MORGAN B:
Lite långa köer till kundservice, men de löser det mesta på ett bra sätt i slutändan. Har inte haft några större problem med Tele2, som de numera är en del av.
Vesna B:
Verkligen en leverantör som tänker på kunden i alla avseenden, både vad det gäller prisbilden men även servicen av telefonleverans. Företaget ger ett proffsigt bemötande och ställer kundens behov i centrum. Vår kontakt Michael Rastborg är en otroligt duktig säljare som löser våra behov/problem på kortast möjliga tid, med priseffektivitet i fokus. En stjärna i kanten, han ringer alltid tillbaka för att höra att allt har gått bra.
Vi reparerar din mobil snabbt, effektivt och till marknadens bästa priser. Dessutom erbjuder vi nyrenoverade mobiler till kanonpriser.
Daniel Tobias E:
Hej, vill börja med att säga tack för att ni löste ett missförstånd så bra,
Lämna in telefonen för reparation av baksidan, där simkortshållren gick sönder, men ni löste det på ett väldigt bra sätt och är tacksam för detta
Otrolig service och väldigt bra reprationer
Rekommenderar varmt
Janne J:
Från mitten på 80-talet och fram till 1990 bodde jag på Gröndalsvägen i Gröndal. När jag är i Stockholm så söker jag mig gärna till Gröndal igen. Skillnaden på Gröndal nu och då är stor. Det finns spår och spårvagnstrafik mitt i gatan idag. Pixel Palace är också en del av Gröndal sedan några år tillbaka. Ett café med datorer fanns knappast i någons tankevärld 1990. Det ser inte ut som det Gröndal som jag flyttade ifrån, men jag känner mig hemma då jag sitter på Pixel Palace med en surf och en latte och tittar på tvärbanans spårvagnar. Latte och mac-datorer förknippar jag numera med Gröndal. Jag brukar slinka in på Pixel Palace då tillfälle ges även om det inte är så ofta jag är i krokarna och får tillfället. Deras slogan är "Mera än ett IT-café" men det jag tagit del av är just café-delen. Det dröjer nog inte alltför länge innan jag sitter med en latte och något tilltugg. Deras latte är god och det finns fikabröd som passar till om man vill ha tilltugg.
Anna-Lena F:
Mobilt är Fem bra. Jag har bra mottagning här i skogen där jag bor. Det kändes däremot lite oproffsigt att få simkortet hemskickat i brev där adressen var handskriven!! Ska bli intressant att se när första fakturan för en helmånad kommer om priset verkligen är så billigt som försäljaren sa.
Jörgen R:
Snabbt igång, snabb och professionell service. Har varit igång ett tag, servern fungerar felfritt. Har behövt hjälp vid ett tillfälle och fick svar och hjälp direkt. Rekommenderas!
Markus K:
Billiga produkter med bra prestanda. Tog enbart 2 dagar att få en ny tv levererad till dörren. Har inte haft tillfälle att ringa kundtjänst ännu efter ett par månader, så kan inte säga något om det. Dock skall man nog köra dessa tv-apparater genom boxar och inte genom antennsladd som jag gör just nu i studentlyan, för att få ut så bra bild som möjligt.