Alla kategorier Frisör Stockholms län Stockholm Östermalm Linde Kulhan AB

Linde Kulhan AB

Sibyllegatan 32, 114 43 Stockholm — Visa karta

3.1 i betyg av 8 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 75 rekommendationer
Olof Palmes gatan 9, 11137, STOCKHOLM

Frisörer nära Linde Kulhan AB:

Bebas Hair & Beauty

Bebas Hair & Beauty

52 recos
Kommendörsgatan 14, STOCKHOLM
Välkommen till Bebas Hair & Beauty! Här hittar du frisörer, make-up-artister och... Läs mer ›
Bebas Hair & Beauty
Sara K:
Absolut världsklass, så nöjd. Gick från svart hår till underbart fint blont hår med slingor. Tack bästa Beba.
Makeupstudion Education

Makeupstudion Education

57 recos
Karlavägen 53, STOCKHOLM
Makeupstudion Education erbjuder yrkesutbildningar av högsta klass i Stockholm, ... Läs mer ›
Makeupstudion Education
Bintou D:
Helt klart värt all tid och pengar! Skolan bryr sig genuint om sina elever under och efter studietiden! Jag kan rekommendera alla som är sug...
Colours By Jenny Hansson

Colours By Jenny Hansson

54 recos
Nybrogatan 83, Stockholm
Välkommen till Colours By Jenny Hansson på Nybrogatan 83! Vi är specialiserade p... Läs mer ›
Colours By Jenny Hansson
Therese H:
Colours by Jenny är en stilren salong med mycket kunnig och trevlig personal! Jag både klipper, färgar slingor och bottenfärgar mitt hår och...
Cardell Hair Lounge

Cardell Hair Lounge

206 recos
Grev Turegatan 23, Stockholm
Kom in till trendiga Cardell Hair Lounge på Östermalm och gör dig fin i håret. F... Läs mer ›
Cardell Hair Lounge
Anna S:
Jag bestämde mig för att klippa mig kort. Jag hade håret hela vägen till under bröstet ungefär. först ringde jag och bokade en tid och sedan...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 8 kunder tycker om Linde Kulhan AB

 • Sabina B
  Sabina B skrev om Linde Kulhan AB
  Trevlig personal, men normala priser
  gillar detta
 • Sabina B
  Sabina B skrev om Linde Kulhan AB
  Trevlig personal, men normala priser
  gillar detta
 • Annika D
  Annika D skrev om Linde Kulhan AB
  Slösa inte din tid på Klippoteket!

  Om du letar efter en bra frisör, bör du gå någon annanstans. Detta är en plats för massproduktion med brist på respekt för kunder, låg kvalitet och höga priser.

  Jag hade bokat tid på internet med Linda K, som är ett slags verkställande direktör. När jag kom dit var hon inte där. När hon äntligen kom in sa hon att hon inte har tid att klippa mitt hår, eftersom jag ville ha en ny frisyr och det skulle ta en timme. Hon sa att hon hade bara 45 minuter till hennes nästa klient och sa att jag måste boka en annan tid. Och jag hade även organiserat barnvakt åt mitt barn att komma i tid! Hon sa att hon ville boka en ny tid, eftersom hon var professionell och inte vill spendera bara 45 minuter på mitt hår! Varför kunde hon inte skjuta upp andra mötet? Jag är säker på att det inte skulle ha kostat henne något. Det var en sådan fars att jag gick ut väldigt arg. Hon slösat bort min tid och pengar, men hon vill bli betalt när kunden inte komma! Hon måste betala samma pengar när hon inte kommer.

  Jag bestämde mig för att gå till en plats där jag kommer att få ett personligt bemötande och gick till en salong som heter Locker & Lack i närheten av där jag bor och flickan som jobbar där gjorde exakt frisyr jag ville och till mycket lägre pris.
  gillar detta
 • Sara V
  Sara V skrev om Linde Kulhan AB
  Rekomenderar verkligen inte denna frisörsalong, jag hade länge velat göra mitt mörka lockiga hår ett snepp ljusare, lite brunaktigare. Jag hade gått till bla hår 3000 men kom ut med lika mörkt hår och tusen kronor fattigare jag beslutade mig då för att gå till klippoteket och ringe innan och frågade om dom kunde fixa mitt hår och kvinnan i kassan var trevlig och svarade att det kunde dom absolut inga problem här, när jag väl går dit så är jag väldigt spänd då jag hoppas att jag skulle komma iväg med en annan hårfärg, efter en tids studerande på mitt hår från två tjejjer då ena inte riktigt visste vad hon skulle göra kommer dom fram att dom både måste slinga och färga håret samt att detta skulle ligga på 1500:- samt att dom inte kunde garantera att det blev någon skillnad! Det är ju skam, jag har sett svarhåriga bli blonda och dessa kan inte ens färga migg hår en nyans ljusare. jag gå ut välldigt upprörd och går in i närmsta salong som heter Gabri & Co och fårgar rakt ut om dom kan göra mitt hår ljusare en timme senare är mitt hår precies som jag tänkt mig och detta gick endast på 800, Så dyrt är inte alltid bra!
  Jag måste dock påpeka att jag tror säkert att det är bra för majoriteten med blont tunt hår som vill färga sitt hår men gå inte dit om du har mörkt hår!
  gillar detta
 • Sara S
  Sara S skrev om Linde Kulhan AB
  Efter många år med letande av frisörer som känns trygga så har jag äntligen hittat Roberto på Klippoteket Sibyllegatan. Han är bestämd, noggran, proffesionell och grym på att få en att känna sig avslappnad. Vill man inte prata så pratar man inte utan bara njuter av att läsa skvallertidningar och lutar sig tillbaka.
  gillar detta
 • Sandra B
  Sandra B skrev om Linde Kulhan AB
  Kan varmt rekommendera denna salong!
  Jag klipper mig regelbundet hos Emelie som är kanonduktig! Verkligen lyhörd och kreativ. Hon fick även göra min bruduppsättning och Yalle skötte make-upen, blev hur bra som helst!

  Inte direkt billigt men betalar hellre lite mer för att slippa lämna salongen i tårar eller frustration!
  gillar detta
 • Elvira M
  Elvira M skrev om Linde Kulhan AB
  Stor klipplokal nära stureplan. Har gått dit i flera år och har alltid blivit nöjd. Ganska höga priser, men inte så mycket högre än andra ställen i innerstan. Kan bli lite stökigt i lokalen.
  gillar detta
 • Johan E
  Johan E skrev om Linde Kulhan AB
  Har varit en kund hos dem i många år och främst hos Lasse. Blir alltid nöjd och får en hel del tips hur jag ska ta hand om mitt hår. Dock har ditt varit rörigt de senaste åren med flytt till nya lokaler och en rejäl bantning av antalet frisörer. Jag har sen flytten inte varit kund, med rekommenderar deras stil och kunskap.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sibyllegatan 32, 114 43 Stockholm
Kategorier