Mäklarbyrån Albäck & Co

Linnégatan 65, 216 15 Malmö — Visa karta

4.9 i betyg av av 94 omdömen
 
Välkommen till Albäck & Co, ett litet mäklarföretag med stort engagemang!

Vi har vårt kontor i centrala Limhamn, men vi är verksamma i hela Malmö och förmedlar både villor och bostadsrätter. Hos oss får du två personliga mäklare till ditt förfogande, som sköter allt. Med hjälp av aktiv marknadsföring både digitalt och i lokalpressen får både du som går i köptankar och du som ska sälja bästa möjlighet att hitta rätt objekt eller köpare.

Med mer än 30 års samlad erfarenhet erbjuder vi dig en trygg fastighetsaffär med mycket personlig kontakt.

Läs vad 94 kunder tycker om Mäklarbyrån Albäck & Co

 • 2018-10-24

  Spontant omdöme
  Rebecca G skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Vi har köpt vårt första hus genom Anna Lena och hon sålde även vår lägenhet med kort varsel. Lägenheten gick upp väldigt bra, mer än vi hoppades på!
  Ett sådant genuint intresse, engagemang och förtroende har vi aldrig upplevt tidigare, både som köpare och säljare. Alltid tillgänglig och kan verkligen sin sak. Kan varmt rekommendera Albäck & Co, ni kommer inte bli besvikna! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hallonqvist Fastighetsbyrå AB
  4.8 / 5 i betyg — 321 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Sålt småhus - privatbostad. Mäklaren gav ett kompetent och förtroendeingivande intryck genom hela processen vilket uppfyllde mina förväntnin"
 • 2017-05-30

  Spontant omdöme
  Anders S skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag kan verkligen rekommendera Albäck & Co vid en försäljning. De var väldigt engagerade, professionella, förtroendeingivande och trevliga att ha att göra med. Jag hade först kontakt med en av de stora byråerna men de försökte pressa mig till ett bud jag inte kände var rätt, genom att som jag tyckte "snacka ner" min lägenhet. Albäck & Co å andra sidan hade verkligen förmågan att ta fram det fina med min lägenhet. De fick dessutom två bud som låg 250 000 kr, och ett tätt på 250 000 kr, över det bud som den första mäklaren försökte pressa mig till, så Albäck & Co förtjänade sitt arvode många gånger om. Läs mer
  gillar detta
 • Helene T

  2016-11-13

  Spontant omdöme
  Helene T skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Vi har köpt hus två gånger - båda gångerna av Anna Lena, så när vi skulle sälja vårt radhus var valet av mäklare inte svårt. Anna Lena är kunnig, tillgänglig, engagerad och genuint intresserad av att affären blir bra för både säljare och köpare. Rekommenderar absolut Albäck o co. Läs mer
  2016-11-17 Anna Lena A svarar Helene T
  TACK för ert fina omdöme. Det har varit en glädje att lära känna er och sett hur ni förvaltat er boende. Mycket spänd på att få komma på besök o se vad ni nu hittar på i ert nya!
  Kramar till hela familjen
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Fastighetsbyrån Helsingborg
  4.7 / 5 i betyg — 1007 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Johanna har sålt min lägenhet bara på några dagar. Perfekt mäklare! Lyssnar! Anpassar sig direkt till våra personligheter, hittar rätt meto"
 • 2015-12-15

  Insamlad av företaget
  Sandra W skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Vi köpte en villa som Anna-Lena hade ute till försäljning. Hon var både professionell och saklig, hon var alltid tillgänglig för frågor och återkom väldigt snabbt med svar. Det kändes som att hon var både intresserad av att vi och säljaren och skulle vara nöjda med affären. Kan varmt rekommenderas. Läs mer
  2015-12-15 Anna Lena A svarar Sandra W
  Hej Sandra
  Tack för ditt fina omdöme! Är så glad att det blev ni som blev ägare till denna pärla. Har följt er renovering av trädgårdens framsida - jätte fint! Hoppas få komma på besök och få se insidans renovering. Hälsa Samuel.
  gillar detta
 • Daniel R

