Jessica L:
Lösningsfokuserade, kreativa och stämde av oklarheter längs vägen för att vara säkra på att vi var överens. Självklart också ett väldigt fint slutresultat! Rekommenderas!
TOMAS S:
De gånger jag haft problem med mina Siemensprodukter har jag varit i kontakt med BSH vid fler fällen.
Jag tycker de alltid har hittat lösningar och skickat personer som verkligen varit extremt kunniga och trevliga.
Jag har de senaste 15åren endast valt produkter från BSH (Neff, Siemens, Bosch, Gaggenau) just för att jag vet att
skulle problem uppstå hittar de alltid en smidig lösning. Jag kan inte annat än rekommendera BSH starkt.
Tomas J:
Thomas är väldigt kunnig och delade generöst med sig av info redan innan vi lagt en beställning. När vi väl kom till skott blev installationen och resultatet fantastiskt bra. Rekommenderas starkt!
Marcus A:
Mycket vänlig och serviceinriktad personal som gör det där lilla extra.
Vi beställde en kyl och frys med hemtransport, uppbärning och installation. Givetvis var alla mått tagna i köket, men inte mått på ingången till köket.
Givetvis kom inte kyl och frys in, vilket helt var vårt fel.
Det slutade med att personalen som transporterade detta mätte och skruvade av dörrarna, för att då få in maskinerna och sedan skruvade tillbaka allting. Ett moment dom inte behövde göra men som dom hjälpte till med.
Ett stort tack! Vi är mer än nöjda.
Hanna H:
Väldigt trevlig och kunnig personal! Härligt utbud, med både inredning och lampor.
Har försökt att hitta lampskärmar till mitt landställe som liknar orginalen som min gammel-mormor hade från 20-talet, och här kunde jag äntligen få hjälp. De hjälpte mig sy upp lampskärmar med mitt egna tyg och i liknande design som orginalen, otroligt nöjd och häftigt att kunna bevara husets detaljer
Tommy A:
Trevlig personal! Fick problem med ett par trådlösa JBL-hörlurar, som vid mitt senaste besök byttes ut direkt - nu till en senare och modell. Ingen mellanskillnad. Inga diskussioner. Det var som en självklarhet att jag skulle vara nöjd! Till alla företag som i dessa tider låter sina kunder bråka och trassla för rätt service - se och lär!
Fredrik Mitchell R:
Bra återkoppling efter problem
Min pappa, som är äldre, blev övertalad att säga upp sitt fiberabonnemang till förmån för ett mobilt bredband, vilket visade sig fungera dåligt och inte som utlovat. Något en äldre inte kanske alltid förstår.
Till Elons fördel ska sägas att de, efter kontakt, tog problemet på allvar och såg till att rätta till situationen. Det uppskattas verkligen.
Slutet gott.
Monica P:
Liten centralt belägen affär med ett prisvärt utbud av
hushållsmaskiner,stora som små.Om man t.ex råkar slå sönder glaskannan till kaffebryggaren går det smidigt att beställa en ny där.
Jan E:
Inte köpt kök där men mkt annat. De är väldigt bra på att se mellan fingrarna och allt är högre kvalitet än nån annan e-shop m tel.
Kanonställen för vitvaror om du du vet vad du vill ha. De levererar snabbt! Stark femma!