Tandläkare på Kungsholmen

13 rekommenderade tandläkare på Kungsholmen, Stockholm

På Kungsholmen finns det en rad olika välrekommenderade Tandläkare. På Reco.se ger vi dig hela listan till de bäst rekommenderade och mest aktuella mottagningarna just nu. Välkommen!

Läs mer »
  • Erik H
    Erik H: Bästa besöket någonsin hos en tandhygienist. Trodde aldrig man kunde få en så obehagsfri behandling.
  • Driver du klinik i Kungsholmen?

• Magnus J
    Magnus J: Bra tandläkare centralt i Stockholm
  • Martina W
    Martina W: Måste tacka Aqua dental för förstående och fint bemötande! 5 stjärnor!
  • 15 omdömen
    Lukasz L
    Lukasz L: Nu kan jag inte påstå att jag varit hos så många olika tandläkare så jag direkt kan jämföra, men jag gillar verkligen Västermalmskliniken. Man får ett väldigt personligt bemötande hos dom och det verkar faktiskt som de bryr sig om ens tänder. De är väldigt tydliga med vad de ska göra, de visar, berättar och förklarar röntgenbilderna för en. Lokalerna är väldigt fräscha och moderna. Västermalmskliniken är nog lite dyrare än andra ställen, men tycker man att man har råd, gå dit ändå. För mig har tandläkare alltid varit en jobbig procedur, men nu ser jag nästan fram emot att gå dit. Var hos tandhygienisten Marika som blästrade, gjorde rent och polerade tänderna. Hon är otroligt trevlig och professionell. Resultatet blev lysande och det kostade bara runt tusenlappen. Kan verkligen rekommendera Västermalmskliniken!
  • 4 omdömen
    Isabell H
    Isabell H: Jag har gått till Peyman i flera år och får alltid samma fina bemötande. Super varm som person och man känner sig verkligen trygg när man är där. Väldigt duktig tandläkare och tydlig med vad han gör.
  • 6 omdömen
    Gun-britt T
    Gun-britt T: Professionell! , Alltid trevligt bemötande från hela personalen, kompetent och lyhörd. Förklarar hela tiden på ett enkelt sätt vad hon gör och det får mig att känna mig trygg. Öppen dialog om behandlingsalternativ. Rekommenderas varmt!
  • Maria E
    Maria E: Trevlig, duktig, varsam, förklarande och snäll! Rekommenderar honom varmt! /Maria
  • Anna Sofia Elisabeth L
    Anna Sofia Elisabeth L: Jag har är i sluttampen på min Invisalign behandling och är så nöjd med Kungstandläkarna och framförallt Alex som har varit min tandläkare. De är proffsiga, kunniga och alltid väldigt tillmötesgående. Dessutom är de alla så trevliga! I början hade jag många frågor kring skenorna men fick snabbt svar och hjälp med hur jag skulle göra och tänka. Var lite osäker på om jag skulle göra en sista justering på slutet, men Alex min tandläkare var inte nöjd förrän resultatet var bättre än jag föreställt mig. Så nu kör vi några sista skenor innan allt är 100% klart. Vill verkligen tipsa om Kungstandläkarna om du funderar på att göra en kosmetisk tandreglering! Hälsningar Sofia
  • 1 omdöme
    Miriam B
    Miriam B: Världens bästa arbetsplats! Engagemang, kunskap och omtanke, genomsyrar hela verksamheten i alla led. Från personalen på golvet till cheferna i toppen.
  • Elena S
    Elena S: rekomenderas varmt. Bra vård, omtänksam personal ...allt är på högsta nivå. Tandläkare Björn Söderberg - tandläkare med klass.
  • Marie L
    Marie L: Vad ska man säga? Lördagkväll på tandeländesakuten med tandvärk ... Hade buffrat med piller och jobb samt bok i öronen - men behövde bara vänta 15 min, sedan var det min tur. De som var före mig verkade nöjda. Såg faktiskt ingen missnöjd person eller något trist bemötande. Min tandläkare tog en bild, men inget speciellt. Dock såg hon min värk - och rädsla. Sprutor!!! Borrade upp tanden, la på något rensande. Fortfarande OOOONT: Tyvärr blev det till att förbereda rotfyllning. Superont! Shit - jag stannade kvar i väntrummet eftersom det fortfarande var så plågsamt - om än inte samma värk. Fick träffa tandläkaren igen och hon sa att det måste vara att hon bökat med tanden. Erbjöds mera sprutor, långtidsverkande ... Att hon skulle titta på den en gång till ... Dock var hon säker på att antibiotika inte skulle göra varken till eller ifrån. Och hon hade rätt: 20 min. Senare försvann 75 % av värken och nu är den näsan helt borta. Hörde inte vad min tandläkare hette - men hon var en blond kvinna i sina bästa år. Vänlig och SNÄLL. TACK! Marie
  • Driver du klinik i Kungsholmen?

Tandläkare på Kungsholmen

Som du säkert är medveten om är det upp till dig att bestämma vilken tandläkare du ska vända dig till, vissa jobbar privat medan andra arbetar inom folktandvården. Priset kan också variera lite mellan olika mottagningar, det kan därför vara smart att göra en jämförelse mellan lite olika tandläkare innan du bestämmer dig för vart du ska vända dig. Här på Reco.se strävar vi efter en gemenskap där vi hjälper varandra att hitta till de bästa tandläkarna just nu, här kan du ta del av vad tidigare kunder tycker och tänker om olika mottagningar. Dessutom kan du själv gå in och bidra med rekommendationer om de tandläkare du haft kontakt med under den senaste tiden. Vi hoppas att du hittar en tandläkare som du trivs med och senare kan tänka dig rekommendera till andra personer i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!