  2015-11-26

  Insamlad av företaget
  Daniel R skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Anna Lena Albäck har genom hela processen, från första kontakt och fram till överlåtelse, haft ett mycket professionellt och äkta engagemang. Jag har känt mig trygg i vetskapen att Anna Lena på bästa sätt har tagit hand om hela försäljningen och hållit mig informerad om potentiella köpare, budgivning och annan väsentlig information. Anna Lena har varit genomgående närvarande, kontaktbar och tydlig i sin kommunikation och därutöver gjort ett gediget arbete med styling och rådgivning i alla de frågor som dyker upp för en förstagångssäljare som jag. På det stora hela kan jag varmt rekommendera Mäklarbyrån Albäck och det är ett givet mäklarval för mig i framtiden. Läs mer
  2015-11-26 Anna Lena A svarar Daniel R
  Hej Daniel
  Vilket fint omdöme du ger mig, jätte tack! Det har varit en glädje att få lära känna dig o sälja din speciella lägenhet, vet hur mkt den betydde för dig. Lycka till med ditt nya spännande liv norröver och välkommen tillbaka till Malmö!
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Bostadsagenten
  4.7 / 5 i betyg — 524 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Annika Rosenberg är en skicklig och professionell mäklare som verkligen levde upp till mina förväntningar. Vi hade en bra kontakt genom hela"
 • 2015-11-26

  Insamlad av företaget
  Peter E skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Helt otrolig kvinna.
  Fantastikt att kunna sälja på 1 dag.
  Vilken kunskap hon har.
  Stå upp lyft på hatten. Läs mer
  2015-11-26 Anna Lena A svarar Peter E
  TACK för dina otroliga ord! Riseberga älskar jag och det är lika roligt nu som för 30 års sedan att få ett uppdrag i ert område! Ert hus var ju perfekt! Tackar också för god gemenskap.
  gillar detta
 • 2015-11-25

  Insamlad av företaget
  Julius O skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Lättsam och mycket duktig mäklare. Jag är jättenöjd med mitt bostadsköp! Läs mer
  2015-12-02 Anna Lena A svarar Julius O
  Kära Julius vilken glädje det har varit att ha dig som köpare. Du har lägenheten med stans finaste terras! Lycka till!
  gillar detta
 • Mattias J

  2015-11-24

  Insamlad av företaget
  Mattias J skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag är Kvalitetschef inom en global verksamhet och har genom det en personlighet som ställer höga krav på tjänster och service. För att välja rätt mäklare lät jag de 3 bästa jag kunde tänka mej I Limhamn, att visa mej varför de skulle få uppdraget att sälja vårt hus. Från första kontakten visade Anna Lena den personligt professionella service som jag önskade. Verklighets-förankring, erfarenhet, kunskap om hus, marknadskänsla, ambition, humor. Jag förklarade tidigt för Anna Lena att avsikten var att göra det allra bästa vi kunde med de förutsättningar vi hade. Genom teamwork lyckades vi göra mycket bättre än så, inom begränsad tid. Resultat, pris och innehåll i mäklartjänsten talat ett tydligt språk som jag varmt rekommenderar. Läs mer
  2015-11-26 Anna Lena A svarar Mattias J
  Tack för ditt fina omdöme!
  Det var en ära att få sälja ert fina hus på Limhamn och framför allt att få lära känna dig. Så otroligt roligt vi hade under månaden som hela försäljningsprocessen pågick. Njut nu av värmen på andra sidan Atlanten och glöm inte besöka Mikaela och mig när ni återvänder till Limhamn!
  gillar detta
 • 2015-11-24

