Restaurang på Södermalm

173 rekommenderade restauranger på Södermalm, Stockholm

På Södermalm kryllar det av olika restauranger från världens alla kök. Götgatan, Medborgarplatsen, Nytorget, Zinkensdamm, Mariatorget och Hornstull är bara några av de ställen på söder där allt fler restauranger dyker upp. Indiskt, raw-food eller hemmagjorda hamburgare, oavsett vad du är sugen på kan vi hitta något för dig. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade restaurangerna på Södermalm, du kan dessutom läsa om tidigare besökares upplevelser och ta del av deras berättelser. Du kan dessutom se olika restaurangers samlade betyg. Vi hoppas att du hittar nya restauranger där du kan och avnjuta mat och dryck tillsammans med dina vänner.

Läs mer »
  • Eva A
    Eva A: Alltid lika gott.
  • Driver du restaurang i Södermalm?

Mats A
    Mats A: En bra rustik italienare på södermalm mitt i mellan Medborgarplatsen och Skanstull. Med bra service och vällagade italienska rätter tycker jag att de lever upp, med råge, till den mellanpris krog jag tycker de är. Så vill man ha bra vällagad mat till bra priser så kan jag varmt rekommendera Hosteria Tre-Santi. P.S. Kan åka dit bara för att äta deras pannacotta D.S.
  • Klara A
    Klara A: Blivit hämtmat några gånger när jag bodde vid mariatorget. Nöjda!
    Magnus B
    Magnus B: På knivsöders mest skarpa sida. Buffén är gigantisk och smakrik. Som ett prisma av färger; en palett av smaker. Ibland offrar jag två zonbiljetter på SL remsan och drar några korta t-baneminuter upp mot Högalindsparken. Där sitter jag sen och låter själen sjunga med i grönsakslandets hymner; som en av få svenska Heffaklumpar bland vegeterande buddhistiska kosmopoliter och en och annan sympatisk jalla jalla muslim.
  • Jakob J
    Jakob J: Riktigt grym bibimbap med entrecote. Vi var ett större sällskap på Sea Sushi & Coffee Bar och alla var riktigt nöjda med maten. Portionerna var stora, kolla bilden. Själva stället kändes som en klassisk japan.
    Morten K
    Morten K: gott, mycket och bra, -dåligt med allternativ för glutenallergiker
  • Björn W
    Björn W: Riktigt bra mat, enkel rak mat med riktigt bra råvaror. Precis som Italiensk mat skall vara. Servicen var dock det som får mig att sätta mig vid tangent-bordet, udda serviceupplevelse...men helt suveränt med en hel del humor. Vet inte riktigt hur priserna är (blev bjuden)
  • 4 omdömen
    Wladimir M
    Wladimir M: Har grymt bra pastarätter, trevlig personal och bra priser, helt klart värt. Kan varmt rekommendera dom
    Jennifer H
    Jennifer H: Underbart sommartillhåll där du gör jobbet själv. Grillar din egen mat och dukar av, vilket medför att personalen är skittrevlig =) Är det fint väder så måste du gå hit, kanske som avslutning på en promenad kring Årstaviken.
    Joakim B
    Joakim B: Här äter jag alltid när jag vill ha de typiska spanska köket. Tapas! Trevlig personal, fantastisk mat och numera sjukt bra bokning online =) Här är rätta webbadressen: http://www.azafran.nu/
    Adam W
    Adam W: Prisvärt.............................................
  • Annika T
    Annika T: Trevligt ställe att antingen ha lite barhäng på nedervåningen eller äta på deras restaurang. Supergod mat och väldigt trevliga servitriser. Men uteserveringen är sjukt trevlig (fast det är på Hornsgatan) att ta ett glas vin och betsälla ngt från barmenyn, super nice!!
  • Clemens N
    Clemens N: Alltid perfekt på kvällen när man har tränat smakar alltid perfekt med en burgare och utmärkt bemötande man är stammgäst.
  • Jakob J
    Jakob J: Varje fredag beställer jag och min fru burgare från Jacks. Kvalitén vecka ut och vecka in är väldigt bra. Jalapeno burgaren är en favorit!
    Jakob J
    Jakob J: Falloumi har fått mig att återupptäcka falafel som enligt mig blir, rätt snabbt, rätt tråkig. Falloumi gör det däremot allt annat än tråkigt. Personlig favorit just nu är Sax. Mangohummusen får 5 recobollar. Gillar även att det ligger där det ligger. Passar väl in i Skanstulls vibe. Rekommenderas!
    Jakob J
    Jakob J: Brukar beställa take away härifrån. Favoriten är Wingman med extra Mayo Drizzle. Maten från Skålen är ett klassisk "blir inte för mätt" käk. Rekommenderas.
    Robin D
    Robin D: Har precis öppnat för lunch igen. Jag åt Paella och petter åt tapastallrik. Helt grym kvalitet på maten, pröva direkt!
    elisabet g
    elisabet g: sjukt bra sushi. Prisvärt, fräsht och bra service. går alltid till samba när jag vill ha sushi i Stockholm.
  • Driver du restaurang i Södermalm?

Johan L
    Johan L: Fantastiskt gott. Dock känns 90 spänn lite i överkant för en relativt liten burgare. Men tack för att ni finns.

Restaurang på Södermalm