete.
  • AMAL ABDULRAHMAN W
    AMAL ABDULRAHMAN W: Jättenöjd med ert arbete hemma hos mig. Finns inte bättre!
  • Anne Maria Jeanette H
    Anne Maria Jeanette H: Superbra! Varje gång! Vill gärna få städning flera gånger! Välkomna!
  • Anders K
    Anders K: Anlitade för jobb för något år sedan. Bra utfört till bra pris. Till skillnad från de flesta andra inom branchen höll dom sina deadlines! Rekomenderas!
  • Anna Susanne H
    Anna Susanne H: En ordningsam och mycket kunnig snickare. Kommer alltid i tid. Löser alla problem snabbt och smidigt. Håller ordning på arbetsplatsen. Rekommenderar honom gärna.
  • Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • Gashishuang S
    Gashishuang S: De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet! Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
  • SONNY A
    SONNY A: Vi har fått kök, hall och tvättstugan kaklad av VGR, de gjorde ett alldeles förträffligt jobb. Riktigt bra utfört, vi är supernöjda 👍