  Insamlad av företaget
  Susanne F skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Finns INGEN mäklare i hela Malmö som är som Anna-Lena
  Man känner sig så "sedd" när man kommer till Anna-Lenas "visningshus"
  Hon utstrålar gläde/värme/ärlighet, och hon ger så mycket av sig själv för att du som "Köpare" skall känna dig trygg.
  Alla mäklare borde träffa Anna-Lena och ta del av hennes proffsiga sätt. Läs mer
  2015-11-26 Anna Lena A svarar Susanne F
  Kära Susanne
  Vilket omdöme!
  Det var en fröjd att få komma på besök hos dig och Stefan och få en visning av ert nyrenoverade hus. Nu vet jag efter alla hus jag visat er att ni hittat rätt. Ni såg möjligheten att förvandla detta hus till ert drömboende! Tack också för alla skratt och go samvaro.
  gillar detta
 • 2015-11-19

  Insamlad av företaget
  Susanne N skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Mycket nöjd med lägenhetsköpet. Personligt men samtidigt professionellt bemötande. Bästa mäklaren i Malmö! Läs mer
  2015-11-23 Anna Lena A svarar Susanne N
  Tack för dina fina ord. Jag är så glad att det blev din dotter som fick denna lgh, det kändes att det var ett samspel! Hoppas nu hon ska trivas!
  gillar detta
 • 2015-11-18

  Insamlad av företaget
  Carina A skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Anna-Lena var otroligt engagerad i alla delar av husförsäljningen. Man kände verkligen att hon la ner mkt tid. Fantastiskt att stylingen ingick , o hon hade verkligen känsla för det.Kan varmt rekommendera henne om man går i säljtankar. Läs mer
  2015-11-19 Anna Lena A svarar Carina A
  Mycket tack för ditt fina omdöme, det var sann lycka att få fria händer med ert fantastiska sekelskifteshus! Hoppas ni kommit iordning i ert nya hus o ni inte saknar Limhamn för mkt!
  gillar detta
 • 2015-11-18

  Insamlad av företaget
  Klaus S skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Om alla Mäklare är lika angagerade och kunnig som Anna Lena ,skulle det finnas flera nöjda Kunder i Branschen och mindre dåligare Mäklare. Läs mer
  2015-11-19 Anna Lena A svarar Klaus S
  Liebe Beide, vielen Dank! Så roligt vi hade under försäljningen, hälsa huvudstaden!
  gillar detta
 • 2015-11-18

  Insamlad av företaget
  Petronella N skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Fantastiskt bemötande, vänligt och professionellt. Läs mer
  2015-11-18 Anna Lena A svarar Petronella N
  Hej lilla du
  Tack för så fina ord! Är såå glad att det blev du som blev ägare till denna fina lägenhet!
  gillar detta
 • 2015-11-16

  Insamlad av företaget
  Mats R skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Under 15 år har vi och släkten gjort fyra affärer med Anna Lenas mäklarbyrå. Om vi i framtiden skall göra fler fastighetsaffärer blir det utan tvekan med Anna Lena.
  Kunnig, personlig med fingertoppskänsla -dessutom rolig!
  Rekomm tenderas varmt. Läs mer
  2015-11-16 Anna Lena A svarar Mats R
  Ni är för GOA! Ja många roliga stunder har vi haft och underbara hus att sälja. Tack för fina ord, hälsa släkten och snart är det väl något nytt på gång!?
  Hälsningar
  Anna Lena
  gillar detta
 • 2015-11-16

  Insamlad av företaget
  Christoffer I skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Fantastiskt professionella, effektiva och kunniga mäklare! Allting gick smidigt och budgivningen kändes trygg och sansad. Skulle rekommendera denna mäklarbyrå till alla som vill ha en genuint engagerad mäklare. Läs mer
  2015-11-18 Anna Lena A svarar Christoffer I
  Tack Christoffer för dina vänliga ord och lycka till med ert nya boende och framför allt ser jag fram emot att du skickar bilder på den lille när den nu snart kommer!
  gillar detta
 • 2015-11-16

