Restaurang på Södermalm

173 rekommenderade restauranger på Södermalm, Stockholm

På Södermalm kryllar det av olika restauranger från världens alla kök. Götgatan, Medborgarplatsen, Nytorget, Zinkensdamm, Mariatorget och Hornstull är bara några av de ställen på söder där allt fler restauranger dyker upp. Indiskt, raw-food eller hemmagjorda hamburgare, oavsett vad du är sugen på kan vi hitta något för dig. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade restaurangerna på Södermalm, du kan dessutom läsa om tidigare besökares upplevelser och ta del av deras berättelser. Du kan dessutom se olika restaurangers samlade betyg. Vi hoppas att du hittar nya restauranger där du kan och avnjuta mat och dryck tillsammans med dina vänner.

Läs mer »
  • Driver du restaurang i Södermalm?

Madelene P
    Madelene P: Så mysigt ställe och trevlig personal, goda naturviner och drinken med hjortron (som jag såklart glömt namnet på) som smakade som sommar bör ni absolut testa. Charkbrickan får väl godkänt och det enda vi var besvikna på var oliverna och saltgurkan med smetana. Saltgurkan pga det va med dillsmak </3
    Helena  S
    Helena S: Oj vad bra Pet sounds bar är, älskar att hänga där, just för den blandade typen av folk, (lite som ”Mitt andra hem” i Örebro som var mitt stammishak mina tidiga ungdomsår i Örebro). Varierande och bra dj:s, skönt häng och glada människor. Allt ifrån de som är mer pretto till vanliga södersvenssons och det är helt ok, för alla älskar musik och det räcker! Ät en bit mat på övervåningen eller häng nere i källaren i sofforna, där det är lika avslappnat som på en hemmafest. Har ej provat deras meny, men däremot deras drinkar, de är helt otroligt goda och gjorda med ”det lilla extra”, för vad sägs om en drink toppad med vit choklad?? Jag är såld återigen och snart är jag tillbaks nere i källaren sippandes på en drink :)
  • 2 omdömen
    Cornery L
    Cornery L: Mysig liten restaurang med trevlig personal och mycket god tapas, perfekt att gå dit med din respektive. rek varmt
  • Detay T
    Detay T: Var där förra veckan och kan konstatera att det har blivit så otoligt mycket bättre man och bättre välkomnande än tidigare! Kan varmt rekommendera meze-tallriken!
  • 7 omdömen
    Eric A
    Eric A: En rolig butik där man lätt hittar fina smycken, presenter, möbler och mycket mer. Trevlig personal...rekomenderas !!!!
  • 3 omdömen
    Björn W
    Björn W: Jag gillar ju Pizza Hut, den här restaurangen är i min värld varken bättre eller sämre än någon annan pizza hut. Priserna är ju något i överkant, men jag måste säga att barnmenyn är riktigt prisvärd. Jag delar ut en halvsvag 4:a.
  • 1 omdöme
  • Driver du restaurang i Södermalm?

1...4567

Restaurang på Södermalm