  Insamlad av företaget
  Anita R skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag har inte riktigt ord att beskriva Anna Lena, otrolig räcker inte. Jag och min bror sålde mammas dödsbo utan att ha träffat Anna Lena en enda gång innan. Hon var bara ett under av effektivitet. Allt gick igenom mejl och svaren kom inom minuter. Det tog henne 10 dagar från att hon fått nyckeln tills hon hunnit städa och göra i ordning trädgården, fotografera, sätta ut huset till försäljning och få det sålt. Ordet omöjlig finns inte hos Anna Lena och hon stod till tjänst dygnet runt även med saker som egentligen inte tillhör försäljningen av huset. När vi sedan omsides träffades, så lärde jag känna en mäklare som man inte bara kan lita på utan som också är enormt trevlig. Jag vill rekommendera Anna Lena och hennes firma på det absolut varmaste. Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare och saker kunde inte ha varit lättare än de var. Läs mer
  2015-11-18 Anna Lena A svarar Anita R
  Tack för alla varma ord, jag blev tårögd! Det var en glädje att få sälja ert föräldrahem och att lära känna er och lyckan för den härliga familjen att få sitt drömhem. Låt oss fortsätta vår mailkontakt och träffas var gång ni är i Sverige.
  gillar detta
 • Mikael O

  2015-11-16

  Insamlad av företaget
  Mikael O skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Lyhörd, framåt och oerhört drivande Läs mer
  2015-11-23 Anna Lena A svarar Mikael O
  Tack för dina fina ord. Det har varit lika positivt att ha er som köpare som säljare och att komma er kära familj o släkt nära - tack för detta! Hoppas ni kommit tillrätta i ert nya hus!
  gillar detta
 • 2015-11-16

  Insamlad av företaget
  Frida R skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Fantastisk och som genuint intresserar sig för kunden Läs mer
  gillar detta
 • 2015-08-24

  Insamlad av företaget
  Emelie L skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Stilsäker, kunnig, positiv o glad, erfaren o Säljande men inte påträngande, serviceinriktad, Tillmötesgående varmt rekommendera Läs mer
  2015-10-06 Mikaela A svarar Emelie L
  Tack Emelie för dina ord! Jag hoppas ni trivs bra i ert nya boende, och vad roligt vi hade med att bolla ideér med styling inför försäljningen av lägenheten! :) All lycka till. /Mikaela
  gillar detta
 • 2015-08-21

  Insamlad av företaget
  Hanna K skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag uppskattar mycket den personliga kontakt och det personliga bemötande som man får hos en lite mindre mäklarbyrå och som jag fick av Mikaela. Hon lät mig undersöka och kontrollera bakgrundsfakta för huset som jag var intresserad av (och som jag sedan köpte) utan att försöka pressa mig på ett beslut innan jag kände mig säker och hade allt klart för mig. Jag tycker att vi hade en bra dialog och en bra kommunikation. Svar på frågor som jag hade behövde jag aldrig vänta länge på, Mikaela var alltid snabb och noga med att höra av sig och att följa upp. Läs mer
  2015-10-06 Mikaela A svarar Hanna K
  Tack så mycket Hanna. Det gör mig otroligt glad att du kände dig trygg under ditt husköp och såklart är det viktigt för mig att du fick undersöka precis det du önskade. Jag hoppas du trivs bra och att du fått njuta i din trädgård i sommar. Jag kommer ihåg hur det kliade i dina fingrar att få plantera och skapa en härlig oas! /Mikaela
  gillar detta
 • 2015-08-19

  Insamlad av företaget
  Claudia C skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Mycket nöjd med hur allt sköttes och vi som köpare har ingenting att klaga på. Kan varmt rekommendera Mikaela, Albäck & co AB till andra. Trevligt bemötande och en bra kontakt och information under hela tiden vilket känns väldigt viktigt. Läs mer
  2015-10-06 Mikaela A svarar Claudia C
  Tack så mycket Claudia för dina fina ord! Jag är nyfiken på hur ni renoverat er drömlägenhet, hoppas det har blivit precis som ni önskat. :) /Mikaela
  gillar detta
 • 2015-08-19

  Insamlad av företaget
  Lina P skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Mikaela på Albäck& Co fick mitt hus sålt snabbt, smidigt & utan att jag som säljare behövde ha ont i magen en enda gång.
  Otroligt professionell, trevlig & lätt att jobba med. Är så glad att vi valde just Albäck & Co för försäljningen av vårt hus. Läs mer
  2015-10-06 Mikaela A svarar Lina P
  Tack så hjärtligt för dina fina ord Lina! Det var otroligt roligt att få sälja ert hus, och att det blev en smidig affär med glada köpare. All lycka till med ditt nya boende. /Mikaela
  gillar detta
 • 2015-08-18

  Insamlad av företaget
  Anna D skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag var mycket nöjd som kund och det sköttes väldigt professionellt. Bilderna som togs på min lägenhet var fina och inspirerande samt helt i min stil. Hela försäljningen gick väldigt smidigt och jag behövde knappt vara involverad. Läs mer
  2015-10-06 Mikaela A svarar Anna D
  Tack så mycket Anna för din fina rekommendation. Hoppas ni trivs bra i ert nya boende. All lycka till. /Mikaela
  gillar detta
 • 2015-08-18

  Insamlad av företaget
  Agneta H skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Alldeles förträffligt! Kunde inte varit bättre och mina förväntningar överträffades! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-20

  Spontant omdöme
  Ann-charlotte A skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Förtroende ingivande och engagerad mäklare som verkligen levererar Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-17

  Spontant omdöme
  Carl Magnus K skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Bostadsrättsradhus.

  Mycket bra bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-15

  Spontant omdöme
  Sven B skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Målmedveten kärlek och värme för både köpare och säljare?????????? Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-15

  Spontant omdöme
  Emanuel P skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag fick ett otroligt bra bemötande när jag via dom köpte en lägenhet. Trevliga och tillmötesgående från början till slut. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-12

  Spontant omdöme
  Per K skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Anna-Lena sålde en villa för min räkning. Jag kan inte annat säga utan hon utförde sitt uppdrag perfekt. Anna-Lena tillhör den äldre typen av mäklare
  som engagerar sig i sina kunder för att förstå vad dom önskar. Dessutom gör hennes fantastiska styling av bostaden att kunder upplever huset på ett lockande sätt. Anna-Lena tvekar inte att svara i telefon även om det är kl. 23.00 en lördag kväll. Om du har behov av en engagerad mäklare kan jag varmt rekommendera henne för din försäljning.

  Per K. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-11

  Spontant omdöme
  Sandra R skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Har inte själv haft henne som mäklare vid försäljning av lägenhet, men köpt en lägenhet genom henne. Fick ett gott intryck, hon var tillmötesgående, kunnig och flexibel. Utöver det även väldigt glad och trevlig och gjorde att affären kändes enkel och smidig. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-10

  Spontant omdöme
  Ann I skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Proffsigt och " familjärt" bemötande.
  Stor kunskap och stort engagemang. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-10

  Spontant omdöme
  Kristian Å skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Mycket trevlig och kunnig i hela bemötandet då vi köpte vårt hus. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-10

  Spontant omdöme
  Per N skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Toppen hög kvalitet kunnig snabb respons korrekt Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-09

  Spontant omdöme
  Terese N skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Toppen bra! Trevlig & väldigt duktig mäklare. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-09

  Spontant omdöme
  Nedret C skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Anna Lena är en mycket bra mäklare, pålitlig och seriös man känner sig trygg med henne. Vi brukar rekommendera henne till alla vara vänner.
  Hälsningar Nedret Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-09

  Spontant omdöme
  JENS CHRISTIAN B skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Mycket proffsig och hjälpsam. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-08

  Spontant omdöme
  Ann-louise O skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  mycket proffsig mäklare med blick för allt inom mäklarbranschen. stylingen av huset mycket proffsigt gjort med glimten i ögat för det lilla extra.
  mycket kunnig inom byggbranschen och kan argumentera med köpare och besiktningsman om eventuella frågor som rör både det ena och det andra. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-08

  Spontant omdöme
  Christine A skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Mycket kunnig mäklare. Bryr sig in i minsta detalj Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-08

  Spontant omdöme
  Eva T skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Engagerad,pålitlig och väldigt kunnig mäklare!Hjälper till med allt ,t.o.m. homestyling!Vi är väldigt nöjda och kan bara varmt rekommendera denna byrå!! Läs mer
  gillar detta
 • Roger F

  2014-11-07

  Spontant omdöme
  Roger F skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Anna Lena är otroligt trevlig och väldigt professionell. Jag är väldigt glad att det var Anna Lena som guida oss genom vårt första husköp. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Subhi S skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Trevlig Mäklare tydlig med allt Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Marjaneh B skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag har bara gott att säga om Mikaela. Väldigt bra bemötande. Tålmodigt förklarade hon allt jag hade frågor om. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Tomas E skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Ingav förtroende och var väldigt bra på att hålla en uppdaterad igenom hela affären. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Cesar Eduardo Niz C skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Väldigt trevligt bemötande samt mycket kunnig, har tillgodosett med all information vi begärt om samt hjälpt oss väldigt engagerad från början till slut. Då husköp är verkligen ett stort beslut man gör, så uppskattas det att man möter en profesionell person.

  Kan bara säga tack så mycket, och rekommenderar Anna Lena på alla vis. Läs mer
  gillar detta
 • Barbro A

  2014-11-07

  Spontant omdöme
  Barbro A skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag är mycket nöjd Anna -Lena Albäck, som sålde mitt hus och varmt rekomnendera Mäklarb Albäck och redan gjort så vid flera tillfällen. Barbro nöjd kun Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Per G skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  2007 - Byrån sålde ett kedjehus i Malmö åt min fru och mig.
  2013 - Byrån sålde ett kedjehus i Oxie (mina föräldrars dödsbo) åt mig och min syster.
  Vi kan inte tänka oss bättre resultat, kunnande, hjälpsamhet och bemötande... Toppen!!!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Wafa Thameen A skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Mycket bra och snäll mäklare. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Sandra B skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Jag har inte mött en bättre och seriösare mäklare. Anna Lena tog emot oss på ett otroligt proffsigt sätt när vi kom på visning. Hon hade bokat individuella visningstillfällen, visade runt i ägorna och talade oss igenom diverse av vikt. Sedan dess har hon svarat snabbt och följt upp gång på gång med vänlighet. Nu har vi hittat vårt drömhem och är enormt tacksamma! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Bui Thi Mai Huong C skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Superbra mäklare rekommenderas Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-07

  Spontant omdöme
  Nisha Pather O skrev om Mäklarbyrån Albäck & Co
  Anna Lena Albäck hjälpte oss både inför och efter vårt första husköp. Hon var fantastiskt kunnig och hjälpsam med alla möjliga frågor som dök upp. Alltid lätt att kommunicera med och nåbar i princip alla tider - även sena kvällar och helger. En pålitlig, trevlig och erfaren mäklare. Läs mer
  gillar detta

Bästa Mäklarna nära Mäklarbyrån Albäck & Co:

4.8 i betyg av 299 omdömen
MILKA O MILKA O tycker:
“Vi hade Jennie som mäklare när...” Läs mer
4.8 i betyg av 321 omdömen
4.8 i betyg av 323 omdömen
MOHV Hyllie (3.0km)
4.9 i betyg av 293 omdömen
4.7 i betyg av 966 omdömen
MOHV Malmö (3.3km)
4.9 i betyg av 1505 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco